Dodiin...on aika taas aloittaa sapuskanteko ja tänään olisi tarkoitus tehdä Broileria metsästäjän tapaan. Koska se ei todennäköisesti tule kovinkaan hyvin onnistumaan, niin ajattelin tehdä Broileria Chefin tapaan
Seuraan kuitenkin tuon "metsästäjän tapaan" tehtyä ohjetta jotta ei ihan metsään mennä, ainakaan ihan heti
Nostin sen broiskun tuossa 10 min sitten huoneenlämpöön ja nyt alan tutkimaan sitä ohjetta tarkemmin.
Mulla on se kuvana, mutta jotta tekin pääsette siitä ohjeesta nauttimaan, niin rustaan sen teille tähän näkyville:
Broileria metsästäjän tapaan
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
pala juuriselleriä
1 rkl öljyä
400g tomaattimurskaa
140g tomaattipyreetä
4 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
1 rkl rosmariinia
1 rkl timjamia
1 rkl salviaa tai oregaanoa
2 lakerinlehteä
200g pieniä, tuoreita herkkusieniä
4 maustamatonta koipireisipalaa
1-2 rkl ruokaöljyä
1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria
Kuori ja hienonna sipulut. Kuori ja kuutioi porkkana ja selleri.
Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää sipulisilppu sekä kasviskuutiot kattilaan ja paista niitä muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon tomaattimurska ja -pyree sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot.
Mittaa nausteet mortteliin ja hienonna ne. Kaada mausteet kattilaan ja lisää laakerinlehdet. Anna liemen kiehua hiljalleen.
Puhdista sienet ja leikkaa ne neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla ja paista sienet. Siirrä sienet lautaselle odottamaan.
Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Mausta broilerin koipireisipalat suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat molemmin puolin ja nosta sitten kattilaan. Anna kiehua kannen alla noin 50 min. Lisää loppuvaiheessa sienet.
Tarjoa broilerit keitetyn tumman riisin kera.
Seuraan kuitenkin tuon "metsästäjän tapaan" tehtyä ohjetta jotta ei ihan metsään mennä, ainakaan ihan heti
Nostin sen broiskun tuossa 10 min sitten huoneenlämpöön ja nyt alan tutkimaan sitä ohjetta tarkemmin.
Mulla on se kuvana, mutta jotta tekin pääsette siitä ohjeesta nauttimaan, niin rustaan sen teille tähän näkyville:
Broileria metsästäjän tapaan
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 porkkana
pala juuriselleriä
1 rkl öljyä
400g tomaattimurskaa
140g tomaattipyreetä
4 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
1 rkl rosmariinia
1 rkl timjamia
1 rkl salviaa tai oregaanoa
2 lakerinlehteä
200g pieniä, tuoreita herkkusieniä
4 maustamatonta koipireisipalaa
1-2 rkl ruokaöljyä
1 rkl suolaa
1 tl mustapippuria
Kuori ja hienonna sipulut. Kuori ja kuutioi porkkana ja selleri.
Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää sipulisilppu sekä kasviskuutiot kattilaan ja paista niitä muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon tomaattimurska ja -pyree sekä vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot.
Mittaa nausteet mortteliin ja hienonna ne. Kaada mausteet kattilaan ja lisää laakerinlehdet. Anna liemen kiehua hiljalleen.
Puhdista sienet ja leikkaa ne neljään osaan. Kuumenna öljy pannulla ja paista sienet. Siirrä sienet lautaselle odottamaan.
Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Mausta broilerin koipireisipalat suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat molemmin puolin ja nosta sitten kattilaan. Anna kiehua kannen alla noin 50 min. Lisää loppuvaiheessa sienet.
Tarjoa broilerit keitetyn tumman riisin kera.