Elätkö kotikuri-suhteessa

  • Viestiketjun aloittaja kjkjk
  • Ensimmäinen viesti
kjkjk
Kiinnostaisi tietää kuinka moni täällä olevista elää suhteessa, jossa kotikuri on osa elämäntapaa.

Jokainen aiheesta jotain ymmärtävä tietää, mitä kotikuri elämäntapana tarkoittaa ja ettei lapset liity siihen millään tavalla.
 
Aabenraa
Lisäyksenä, että voi olla sitä, että jos on vaikka huono siivoamaan tai opiskelumotivaatiossa on puutteita, niin antaa sitten toiselle luvan rangaista näiden asioiden laiminlyönnistä.
 
pitkän liiton salaisuus
Toimivassa suhteessa nainen saa vähintäänkin pientä kuritusta osakseen säännöllisesti. Avokämmenellä lyönti tai napakka tukistus useimmiten riittävät säännöllisesti tehtyinä muistuttamaan naisen asemasta ja kuuliaisuuden säilyttämisestä parisuhteessa. Varsinainen selkäsauna tulee kysymykseen tilanteessa jossa nainen on selkeästi toiminut väärin tai on unohtanut osoittaa kuuliaisuutta miestään kohtaan muuten.

Kurituksen puute aiheuttaa etenkin tänä päivänä naisen nopean feministymisen ja sitä kautta ennen pitkää parisuhteen tuhoutumisen.
 
gjlwsww
[QUOTE="uneton";30136297]En. Sellainen suhde ei ole normaalia.[/QUOTE]

Taitaa olla aika tylsä ja ei-tyydyttävä elämä, jos ei halua tehdä mitään, mikä on "epänormaalia".
 
Jokaisen oma asia
[QUOTE="uneton";30136297]En. Sellainen suhde ei ole normaalia.[/QUOTE]

Mikä on "Normaalia"? Eikä normaalia ole se, että noudatetaan suhteessa sellaista elämäntapaa, josta molemmat saa kaipaamiaan asioita. Jos se ei vahingoita ketään ulkopuolista, niin miten joku voi jotain sellaista tuomita. Ja kyllä, elän tällaisessa suhteessa. Seison nurkassa nyt aikuisena useammin kuin lapsena, enkä voi aina mennä uimarannalle, koska takapuoli heloittaa selkäsaunan jäljiltä, kuin tomaatti jne, mutta nautin elämästäni enkä koe sitä mitenkään "epänormaaliksi". Tervetuloa 2000 - luvulle.
 
ei ole tuttu termi
Varmaan se mies ainaki elää kotikuri-suhteessa, joka täällä nimittelee naisia pihtaaviksi karvalaukkutelineiksi yms. kaunista. Eli kun mies on pöljä niin vaimo pihtaa. Eiks se jotain kotikuria ole sekin?
 
"VII"
[QUOTE="hmm";30136715]Mitä eroa on näiden välillä on?[/QUOTE]

D/s on etupäässä seksuaalista roolileikkiä, kun taas kotikuriin ei kuulu seksi välttämättä mitenkään (varsinkaan jos sitä ajattelee ihan puhtaassa muodossa).
 
"VII"
Jotkuthan muuten harrastavat "koti"kuria sitenkin, että etsitään joku ihan vieras tyyppi, jonka luona sitten käydään tarvittaessa tunnustamassa hölmöilyt ja saamassa selkäsauna (tai se toinen tulee vierailulle omaan kotiin).
 
Mä mahtaisin saada usein piiskaa :| Mies ei paljon muuta ehtiskään, kuin kurittaa mua. Taas on tiskit laittamatta ja pyykit viikkaamatta, ja varmana vielä vastaisin nenäkkäästi jos niistä joku tulisi huomauttelemaan.

Toisaalta se kuri varmaan tekisi mulle aika hyvää.
 

Yhteistyössä