Elokuussa 2010 synnyttävät

  • Viestiketjun aloittaja Sartsa83
  • Ensimmäinen viesti
Voi kun tunnen itteni taas tyhmäksi! :D Ei tullu mieleenkään koko subtitle nappia :D Taas on viisaus päässyt valloilleen! ;) Vois sitten ehkäpä joskus katsoa sen ihan, että kaiken tajuais ;D

Musta on niin sulosta, kun mies oli kertonut yhdelle kaverilleen Ministä, ei ollut malttanut pitää enää suutaan ;) :heart: Tai siis onhan läheisimmät jo tienneet joltain viikolta 12 asti, mutta tää on yks sen hyvä kaveri, mutta ei kumminkaan ihan niin hyvä ;) Oli vaan niin söpöä, kun soitin äsken miehelle kun on ollut joukkueen kanssa risteilyllä, että Minillä on jo kova ikävä iskää, niin se kun sanoi ihan takasin, että iskälläki on ikävä Miniä, sitten aloin sähisemään jotakin että älä puhu noin kovaa :D Sitten se sanoi, että on kertonut jo yhdelle, kuka siinä vieressä oli ;) Musta se on vaan niin söpöä!! :heart:

Oih, Sartsa nyt sulla kyllä on vaatteet Pähkinälle aika hyvällä mallilla :) Ihana kun jaksat tota isyyspakkausta miettiä ja tehdä noin antaumuksella! :) Voi kun itelläkin riittäis into tollaseen :)

Oottekos te jo muutes ostaneet vaunut? Millaset? Tai millaset olis kiikarissa? :) Ja vielä sellanen kysymys, että millä viikolla ootte meinannu ostaa :D Tai, että onko teillä jotakin 'rajaa' minkä jälkeen uskaltaa ostaa tms?
Hei, ja osaisko joku vastata siihen, että voiko tää liittyä jotenkin raskauteen, vai mihin tää liittyy, kun mulla on istuminen alkanut tuntumaan pakaroissa :D Enkä edes paljoa perseelläni ole, kun työkin on seisomatyötä.. Ärsyttää kun esim. tv:tä katsellessa, autoa ajaessa tai vastaavissa, tuntuu että pakko päästä ylös kun etenkin oikeen puolista pakaraa alkaa sattumaan silleen tyhmästi.. ei nyt mitään kipua, vaan sellata, en osaa selittää :D
 
Sartsa83
tuikku Varmista. Meille ainakin kätilö sano molemmilla kerroilla, että "jahas ja katotaas sitten 4D:llä tätä teidän pikkusta".. eli selvästi kertoi sen, ettei jäänyt epäselvää etteikö kyseessä olisi 4D. :) Ja olihan se nyt ihan erilainen kuvakin kun normaali 3D-ultrakuva. :D Missään ei siis meille mainittu että tämä hienous tuohon kuuluu, mutta eipä meitä ole kukaan laskuttanutkaan ja meille nimenomaan sanottiin että kaikki mitä siellä tehdään, kuuluu siihen Nokian kaupungin maksamaan. Ja tuskin kätilö sitä olisi tehny, jos moinen ei siihen kuuluisi. Tai ainakin sitten meiltä kysynyt, että halutaanko 4D kuvaa ja maksetaanko me se itse. :) Mutta toki siis ehdottomasti kysy. Sehän ei mitään maksa ja voihan se olla että siellä silti saatte nähdä 4D:ssä vaikkei Pirkkala siitä mitään kertoisikaan. :)

