FETA-PARSAKAALIPIIRAS

FETA-PARSAKAALIPIIRAS


POHJA:

½ purkkia maitorahkaa
125 g pehmeää voita
2 dl vehnäjauhoja
1 ti suolaa

TÄYTE:

1-2 pussia parsakaalia
1 prk fetakuutioita
3 munaa
½ prk maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 rkl oreganoa
1 ti suolaa


Sekoita rahkan joukkoon pehmeä voi ja jauho-leivinjauhoseos.
Vuoraa taikinalla pyöreä piirasvuoka.
Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 min, valuta ja jäähdytä.
Valuta fetakuutiot.
Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä se pohajalle.
Lisää juustokuutiot ja maustettu muna-maitorahka-kermaseos.
Paista uunin alimmalla ritilätasolla n. 35 min, kunnes täyte on
hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
Peitä tarvittaessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.
 

Yhteistyössä