Clomittarien plussaketju (lapsettomuushoidoista plussanneet)

Voi lunarakas :hug:
Kaikessa kauheudessa saitte kuitenkin yhtälailla niin selvän vastauksen kun mekin, että mitään ei ole tehtävissä.
Teidän ei tarvitse miettiä jos päättäisitte toisin, niin eläisitte ehkä todella vaikeasti vammaisen lapsen kanssa.
 
voi luna rakas, olen niin kauhean pahoillani :'(
paljon tsemppausta lauantaille, tulee olemaan varmasti maailman kurjin ja epäoikeudenmukaisin päivä.
olette kuitenkin ajatuksissani! :hug:

(ps. sori, oon seurannu tätä ketjuu aika kauan taustalta, uskaltamatta sanoa mitään väliin, mut nyt tuntui sille että on pakko, lunalla kuitenkin raskaus menossa aika samoilla viikoilla miun kanssa..)
 
Luna rakas, olen niin pahoillani! En oikein tiedä mitä sanoa, kuin että voimia, voimia ja voimia! ja iso halaus... Minäkin, jos voisin, ottaisin edes osan surustanne kannettavakseni.
Jaksamista vielä etenkin lauantaille.
Olet mielessä <3 *halaus*
 
Lunalle kovasti voimia jaksaa raskaat ajat. Olen todella pahoillani puolestanne.

Kiva kuulla että another meitä seurailee, kirjoittele toki täällä jos siltä tuntuu.

Meille syntyi tänään pieni prinsessa 2808g ja 50 cm :heart: Kirjoittelen tarkempaa raporttia kun jaksan
Nyt on aika väsynyt olo.
 
Luna - voimia lauantaille ja syvä osanottoni. Tuntuu siltä, että sanoja on vaikea löytää.

Ja niin ristiriitaiselta kuin se nyt tuntuu niin Tikkerituulle jättimäiset lämpimät onnittelut - toivottavasti jaksat kertoa synnytystarinaa ja miten alku lähtee menemään. Tämä porukka tarvitsee nyt toivon kipinöitä ja todisteita, että elämä jatkuu.

Kuulumisia se verran, että sokerirasituksessa siis kaikki hyvin, mutta viime viikkoina jonkinlaiset supistelut ovat alkaneet vaivata. Etenkin iltaisin pitää tosiaan rauhoittua ja tällä viikolla töissä päivisinkin olen joutunut useampaan kertaan ihan vaan istumaan alas. Neuvolalääkärille on aika ensi viikolla. Toivottavasti kohdunsuun tilanne pysyy rauhallisena.

fenixlintu 25+4
 
Tikkerituu; mahtavaa ja ihanaa!! Onnea pienestä prinsessasta!! <3
tule kun jaksat kertoilemaan lisää. :)

(,) täällä eilen poksuttu 14+0 ja sokerirasitustestin tulokset kunnossa. Myöhemmin joudun kuulemma uudestaan. Nyt kamala flunssa ja töissä pitää jaksaa. Mut empä kehtaa enempiä valitella. Kaikki kuitenkin taitaa olla hyvin.
 
Lunalle voimia tulevaan.... Hiljaiseksi pistää tämä.

Tikkerituulle onnea pikkutytöstä! Tulehan pian kertomaan kuulumisia!

(.) mullakin sokerirasituksen tulos normaali. Ihanaa mutta raskasta kesälomaa tässä vietellään esikoisen kanssa. Oon edelleen tosi väsynyt ja mies raksailee kaikki päivät. Hemppa oli vähän matalalla mutta tarkka ei vielä suositellut rautakuuria vaan että lihapitoisella ruualla koitetaan nostaa.
Rakenneultraa tässä odotellaan. Olen vakaasti päättänyt etten murehdi sellaisia asioita etukäteen joille en mitään mahda ja olen alkanut tehdä pikkuhiljaa hankintoja vauvalle. Alesta vähän vaatteita ja kaverilta kaukalopussin oon nyt ostanut. Vaunuja täytyy alkaa syksymmällä katselemaan kun esikoisenaikaiset oli huonot ja laitettu kiertoon.

Hyy2 18+6
 
Voi Luna :heart: Olen niin kovin pahoillani teidän puolesta. Kenenkään ei pitäisi joutua kohtaamaan niin suurta surua, kuin te joudutte nyt kokemaan.
Tuntuu varmasti tosi vaikealta nyt ajatella, mutta usein asioilla on merkityksensä. Jotenkin itseä lämmittää ajatus, että tämä ihana pieni poika sun masussa halusi kertoa teille, että teistä tulee äiti ja isä. Sitä ei viedä teiltä ikinä pois :heart:
..Olen puhunut aviomiehelle avoimesti tästä ketjusta ja että kirjoittelen tänne. Hänkin lukematta ketjua on jotenkin "mukana" ja kun kerroin hänelle suru-uutiset, niin hän pyysi kirjoittamaan että hänkin on tosi pahoillaan teidän puolesta.