minni Aww.. ihana mies. :) Mustakin se on ollu söpöä kun mies on hehkuttanu ihmisille meijän pähkinästä. :heart: Siitä tulee vaan jotenkin niin hyvä mieli. Ja mies sanoo kans kun jutellaan puhelimessa jos ollaan erossa öitä, et "isillä on ikävä pähkinää". :) Se on on vaan niin ihanaa kuulla. :heart: Juu, nyt alkaa olee vaatevarastoo aika hyvin kasassa. Ja viel ois tulossa vaik millä mitalla niitä vaatteita. :D Saa nähdä, ehtiikö sitä edes kaikkea pitämään pojan päällä kun jo menee pieneksi. :p No niin no.. musta on vaan niin ihana järkätä miehelle aina kaikkia ylläreitä. Rakastan hänen yllättynyttä ja herkitynyttä ilmettään kun hän saa jotain odottamatonta, et voisin nähdä sen ilmeen vaikka joka päivä. :heart: Siks mulla intoa riittääkin moisen pakkauksen kokoamiseen. :)

Juu, me ostettiin tai ei olla vielä maksettu, mutta meille varauksessa kaveripariskunnalla emmaljungat sini-, vaaleensini-, valkoset vaunut. Siihen kuuluu hoitolaukusta päivänvarjoon saakka kaikki mahdolliset osat mitä vaunuun voi hommata. Ne oli 3 vuotta sitten uutena maksaneet 800e ja me saadaan ne nyt 300e:lla. Me varattiin noi sillon kun se 12vk oli mulla täys. :) Mulla henk. koht. rajana on toi 12vk + sitten tietty kun saa tietää sukupuolen. Helpottaa vähän. Tosin tälläkin pariskunnalla oli tullu tyttö ensin ja silti vaunut olivat siniset, ettei se nyt niin nökönuukaa ole onko ne vaunut vaaleenpunaset vai siniset nykypäivänä. ;)

Istumatyötä paljon tekevä, kärsii tollasesta vaivasta. Itellä oli samoja oireita aiemmin kun tein istumatyötä. Nytkin on välillä meinannut alkaa vaivaa kun koulussa eniten istuskellaan. Mut kun olin koneenasentajan hommissa, niin siellä ei paljon tarvinnu istua. Siks se istuminen tuntu välillä ihanalta kun oli koko päivän jalkojen päällä. :)

Elkku Juu, tottakai saa udella. :) Elikäs tässä ois lista mitä mun hommaamaan pakettiin tulee:

. Suomi -logolla varustettu paita isälle ja body vauvalle
. Vauvaopas "isän käsikirja" & Juoppis -kirjat
. Isille virvokkeita: Karkkipussi ja 6-pack oluttölkkejä tai yksi iso karhun tölkki
. Vauvatavaraa:
o Isille ja vauvalle yhteinen unikirja ("nallet palomiehinä", mies ite vpk-palomies)
o Kylpylelu
o Pyyhe vauvalle
o Ruokalappu
o Vauvalusikka
o Isin kulta -tutti
o puklurätti
o Tuttipullo
o Kosteuspyyhkeitä + muutama kpl vaippoja
o Talkki
o Öljyä
. Isille oma muki
Öitä ajatellen:
o Tulpat korviin

Sitten mm. netistä löytyy tällainen (ite mm. tästä keksin nuo omani):

* PAIDAT ISÄLLE JA VAUVALLE:
- tee itse, osta tai tilaa netistä hauskoja isä ja vauva -aiheisia t-paitoja. Paitoja voi myös teettää omalla tekstillä tai kuvalla.
- vauva-aiheen sijasta paita voi edustaa myös isän harrastuksia, esim. urheiluseuran paidat molemmille.
* KIRJAT:
- asiallinen vauvaopas on aina paikallaan, mutta lisäksi löytyy myös aiheeseen liittyviä huumori- ja sarjakuvakirjoja, esim. Baby Blues.
* VIRVOKKEITA:
- maun mukaan joko konjakkia, viskiä, energiajuomaa, suklaata, pikakahvia tai Sisu-aski
* VAUVATAVARAA:
- isälle ja vauvalle yhteinen kuvakirja
- kylpylelu yhteisiin leikkeihin
- pyyhe vauvalle
- ruokalappu ja vauvan lusikka
- tutti ja tuttipullo
- kosteuspyyhkeitä, talkkia, öljyä
* ISÄTAVARAA:
- muki, jossa lukee ISÄ
- iso sikari
* HUUMORITAVARAA:
- esiliina ja uimalasit suojaksi vaipanvaihtoon
- pyykkipoika nenään laitettavaksi
- hengityssuojain
- kuulosuojaimet tai korvatulpat
(löytyy osoitteesta: http://www.perhekerho.net/raskaus/isyyspakkaus.htm)

