Esikoista yrittämään -pinosta plussanneet 2011 ja 2012

Täällä vielä yhtenä kappaleena ollaan :wave: Mut tilanne on aika jännä... tänään oli lääkärineuvola ja paikat on pehmeät ja vähän auenneet ja ihan valmiina ollaan kuulemma minä hetkenä hyvänsä syntymään. Koko päivän on tullut suppareita ja nyt illalla entistä enemmän. Eli saas nähdä, voihan se olla että vauva taas huijaa. Mut minä vähän toivoinkin, että ne päivittäiset supistukset olis saanut jotain aikaan ja että kopelointi vähän vauhdittais tapahtumia :D
Nyt aloin ottamaan vähän aikoja ylös, vaikka en tiiä osaanko tulkita oikein. Sitähän se lääkäri sanoi, että aika nopsaa sit synnärille, jos kipeetä tekee koska saattaa edetä nopeastikin. Eli katsellaanhan tämä seuraava yö mielenkiinnolla...

Kristiina ja Onni 40+2
 
Huomenta. Täsmälliseltä mukulalta vaikuttaa tämä meidän pieni. Lapsivedet meni tänä yönä. Nyt odotetaan kunnon supistusten alkamista ja mietitään, mitä sitä pitikään pakata mukaan, vieläkö kannattaa syödä kunnolla jne. Lapsivesi kirkasta, joten odottelen supistuksista riippuen miehen heräämistä ja pakkailen tavaroita. Ohjehan meillä ainakin on, että 12h sisällä sairaalaan.
 
Tsemppiä Tuanni!!

Täällä ollaan lähdössä neuvolan kautta viimeiseen työpäivään, JES!! Oishan sitä ehkä vielä jaksanutkin olla töissä pidempään, mutta nyt kun on asennoitunut siihen et tänään se loppuu niin voi elämä kun "maailma kaatuis" jos joku tulis sanomaan et ootko vielä viikon tai kaks.. :) :)

Juliane 34+2
 
Mitään ei tapahdu...Osastolle otettiin sisään ja täällä ollaan. Huomenna varmaan käynnistetään, kun vedet kerran meni. Tulehduksia ei näytä olevan, eikä kyllä supistuksiakaan.

Tuanni ja Mörri 40+0 poks
 
Paljon onnea Kristiina pikku prinsessasta :flower: :heart:

Kohta päästään varmaan Tuannikin päivittämään listaan :)

Meikä on lähdössä nyt käännytys yritykseen, saas nähdä miten käy. Jännittää...

Sindi ja Iipu 35+2
 
Hei vaan ja kiitos kaikille onnitteluista! :heart:

Nyt vasta ennätän kirjoittelemaan, kyllä aika kuluu nopsaa ja aina kun ajattelee menevänsä koneelle, niin eipä sitä kerkeäkään :) Lauantaina päästiin kotiin ja nyt on harjoiteltu 2 yötä vauva-arkea. Tyttö nukkuu ja syö hyvin, osaa kyllä näyttää jo luonteensa ja kiljuu kovaa ja korkeelta :D Alku tietysti on hieman hakemista, mutta jospa se tästä pikku hiljaa lähtee sujumaan. Oli ihana päästä sairaalasta kotiin, kun siellä on koko ajan tarkkailun alla ja jotenkin osaa vähän rennommin ottaa kotona. Mies jäi heti isyyslomalle, joten on tosi ihana kun on toinen tässä apuna ja tukena.

Kirjoittelen synnytyskertomusta kerhon puolelle, kunhan vaan ehdin! Synnytys siis käynnistyi silloin keskiviikon vastaisena yönä, lääkärineuvolasta oli siis ilmeisesti apua :D Kaikki meni pääasiassa hyvin, mutta kipukokemuksena synnytys jää kyllä pitkäksi aikaa mieleen.

Ai niin, mulle vois vielä sinne etusivulle päivittää tytön syntymäpäiväksi 25.4 ja pituudeksi 51 cm. Kiitos! :)

Kristiina ja tyttö 5 vrk (apua miten vähän vielä :) )
 

Yhteistyössä