Paljon voimia Luna! Olette kovasti mielessä ja toivon, että kuullaan sinusta pian!

Tikkerituu! Ihanaa! Paljon onnea teille tyttövauvasta! Tuli tätäkin lukiessa tippa linssiin! :flower: Tulethan kertomaan lisää kuulumisia synnytyksestä ja yhteisistä ensihetkistä kun saat lisää energiaa! Onnea!

(.): Vauva potkii masussa ja joka kerta kun tunnen liikkeen, niin olen maailman kiitollisin ja onnellisin. Nimikin me jo pienelle keksittiin. Vakuutusta olen kilpailuttanut, huh, mikä homma! Se on nyt kunnossa ja nyt odotellaan ensi viikon sokerirasitusta ja lääkärineuvolaa ja viikonlopun mittaista ulkomaanreissua, josta ostamme EHKÄ jo vaunut (jos löytyy paljon halvemmalla).

titiuu ja minititiuu 26+5
 
Kiitos kaikille onnitteluista! Ja luna halaus sinulle :hug: on superliikuttavaa että jaksat olla iloinen toisten puolesta.

Synnytys tosiaan käynnistettiin tiistaina cytotecilla, koska multa alkoi tihkua vihreää lapsivettä ja kohdunsuu oli vielä täysin epäkypsä. Sain lääkkeet tiistaina klo 16 ja 20, klo 23 supistukset alkoivat olla kipeitä ja säännöllisiä ja sain parasetamolia ja oksikodonia niihin. Lääkkeistä ei juuri ollut apua, supparit tihenivät ja kipeytyivät ja sain noin klo 3 yöllä samat lääkkeet uudelleen. Tällöin tutkittiin myös kohdunsuu jonka kanava oli lähes kokonaan kadonnut, auki se oli vain reilun sormen verran.

Siitä tilanne eteni niin että kivut ei pysyneet näillä konsteilla hallinnassa ja mut passitettiin osastolta synnytyssaliin klo 5 maissa. Siellä sain vielä pistoksena petidiiniä ilman vaikutusta, tällöin sitten tutkittiin kohdunkaulan tilanne ja olinkin jo 4 cm auki. Sain epiduraalin ja ilokaasu oli toki käytössä koko ajan mutta nämä taittoivat kivusta vain pahimman terän. Tämän vuoksi kohdunsuu tutkittiin uudelleen tunnin kuluttua ja olinkin auki jo 9, 5 cm. Sain sitten vielä pudendaalipuutuksen joka vihdoin auttoi kipuihin kunnolla.

Ponnistus aloitettiin aika pian mutta jouduin sitten oksitosiinitippaan kun supparit heikkenivät. Ne palasivat kyllä pian mutta vauva ei laskeutunut kunnolla synnytyskanavaan vaan karkasi aina takaisin ylös ponnistusten välillä. Jonkin ajan kuluttua lääkäri tuli tutkimaan tilanteen ja totesi että vauva on hieman vinossa ja kasvot ylöspäin, minkä vuoksi se ei mahtunut kunnolla alas. Vauvan sykkeet laskivat supistusten aikana jolloin päädyttiin auttamaan imukupilla ja samalla mulle tehtiin epistotomia niin vauva saatiin pihalle.

Tytön verensokerit eivät ole pysyneet riittävän korkealla ilmeisesti pieneen kokoon liittyen, joten hän on nyt sokeritipassa vauvateholla mutta voi kuitenkin hyvin ja käyn häntä siellä syöttämässä ja hoitamassa muutaman tunnin välein. Oma olokin alkaa olla taas kunnossa. Se tunne kun oma vauva on sylissä on jotain aivan mahtavaa :heart:
 
titiuu Kiitos <3 on sitä jo koittanut miettiä positiivisia asioita vaikka on se kovin vaikeaa vielä. Mutta on totta että pikkuisen merkitys on suuri ja se että tulin raskaaksi. Toivottavasti toipuisimme miehen kanssa pian ja uusi raskaus alkaisi helpommin ja siten uusi odotus. Vaikkei se mitään korvaa tai korjaa, mutta haave lapsesta pysyy:/ Vaikka toki tämä pieni on aivan erityisellä paikalla sydämessämme aina. Kai se on joku puolustusmekanismi kun sitä miettii jo tulevaa vaikka ei vielä ole edes tajunnut tätä tilannetta. Rakastamme pientä suuresti.

muokkaus: minuakin kosketti titiuu miehesi pahoittelut <3 kirjoittaessa ensimmäisen kerran unohtui sanoa, NiQn viesti muistutti <3

another oli mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa vaikka tämä tilanne onkin surullinen. Liity ihmeessä tähän ketjuun ja kertoile kuulumiasi, olisi mukava kuulla miten sinulla menee.