Sitten mm. helistimen keskustelupalstalta löyty tämmönen (osoitteesta: http://www.helistin.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=24406&sid=601770f1f4f3d2e22d43dc8a72a0b810)

* papa is the best-tuttipullon ja tutin
* my dad`s rocks-ruokalappu
* korvatulpat
* koskenkorvapullo
* iso tuoppi, jossa lukee: isäntä
* porno-leffa
* kumihanskoja
* suu-suojuksia
* vauvanvaatteita
* isän kauan kaipaamansa leffa
* ultraäänikuvan suurennos,jossa sikiöllä näkyy iso nenä, niinkuin isällänsäkin on.
* Minä rakastan sinua-karkkilaatikon
* vaippoja
* lasten kirjan ja cd:n
* energiajuomaa

-----------------------------------------------------------------------------------
Eli kokoaa sellaisen paketin jonka tietää miellyttävän omaa miestä. :) Siks mäkin jätin paljon pois jotain tiettyä ja toin sinne jotain omaa. Olisin kovasti halunnu pojalle ja isälle yhteiset Audi aiheiset vaatteet, mutta mistään ei löytyny Audi logolla varustettua bodya enkä jaksanut ihan niin kovasti alkaa touhuumaan että oisin jostain teetättänyt sellasen. Joten tuo Suomi aihe riittänee oikein mainiosti. :)

Sartsa ja pähkis 20+5 :heart: :heart: :heart:
 
Siis kun mä olen käsittäny et 3d ja 4d on sama asia, 3d on ne kuvat ja 4d videota. Ja 2d on sit tää ihan perus eli noi mitä kuvia tännekkin on lisätty! Mut laittakaa hei kuvia ketkä ootte jo ultrassa ollu! Mulla 2 yötä jeeeh!
 
Heips kaikki! Tänne sitä tekstiä taas on tulut hmm :) Käytiin äskön tuossa kunnon kävely lenkki huhh huhh.. väsyttää sairaasti :D Koiran käytin pesulla ku oli kauheen kuranen. Sit lötkähdin tietokoneelle tänne kattelee mitä täällä on raapustettu. Ihmeelistä, mies rupesi imuroimaan ja luuttaamaan :D aivan ihana <3 Ja tuon luutauksen jälkeen lupasi oikeen laittaa kunnon jätski annokset ja sitten jotain elokuvaa ruvetaan katsomaan :) Hyvä mieli on. Niin tuossa aamulla heräsin outoon tunteeseen, massussa tuntui pientä potkua :DD Voi että kun riemastuin siitä, nyt ne tuntee nyt ne tuntee !! ^^
Sartsa Itsekkin olen ajatellut tehdä tuommoisen isyyspakkauksen :D Varmasti ilahtuu kun saa semmoisen ja salaisuutena yritänkin pitää ja yllättää :DD Huomen sitten se uusi viikko taas alkaa. Aika menee nopeesti <3

17+6 rakkauspakkaus <3
 
Moi piiiitkästä aikaa! Hengissä ollaan vielä molemmat Pikkasen kanssa. =)

Valtava määrä lukemista sitten viime käynnin. Ja ihan ekaksi voimahali ja osanotto rakkaan vauvansa menettäneille. :flower:

Mä tässä kovasti jo lasken viikkoja lomalle pääsyyn. Tarkotus olis päästä toukokuun alussa lomailamaan ja aina kenäkuun puoleen väliin asti kerralla. Saa nähdä joutuuko sitä saikulle luppoajaksi kun äippälomalle päätin jäädä vasta 24.7.10. Työnantajalle jo sen ilmotin perjantaina.

