Clomittaret 2015

Huomenta Päätin nyt liittyä tähän ryhmään,kun en tuntenut "piinailijoissa" olevani kovin ryhmän sisällä...
Yksi lapsi takana,lähti ihan luomuna alkuun.Nyt uuden kumppanin kanssa yritetty lähes vuosi,josta nyt 3 kierto clomijen avulla.Pco todettu.Aijemin kierto ollut 24-28 nyt clomien kanssa ekalla kierrolla 22,toisella 28 ja tämä kolmas on jo vierähtänyt 31 päivään..
KYSYISINKIN teiltä,että onko tämä kierron venyminen normaalia?
Raskaustestiä en uskalla vielä tehdä,koska ei TUNNU siltä,että olisin enkä halua taas pettyä pelkkään negaan..Ainoita tuntemuksia on ollut,alavatsan vihlaisut ja muutaman kerran tuntuneet "veitsen väännöt" alakerrassa...
 
Nettalle pahoittelut :cry:
ovatko vielä sen enempi sitten tutkineet mikähän lie mahtaa olla syynä jos noin käy jo toistamiseen? vai olikohan se niin että vasta kolmannen jälkeen tutkitaan?

ai clomittaria on facessa? tainnut mennä miulta ohi, luulin et noita hätähousuja oli vaan ;)
pitääpäs harkita!
 
Mariia tsemppiä piinapäiviin! toivoisin heti jo teillekin plussaa!

mulla venyi kierrot clomeilla aina välistä jos vain oli siis ovuloimaton kierto, muuten oli tasaiseen 31 päivää kierron pituus. minähän ehdin sis syödä clomeja ööh 7 vai 8 kiertoa ilman plussaa silloin ennen esikoista.. tärppi tuli vasta tokasta taukokierrosta noiden kiertojen jälkeen kun odotin jo innolla pääsyä lapsettomuuspolille hoitoihin ja uusien lääkkeiden pariin.
 
miss_piggy
Mää en osaa tohon kiertojen venymiseen sanoa mitään ku tärppäs heti ekasta clomikierrosta aikoinaan ja nyt aloitin maanantaina taas..

another, joo siellä facessa on clomittaret ja letroilijat-ryhmä :)
 
  • Tykkää
Reactions: another
Kiitos pahoitteluista, ikäväähän se on mutta parempi että meni kesken nyt alussa, näitähän sattuu ja tapahtuu..

Another, tämä oli tosiaan ensimmäinen km joten vielä ihan normaalia, vissiin jos nyt tavaksi tulee niin kolmannen jälkeen alkavat tarkemmin tutkimaan hutkimaan (y) nyt vain odottelen ensimmäisiä menkkoja, toivottavasti kierto ei hirrrrveen pitkäks venyis, pääsis ehkä aloittamaan clomit, eiköhän me kuitenki vielä jatketa yritystä :)

Laitoin muuten ihaalle viestiä josko liittyisin faceen teidän kanssa höpöttelemään :)
 
Heissan
Kyllähän se niin meni,että testi oli tehtävä lähes tulkoon tuon edelisen viestin jälkeen ja sehän oli kuin oli positiivinen ja nyt oltaisiin rv.5+2 ❤
Olo on epätodellinen,koska oireet olleet vielä hyvin mitään sanomattomia...pukkaa hiukkasen pelkoa kehiin...
 
  • Tykkää
Reactions: Jes94

Yhteistyössä