Tikkerituu kaikki te olette onnenne ansainneet ja kaikki jotka pienestä haaveilevat ja joiden syliin pikkuisen olisi niin hyvä tulla. Siksi on helppoa olla onnellinen puolestasi:)
Hurjalta kuulostaa synnytyksesi mutta ihanaa että lopputulos on täydellinen:)

Varmasti vaikka tästä ketjusta virallisesti pian lähden, niin teidän kaikkien odotusta ja kuulumisia seurailen ja toivottavasti joskus tänne vielä pääsen taas mukaan <3
 
Viimeksi muokattu:
NiQ
Paljon onnea Tikkerituulle pienestä tytöstä! Ja pikaista toipumista itsellesi! Meilläkin esikoinen kävi vauvatehon kautta, ja kyllä oli elämäni vaikeimpia hetkiä lähteä yksin kotiin sairaalasta synnytyksen jälkeen, vakkei meiltä ole sairaalaan matkaa kuin muutama kilometri. Ihanaa vauva-arkea teille! :heart:

Onpas Titiuun mies ollut suloinen, kun on Lunalle lähetellyt terveisiä! Kovasti olette Luna mielessä :hug:

On: Sain tuolla kotidopplerilla eilen kuulumaan ensimmäistä kertaa pienen sydänäänet :heart: Ja kovasti siellä potkiskelikin kun kuului kovia tömpsähdyksiä välillä. Mulla on nyt alkanut olemaan aikalailla rytmihäiriöitä, töissä on kova kiire ja stressi. Ja kohta vielä lisääntyy, kun joudun tuuraamaan päällikön 5vk kesäloman, huooh! Toivottavasti selviän hengissä!

Niq & Orvokki 13+ jotain
 
Voi hyvänen aika näitä hormoneja! Olin keskiviikkona synnytyksen jäljiltä koko päivän niin taju taskussa etten älynnyt oikein mitään enkä jaksanut hirveästi hoitaa vauvaa. Verenpaine oli niin matala että pystyin olemaan vain aivan vaakatasossa ja edellinen yö kokonaan ilman unta sekä tietysti itse synnytys vetivät kyllä niin heikkoon kuntoon etten olisi uskonut.

Eilen vointi oli jo hyvä ja olin vauvan kanssa lähes koko päivän. Kun se illalla piti jättää tuonne osastolle niin tuli hurja suru puseroon, itkeskelin koko illan aivan kaikkea. Sain nukutuksi reilun 3 tuntia ja nyt taas itkeä tihrustan täällä kun rakastan sitä pientä niin paljon ja kaikki tuntuu niin hyvälle ja pahalle samaan aikaan. Tiedän että tämä kuuluu asiaan mutta tämä tunnemyrskyn kokoluokka on aivan jotain hurjaa. Pakko oli tulla tänne vähän tilittämään kun ei tuosta nukkumisestakaan enää tule mitään.

Tikkerituu hormonimyrskyssä ja neiti kohta 2 vrk
 
Pikaviestintää sukujuhlien lomasta:

Lähettelen Lunalle vielä hirmuisesti jaksamista ja voimia erityisesti tälle päivälle ja tulevaan! <3
Toivottavasti vielä käyt lukemassa tämän.

Niq: kiva kun olet saanut sydänäänet kuuluviin! Jaksamista töiden parissa! Elä rasita itseäsi liikaa! Ja jos tuntuu, niin saikkua! Sinä ja vauva olette tärkeämpiä kuin työ!

Tikkerituulle taas jaksamisia hormonimyrskyn keskelle! En osaa edes kuvitella onnensekaisia (ja huolen) tunteitasi... Nauti ihana, olet pikku prinsessan ylpeä äiti!!! :,)

(hassua, kun aina kun kirjoittelen tänne nykyisin niin alan tihrustaa... Elän niin nyt mukana muiden tunteissa. Hoh.)

flunssainen neppu ja helmi 14 3
 
Meille syntyi pieni suojelusenkeli klo 4.10
Muistona mm. maailman suloisin pieni jalanjälki.