Noista vaunuista. Mä oon luonu jo jonkunlaisen käsityksen millaset haluan luettuani vauva-lehdestä tosi hyvän jutun vaunuista. Ja nyt oon kallistumassa ostamaan ihan uudet, kun kellään tutuilla ei ole kunnollisia käytettyjä. Kalliithan ne on mutta sen arvoset, kun tiedetään ettei vaan yhteen lapseen tyydytä.

Teillä mammat on ihastuttavia massuja jo. :)
Minulla on taaksepäin kallellaan kohtu ja vasta nyt rv19+1 alkaa pienen pieni kumpu näkyä. Tuntuu vähän epäreilulta kun ootan niin kovasti mahan kunnolla näkymistä. Viime yönä oli ekan kerran aistimus että joku olis vähän tökkässy sisäpuolelta massua. :p Iihana tunne!

Tuosta painosta...mua katsovat vähän kieroon viimeks neuvolassa kun oli 1kg pudonnu 3 viikossa. Heti olivat kyselemässä mistä johtuu. Kyllä näillä vaakalukemilla on vaan parempi ettei paino alussa heti kovin nouse. Mulla lasku alussa pahimmillaan 1kg viikossa sen julmettoman aphoinvoinnin takia, mutta nyt normalisoitunu lähtötasolle takasin ja siitä vielä 1kg alemmas. Suoraan sanottuna olin tyytyväinen itse tuohon pudotukseen etenkin kun en ole mitenkään koittanu pudottaa painoani. Karkki maistunu ihan liian hyvin raskauden aikana.

Onko teillä kaikilla ihan selvää että mies lähtee mukaan synnytykseen? Meillä ukko laittaa hanttiin ihan tosissaan. Syytä en tiedä kun ei mies suostu kertomaan. Vähän shokeerasi kun se sanoi ettei halua lähteä mukaan. Varasuunnitelma tosin on jo tehtynä. Paras kaveri suostu ilomielin lähtemään jos mies jää kerran kotiin. Tiedän etten yksin kyllä sitä urakkaa suostu suorittamaan.

Minulla olis vielä pari viikkoa aikaa rakenneultraan. Itse vähän toivoisin tyttöä. Miehelle on kuulemma ihan sama kunhan on terve lapsi. :p Äiti on saatu ns. etiäisen että meille tulis poika mutta tiedä tuosta sitten. Mä haluan tietää kumpi tuolla masussa on, jos suinkin ultrassa sen voi nähdä.


Onnittelut poikien johdosta marakatti88 ja Sartsa83 sekä tytön johdosta Patience!
 
Minä olen kyllä miehelle sanonu että sinä tulet mukaan synnytykseen tai itket ja tulet :LOL: koska en minä sinne muita tukihenkilöitä halua kun oman miehen..
kylläpä kuulostaisi tuo isyyspakkaus tosi ihanalta mutta en minä sitä saisi tehtyä kun olen niin saamaton ja tuo mies kyllä heti huomais jos olisi jotain erityistä menossa ja minä olen jotenkin tosi huono pitämään pokkaa jos se jotain rupeaa kyselemään niin hetihän se arvaisi

täällä rupee liikkeet tuntumaan jo ihan täyspäiväisesti.. yleensä aina iltaisin ja aamuisin tuntuu eli juuri sillon kun minä yritän nukkua ja olen erittäin herkkäuninen niin eipä se uni sitten meinaa tulla.
Vitsit kun noita kelloja piti taas käänneellä niin minä oon ihan sekasin olin jo 6 aikaan illalla valmis menemään nukkumaan mutta ajattelin että ei nyt kuitenkaan ihan vielä. jos jaksaisi saunassa vielä käydä niin sit nukkumaan.