Olo on surullinen ja turta, mutta kyllä tämä tästä. Miehen kanssa yhdessä kyllä selvitään ja pieni on sydämessämme.

Siirtyilen tästä ketjusta nyt pois, mutta käyn kyllä lueskelemassa kuulumisianne <3
 
Lunalle toipumisia! :heart:

Eilen yllätti aamulla ekan kerran paha olo, oksuhan siitä sitte tuli. No onneksi olin pihalla mustikoita metsästämässä niin sai antaa vaan tulla. Tänään ei taas paha olo aamulla ollutkaan, onneksi.
Ekassa neuvolassa käytiin torstaina ja nyt on neuvolalääkäri ja eka ultra 6.8. Nyt tuntuu taas että on kovin pitkä aika odottaa tuo vähä reilut 3 vko. Niin ja yhden päivän sain lisää elikkäs

takkuapina 8+2
 
Laitan tämän vielä tänne, kirjaan etusivulle että listaa päivitetään ketjun sivuilla kun tulee muutoksia tai kun uusi sivu jne.

Ketjussa mukana:

Nimi_______LA______Seuraavaksi___plussaushoito&muuta

Tikkerituu......6.7.13.............................1.c+mp+l+m, 33v,1.lapsi,pco
PikkuJellona..5.8.13.............................6.c+pr+ins,30v,2.lapsi
titiuu85........12.10.13.....NL 17.7, N 30.7....3.c,27v,1.lapsi,pco
fenixlintu......20.10.13.....................2.c,37v,2.lapsi
Hempukkainen..27.11.....RU 16.7..........tk (3.c+l),27v,1.lapsi
Hyy2.............6.12.13.....RU 29.7..........c+pr,26v,2.lapsi,pco(1/2)
Neppu.......... 8.1.14.......................1.ivf (lyhyt kaava),27v,1.lapsi,pco
NiQ...............17.1.14..........................5.OI+ins
miss_piggy...7.2.14..N 15.7,NPU 19.7,RU 27.9..t+1.c,31v,1.lapsi,kkm 02/13,lievä pco
takkuapina...22.2.14.................3.c,26v,1.lapsi,pco
 
Voi Luna! Voin kuvitella pienet jalanjälkenne... <3
Nyt teillä on ihkaoma pieni suojelusenkeli suojelemassa teitä ja tulevia pikkusisaruksia. Voin vain toivoa jaksamista ja voimia! :hug: Toivottavasti kuulen vielä sinusta.



Jospa tästä edespäin jokaiselle jos on muutoksia omaan kohtaan, laittaisi sen viestin perään muutoksineen?
Kiitos vielä Lunalle päivityksistä <3

Ketjussa mukana:

Nimi_______LA______Seuraavaksi___plussaushoito&muuta

Tikkerituu......6.7.13.............................1.c+mp+l+m, 33v,1.lapsi,pco
PikkuJellona..5.8.13.............................6.c+pr+ins,30v,2.lapsi
titiuu85........12.10.13.....NL 17.7, N 30.7....3.c,27v,1.lapsi,pco
fenixlintu......20.10.13.....................2.c,37v,2.lapsi
Hempukkainen..27.11.....RU 16.7..........tk (3.c+l),27v,1.lapsi
Hyy2.............6.12.13.....RU 29.7..........c+pr,26v,2.lapsi,pco(1/2)
Neppu......... 8.1.14.....NL17.7,RU30.8..1.ivf (lyhyt kaava),27v,1.lapsi,pco
NiQ...............17.1.14..........................5.OI+ins
miss_piggy...7.2.14..N 15.7,NPU 19.7,RU 27.9..t+1.c,31v,1.lapsi,kkm 02/13,lievä pco
takkuapina...22.2.14.................3.c,26v,1.lapsi,pco
 
Viimeksi muokattu:
miss_piggy
Täällä neuvolassa käyty, ja sydänäänet löytyi. Tyyppi on vain jotenkin piilossa eli sykkeitä oli tosi hankala löytää :) Eipä sitten muuta erikoista.

Lunalle paljon voimia...