Marakatti ja poikanen 20+5
 
TiiaRiitta Vai ei mies supstu tulemaan :eek: no ei kaikki varmaan haluakkaan, onneksi löytyy sellaisia ystäviä tai perheestä oku joka haluaa tulla :) Minulle se on tärkeetä että mies tulee sinne. Aivan kuten Marakatti sanoi :D "Sinä tulet mukaan synnytykseen tai itket ja tulet" :D Minä ainakin loukkaantuisin hirveästi jos isä ei olisi tukenani mutta se vain olikin minun mielipiteeni :)

Tästä pikku hiljaa nukkumaan :D Täällä odotellaan edelleen sitä ultraa paljon, hihhh, kumpikohan tulee :D

18 weeks Rakkauspakkaus <3
 
Sartsa83
Piltti Mä taas ymmärsin että 4D on ihan se kuva pienestä, jossa näkyy kasvonpiirteet.. mun täytyy laittaa kuva, joka mulle sanottiin et on 4D. :) Videota ei saatu mukaan, mutta kätilö otti videokuvaa sydämestä. :)

LumiPoni :hug: :) :heart:

TiiaRiitta Kiitos. :) Kyllä se siitä vielä kasvaa. :heart:

Juuuu, meille ainakin ihan itsestään selvyys että mies tulee synnytykseen. :) Ja mies vielä sanoi, että "tottakai mä tulen. Mä haluan olla siellä mukana." :heart: Mutta nykypäivänä se ei ole vaatimus, se vain on jokaisella yleensä henk. koht. oletus. :) Mutta kuten mm. LumiPoni sanoo, että joku läheinenkin voi sinne tulla. Ja sehän on kiva jos paras ystäväsi on suostunut mukaan. :)

marakatti Täällä kans tuntuu liikkeet ihan täyspäiväsesti. :) Lähes 24/7.. onneks antaa yöllä nukkua, kun laulan tuutulaulun ja silittelen masua ja kerron että nyt on ilta ja pitää alkaa nukkumaan. :)

ON: Oli niiiiin ihana viikonloppu omine syntymäpäivineen ja kaikkineen että nyt ärsyttää ja väsyttää ihan älyttömästi. Ei kiinnostas yhtään istua täällä koulussa ja miettii vaan päässään kumpa tää nyt ois jo ohi ja voisin olla kotona (ajatus siis siitä että saisin herätä pirteänä kuten viikonloppuna heräsin ja saisin mennä jumpille ja touhuilla kaikkea ihanaa pitkin päivää).

Sartsa ja peanut-boetsu 20+6 :heart: :heart: :heart:
 
ON: tänä aamuna soitin gynelle kun eilen tuli pitkin päivää taas sitä limatulppaa ulos, sellasia pitkiä sitkeitä riekaleita. Toissaviikolla kun käytiin ultrassa niin gyne sano että pitää mennä tarkastamaan tilanne jos alkaa uudestaan tulla. Sillon oli kuitenkin kohdunkaulan tilanne normaali ja visusti oli kiinni 5cm matkalta, gyne vaan sano että jos se limatulppa alkaa irtoilee enemmän niin vuodelepo on sit seuraava toimenpide... voi kun ei tarttis vuodelevossa olla, on pitkä aika maata edes "turvallisille" viikoille saakka...

titityy + taisto 19+0
 
Kiitos Sartsa <3 Tarvii kysellä ultrasta. Haluisin jo sinne. Mulla vasta vkolla 22. Voisi varmaa olla aikasemmin. Kovasti ollaan nyt omaa taloa hankkimassa, siis paritaloa. Kauheeta tehä päätöstä, kun on vaikee mistä tahansa päättää ja nyt on kyse rahasta.

Mun mies tulee tottakai mukaan, eilenkin se ilmaisi Makuunin karkkihyllyllä, että sulla on meijän vauva mahassa <3

Oon tosi herkkä nykyisin, itken mistä vaan.

Olen tykänny tästä palstasta, enkä jaksa muita ees seurata. Viihdyn teidän seurassa. Mitens te? Käyttekö muualla? ;)

Terkuin,
Tuikku ja Masulainen 17 + 6 <3 :heart:
 
Joku kyseli tosta raskausdiabeteksesta :wave: :wave:

Täällä on se...rasituksessa kävin rv 12+...ekassa raskaudessa se puhkes vasta rv 38+ joten sillon ei asialle mitään sen suurempia enään tehty, koska vauva saatto syntyy millon vaan.

Nyt sitte seurailen kotona arvoja, ja ruokavaliolla oon pitäny arvot kurissa :)

Näin viimeyönä taas poikaunen...ja tää oli aika tarkkauni ;) saa nähä...ens viikolla olis sitte ultra :D

poksuillaan! 19+0
 
Sartsa83
Niii.. täs on nyt oletetusti oleva 4D kuva. :)

:heart: :heart: :heart:

Eli siis ymmärtääkseni tämä on 4D kun Martina&Esko ohjelmassakin ne kävi yksityisellä 4D ultrassa ja siellä se kuva oli tämän tapainen.. :) Ja kätilö meille puhui tästä kuvasta koko ajan 4D:nä. :)
 
Ehkä toi ultra asia ei oo niin vakavaa mut piti silti ihan googlettaa :ashamed: Aina kun voi viisastua :)
http://www.medisonar.fi/index.html?n=11098&3D%2F4D-ultra%E4%E4nitutkimukset

Huomenna ultra ja poksumiset :heart:
 
Sartsa83
Hmm.. tuo kuva kyllä liikku välillä ja kätilö tosiaan puhu 4D kuvasta. Tuskin hän väärinkään olisi sanonut. Ja selvästi tuolla kyllä lukeekin että pysäytyskuva on 3D ja liikkuva 4D, että jos kätilö sitten tarkoitti sitä kun näytti ensin tästä liikkuvaa ja sitten pysäytti ja "otti kuvan" tulostuksena meille.

Jännä että tuolla lukee lopussa että 3D/4D kuvaa näytetään vain sillon jos ei saada riittävää tietoa perinteisellä ultraäänellä. Ei kätilö siitä meille suomen terveystalossa mitää puhunu, sano vaan että "katotaas sitten sitä 4D kuvaa". Ensin katsottiin "perinteisellä" aivolohkot, luitten asennot käsissä ja jaloissa, selkäranka, munuaiset, sydän ja tietenkin sukukalleudet, jonka jälkeen sitten siirryttiin näihin kuviin ja tunnelmiin.

Ja tosiaan tuossa tv-ohjelmassakin puhuttiin koko ajan 4D kuvasta ja näytettiin ko. kuvia. Siinäkin ensin näkyi liikkuvaa kuvaa, kuten meilläkin ja sitten kätilö näytti pysäytyskuvan, kuten meilläkin.

Piltti Huomenna sitten uutisia ultrasta. :) Mulla neuvola ja poksumiset. :)
 
Munkin täytyy nyt puuttua tohon 3D/4D asiaan :D Sartsa, kyllähän toi teidän Pähkinän kuva on 4D ultrasta, mutta eihän se kätilö sitä kuvaa liikkuvasta vauvasta oikein tahdo saada, siksi varmasti on pysäyttänyt :) Sitten mä veikkaan tosta, "3D/4D kuvaa näytetään vain sillon jos ei saada riittävää tietoa perinteisellä ultraäänellä" että siksi noilla sivuilla lukee noin, koska jos lukis, että kätilö voi halutessaan näyttää 4D kuvaa, niin sittenhän kaikki alkais vinkumaan, että tahtoo ja.. ehkä ne näyttää sitä vaan kivoille ;) Niin mä ainakin tekisin jos olisin kätilö :D