10+5
 
  • Tykkää
Reactions: Neppu_
Onnea Tikkerituu!
Voimia Luna <3

Tänään oli ru. Kaikki niinkun pitääkin, vastasi 21+0 mutta LA ei muutu. Vauvalla oli napanuorassa kaksi napasuonta, yleensä on kolme. Sen takia menen kerran tai pari kontrolliultraan jotta nähdään että kasvaa normaalisti. Tähän asti on ainakin saanut ravinnon hyvin: Painoa oli 386g. Istukka etuseinässä joten vaimentaa liikkeitä. Ja ai niin, tyttö olisi ilmeisesti tulossa. En voi käsittää, ei ollut yhtään tyttöolo. Mutta saatiin hyvä 4d- kuva kasvoista joten nyt tää alkaa konkretisoitua:)

Hempukkainen ja Prinsessa 20+6
 
Paljon voimia Luna! Pienet jalanjäljet :heart:

Tikkerituu, onko vauva jo kotiutunut osastolta ja hormonit tasaantuneet? Voin vaan kuvitella millainen hormonimyllerrys tuo synnytys on! Paljon vielä onnea! Ihana, että teille tuli pieni tyttö! Paljon ihania ensihetkia yhdessä!

Seuraavaksi pikkujellonan vauvauutisia odotellen!

takkuapina, toivottavasti pahoinvointi ei ole enää vaivannut!

Ihana, että mp kuuli sydänäänet neuvolassa! oliko se eka kerta vai onko sillä dopplerilla kuulunut jo äänet myös (oot ehkä jo maininnutkin, mennyt ohi)?

Hempukkainen! Ihana, että RU meni hyvin ja paljon onnea tyttölupauksesta! Ja kiva, että pääsette vielä lisäultriin tuon napasuonen takia! Toivottavasti tyttö kasvaa masussa kuten pitääkin loppuun asti!

( . ): Tänne ei juuri uutta, toisen sokerirasituksen tulokset tuli ja ei poikkeavia arvoja (huh!). Sf-mitta 24cm ja hemoglobiinit hyvät. Verenpaine on tosi matala ja se selittäneekin, miksi välillä on tosi huono olo. Supistuksiakin aika lailla, mutta eivät ole kipeitä eli no worries.
Kaikki siis ihanalla tytöllämme kunnossa :heart:

titiuu + minititiuu (27+4)
 
Voimia ja jaksamista luna_82! Ihanaa että mies tukee sinua ja pieni enkeli pysyy varmasti aina sydämissänne.

Hyvä että muilla on hyviä kuulumisia. Tuo 2 napasuonta taitaa hempukkainen olla kuitenkin yleinen ja pääsääntöisesti harmiton löydös.

Me päästiin kotiin molemmat sunnuntaina kun vauva oli 4 päivää vanha. Arki on uuden opettelua mutta on lähtenyt hienosti käyntiin. Alussa Vauvalla oli vatsavaivoja, jonka takia hän itkeskeli paljon. Muuten on saatu nukkua yöllä hyvin, 3-4 syöttöä tyttö tilaa yön aikana mutta olen oppinut imettämään makuullaan niin imetys sujuu rennosti yölläkin. Nukun kyllä sitten päivälläkin itse 1-2 päikkärit niin jaksaa hyvin yöllä syötellä. Mies on aivan ihana isä, tuolla se nytkin makaa tyttö mahan päällä :heart:

Omt hormonit on tasoittuneet mutta itku tulee vieläkin herkästi, esim. tuutulauluja en juuri pysty laulamaan ilman itkuun purskahtamista. Ne on jotenkin niin kauniita. Episiotomiahaava on edelleen aikamoisen kipeä ja särkylääkkeiden voimalla mennään. Toisaalta se rajoittaa liikaa tekemistä ja liikkumista, mikä voi olla ihan hyväkin tässä vaiheessa. Oppisi vaan antamaan itselleen luvan olla "tehoton".

Tikkerituu ja tyttö 9vrk
 
Tässäpä vielä lista osaltani päivitettynä:

Ketjussa mukana:

Nimi_______LA______Seuraavaksi___plussaushoito&muuta


PikkuJellona..5.8.13.............................6.c+pr+ins,30v,2.lapsi
titiuu85........12.10.13.....NL 17.7, N 30.7....3.c,27v,1.lapsi,pco
fenixlintu......20.10.13.....................2.c,37v,2.lapsi
Hempukkainen..27.11.....RU 16.7..........tk (3.c+l),27v,1.lapsi
Hyy2.............6.12.13.....RU 29.7..........c+pr,26v,2.lapsi,pco(1/2)
Neppu......... 8.1.14.....NL17.7,RU30.8..1.ivf (lyhyt kaava),27v,1.lapsi,pco
NiQ...............17.1.14..........................5.OI+ins
miss_piggy...7.2.14..N 15.7,NPU 19.7,RU 27.9..t+1.c,31v,1.lapsi,kkm 02/13,lievä pco
takkuapina...22.2.14.................3.c,26v,1.lapsi,pco

Syntyneet:

Tikkerituu..... 10.7.13.....tyttö
 

Yhteistyössä