TiiaRiitta meillä on ollut alustaasti ihan selvää, että mies tulee mukaan synnytykseen, ei siitä oikeesti olla edes pahemmin puhuttu. Kovasti vaan jännitetään, että jos Mini syntyy etuajassa, pääseekö mies mukaan synnytykseen, kun pelaa pesäpalloa aika vakavastikin, ja kesällähän niitä pelejä tunnetusti on.. Mies kyllä sanoi, että meinaa sitten loppukesästä, kun synnytys on lähellä lähteä vieraspeleihin omalla autolla, että pääsee sitten pois, jos on tarvis :D Söpöä ;)
Onneksi sulla on tollasia kavereita :heart: Ja voihan se olla, että miehesi mieli muuttuu mitä pidemmälle raskaudessa etenette, mutta jossakin tapauksissa voi olla ihan hyvä, jos mies ei mukana ole.. Ainakin mun yhden kaverin kaverin mies ei ollut synnytyksessä(ihan kätilön 'määräyksestä') koska meinas jo pyörtyä ultraan :D Ehkä ne ei sitten halua synnytyssalissa käydä elvyttämään ketään ylimääräisiä osapuolia :D :D Voihan se olla, että miehesi ei kehtaa myöntää olevansa sen verran herkkä :) Mutta pääasia, että saat edes sun parhaan kaverisi mukaan! :hug:

Voi harmi titityy! :hug: Kerros sitten miten kävi.. Toivotaan, ettei tarvis vuodelepoa, se on kyllä tosi pitkä aika, ja etenkin jos kesään asti pitää :( Mun äidinhän piti musta maata koko raskausaika, ei voinut edes mun siskoa hoitaa, sille oli annettu lupa nousta sängystä vaan vessaan, ei muualle.. Onneksi nykyään on läppärit, että makoilu menee lepposammin :)

Mä en tuikku, käy vieraissa :D :D En usko, että jaksaisin aktiivisesti seurata montaa palstaa, saati kirjoitella niihin ;) Tää siis riittää mulle hyvin, mutta ilman tätä en pärjäisi :) Ootte mun arjen henkireikä, kiitos siitä! :) :hug:

Tuleppas Piltti jo kertomaan ultrauutiset! Täällä innokkaina jo ootellaan :)

Mä näin viime yönä taas unta, että Mini lähti syntymään, nyt liian aikaisin :( Mulla on varmaan nää viikot vaikeimpia, kun ollaan niin lähellä tyttöjen menetystä.. Ehkä se on jossakin alitajunnassa, että tästä ei sitten pidemmälle päästäkkään :'(
Onneksi se oli vaan uni, pitää alkaa ajatteleen jotakin iloisia asioita, vaikka tulevaa kevättä! :)

Minni ja Mini 18+2 :heart:
 
Kiva Minni, että oot uskollinen <3 ;)

Mä haluun sinne ultraan. Eilen kyselin ja pirkkalan ultraan ei kuulu tota 4d, jos ei ite maksa. :( pöh ja höh.

Just kattelin tossa, että Masulainen on sitten 400 g, kun päästään tunisiaan. Toivottavasti en tässä kovasti turpoa.

Hitto meillä asuntoasia painaa päälle. Kannattaako laittaa paritaloon 200 000 euroa vuonna 2006? Hirveetä tehä suuria päätöksiä!!!

Aika töissäkin menee tuon asian pähkimiseen.

Tänää 18 + 0, jipii. <3
 
Sartsa83
bella Kiitos. :) :heart: ..pian koittaa sinunkin aikasi. :) Tuo odottaminen on tuskaa, mutta kyllä se aika menee yllättävän nopeaa. :)

minni :LOL: Hih, oot ihana! :LOL: :heart: :hug: Voihan se olla noinkin. ;) Tosin, luulempa että ihan oikea syy on se, että hän näki papereista että ollaan nokialaisia ja koska Nokian kaupunki maksaa jokaiselle raskaana olevalle 2 ultraa tuolla yksityisellä, niin siihen ns. automaattisesti kuuluu osana toi 4D. :) Niih.. ja sä se osasit selittää ton paremmin kun minä ja nähtävästi tajusit mitä mä tossa selvitin. :LOL: :heart:

tuikku No hö. :/ Pyllystä. Siis ostaisitte kokonaisen paritalon itsellenne vai? Öh.. ja menin itse ainakin vähän sekasin vuosihommasta. Siis ootteko te ostaneet vuonna 2006 sen vai mitä häh täh? :eek: ohan kakssataatuhatta iso investointi. Me ei saatu omakotitaloa varten niin paljoa lainaa mun tulojen ja tän tulokkaan takia. Mut rivariasuntoon saatais lainaa.. saapi ny nähä että mitä tässä tuleman pitää. Onnea siellä viikkojen vaihtumisesta. Täällä ois kans sama homma tänään. :)

Sartsa ja peanut-boetsu 21+0 :heart: :heart: :heart:
 
Sartsa Voi ku ihana 4 D kuva vauvasta =) <3

Täällä on tullut taas paljon tekstiä, on ollu semmonen kiire että ei ole ehtinyt käydä täällä. Tänään tapahtu aika outo ja kumma tapaus. Olin tilannut discshopista blu-ray elokuvan twilight ja kappas vaan kun avasin tuoreen pakkauksen koko levyä ei ollut sisällä! Kilahdin siitä kauheesti murr :mad: Mies oli siinä vieressä kun avasin pakkauksen. Ei ollut kiva yllätys.. Pistin viestiä niille siitä ja saa nähä että lähettävätkö uutta vai miten. Maksaa en aijo pelkästä kotelosta. >.< Semmonen päivä täällä. Nyt syömään ja kattoo muita tilattuja elokuvia missä sentään tuli levy mukana. Hyvää viikon jatkoja kaikille! :)

18+2 RakkausPakkaus <3
 
Sartsa83
LumiPoni Kiiitos. :) :heart:

Olipas tökerösti toimittu! Toivottavasti saat uuden levyn.

ON: Kävin tänään neuvolassa..

Verepaineet: 120/77
Hemoglobiini: 117
Paino: +550g/vk
Vauvan syke: 150
Vauvan liikkeet: ++

Juteltuamme hetken mun voinnista ja kuulumisista, neuvolantäti tuli siihen tulokseen että mulla on uupumusta. Koska unet on jäänet vähäisiksi ja hemoglobiinikin oli alhainen, hän määräsi lepoa ja liikuntaa seuraaviksi päiviksi. Sekä alotin rautakuurin. Katsotaan sopiiko tuo obsidan mulle kuinka hyvin. Jos ei sovin, otan sitten kaksi multitabsia päivässä, jossa on sitä rautaa kuitenkin.

Ihanaa. Nyt ei tarvi hetkeen taas miettiä mitään, vaan saan keskittyä siihen että voin hyvin. :heart: Oon ollu niin ahdistunu ja stressaantunu tosta koulusta. Valmistuminen häämöttää ihan lähellä, mutta kun sillä paperilla ei tee mitään kun mitään ei osaa. Se ehkä näyttää hyvältä ansioluettelossa, mutta sillä ei ole mitään tekoa sen kanssa että osais yhtään mitään ja todistuskin minkä siitä saa, on yhtä tyhjän kanssa. Oon päässy kaikista kursseista rimaa hipoen läpi kun en ymmärrä mistään mitään. Ja yksi kurssi on hylättynäkin. Voi kumpa ois tienny mihin sitä joutuu, niin en ois ikinä lähteny tota opiskeleen. Nyt se on myöhäistä enää keskeyttääkään rahan takia.
 
Pitää tulla tänne poksumaan..Ensi viikolla saa jo tilattua äitiyspakkauksen!! millonhan tulee 2010 vuoden pakkauksen kuvat kelan sivuille kun ei ainakaan vielä näy.Meinasiko kaikki ottaa äitiyspakkauksen vai ottaako joku sen rahan?

Piti tulla pikaisesti vaan poksumaan tänne..
Marakatti ja poikanen 21+0 :heart:
 

Yhteistyössä