Broileria Chefin tapaan...eli Chef kokkaa :) *muoks, loppuraportti valmis*

Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja hei muuten...mulla on 1 dl kuohukermaa kaapissa...eikö sen voi lorauttaa tuonne joukkoon? Kun se menee muuten vanhaksi.
Laita se ihan viimeiseksi se voi nimittäin juoksettua
Mitä toi tarkottaa?

Me miehen kanssa väännettiin tuosta nimittäin kättä. Se puhu mulle tuosta juoksettumisesta ja väitti ettei kermaa saa laittaa kun vasta lopussa...kerma ei kuulemman sais kiehua. Mutta kyllä se siinä lappisopassa laitettiin sinne soppaan ohjeen mukaan semmoseen aikaan, että kyllä se soppa vielä kiehu :/
 
sivusta seurannut
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Ne ohuen ohuet rintafileet muuten ei vaadi niin pitkää kypsymisaikaa kuin koivet. :whistle:
juu, tää kannattaa ehdottomasti muistaa koska muuten ne kanat on ihan kuivia :D

ja BKM tuossa hyvin jo neuvokin että miten ne kannattaa maustaa.

 
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja hei muuten...mulla on 1 dl kuohukermaa kaapissa...eikö sen voi lorauttaa tuonne joukkoon? Kun se menee muuten vanhaksi.
Laita se ihan viimeiseksi se voi nimittäin juoksettua
Mitä toi tarkottaa?

Me miehen kanssa väännettiin tuosta nimittäin kättä. Se puhu mulle tuosta juoksettumisesta ja väitti ettei kermaa saa laittaa kun vasta lopussa...kerma ei kuulemman sais kiehua. Mutta kyllä se siinä lappisopassa laitettiin sinne soppaan ohjeen mukaan semmoseen aikaan, että kyllä se soppa vielä kiehu :/
Niin kun kuohukerma ei ole paras mahdollinen ruoanvalmistukseen. Ei se makuun vaikuta mutta ruoasta tulee ikävän näköinen :|
 
Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Ne ohuen ohuet rintafileet muuten ei vaadi niin pitkää kypsymisaikaa kuin koivet. :whistle:
juu, tää kannattaa ehdottomasti muistaa koska muuten ne kanat on ihan kuivia :D

ja BKM tuossa hyvin jo neuvokin että miten ne kannattaa maustaa.
Osaatko sä sanoa sitä aikaa, että kuinka kauan niiden anna tuolla keitoksessa nyt lillua?

Laitoin ne sinne 5 min sitten.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja hei muuten...mulla on 1 dl kuohukermaa kaapissa...eikö sen voi lorauttaa tuonne joukkoon? Kun se menee muuten vanhaksi.
Laita se ihan viimeiseksi se voi nimittäin juoksettua
Mitä toi tarkottaa?

Me miehen kanssa väännettiin tuosta nimittäin kättä. Se puhu mulle tuosta juoksettumisesta ja väitti ettei kermaa saa laittaa kun vasta lopussa...kerma ei kuulemman sais kiehua. Mutta kyllä se siinä lappisopassa laitettiin sinne soppaan ohjeen mukaan semmoseen aikaan, että kyllä se soppa vielä kiehu :/
Niin kun kuohukerma ei ole paras mahdollinen ruoanvalmistukseen. Ei se makuun vaikuta mutta ruoasta tulee ikävän näköinen :|
Mun mielestä kuohukermasa tehty ruoka nimenomaan on parasta. Tai niin mä luulen.

Mutta on meillä muutakin kermaa...jotain 15% ruokakermaa...onko se parempaa ja eikö se sitten juoksetu?
 
Kanan kypsyystasossa ei sitten ole mitään mediumeja niinkuin pihveissä joten niin kauan kunnes ovat keskeltäkin kypsiä. Ohjeessa oli varmaan jokin aika, mutta jos ei ollut niin kokeile ihan veitsellä ja vilkaset keskeltä onko liha vaalea eikä punertava
 
näin
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja hei muuten...mulla on 1 dl kuohukermaa kaapissa...eikö sen voi lorauttaa tuonne joukkoon? Kun se menee muuten vanhaksi.
Laita se ihan viimeiseksi se voi nimittäin juoksettua
Mitä toi tarkottaa?

Me miehen kanssa väännettiin tuosta nimittäin kättä. Se puhu mulle tuosta juoksettumisesta ja väitti ettei kermaa saa laittaa kun vasta lopussa...kerma ei kuulemman sais kiehua. Mutta kyllä se siinä lappisopassa laitettiin sinne soppaan ohjeen mukaan semmoseen aikaan, että kyllä se soppa vielä kiehu :/
Niin kun kuohukerma ei ole paras mahdollinen ruoanvalmistukseen. Ei se makuun vaikuta mutta ruoasta tulee ikävän näköinen :|
Mun mielestä kuohukermasa tehty ruoka nimenomaan on parasta. Tai niin mä luulen.

Mutta on meillä muutakin kermaa...jotain 15% ruokakermaa...onko se parempaa ja eikö se sitten juoksetu?
Mä oon käyttän kumpaakin kermaa ruuissa ja on kiehunut ja koskaan ei oo juoksettun..esim:kinkkukiusauksessa käytän kuohukermaa ja se laitetaan heti ja on yli tunnin uunissa ja ei oo kyllä juoksettunut
 
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Osaatko sä sanoa sitä aikaa, että kuinka kauan niiden anna tuolla keitoksessa nyt lillua?

Laitoin ne sinne 5 min sitten.
Korkeintaan se puoli tuntia. =) Yleensä sen paketin ohjeissa on se, että kuinka pitkän kypsymisajan se vaatii. Mutta sun paketti on tietenkin jo roskiksessa. :whistle: 15-30 minuuttia, varmaan on kypsää siinä ajassa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja hei muuten...mulla on 1 dl kuohukermaa kaapissa...eikö sen voi lorauttaa tuonne joukkoon? Kun se menee muuten vanhaksi.
Laita se ihan viimeiseksi se voi nimittäin juoksettua
Mitä toi tarkottaa?

Me miehen kanssa väännettiin tuosta nimittäin kättä. Se puhu mulle tuosta juoksettumisesta ja väitti ettei kermaa saa laittaa kun vasta lopussa...kerma ei kuulemman sais kiehua. Mutta kyllä se siinä lappisopassa laitettiin sinne soppaan ohjeen mukaan semmoseen aikaan, että kyllä se soppa vielä kiehu :/
Niin kun kuohukerma ei ole paras mahdollinen ruoanvalmistukseen. Ei se makuun vaikuta mutta ruoasta tulee ikävän näköinen :|
Mun mielestä kuohukermasa tehty ruoka nimenomaan on parasta. Tai niin mä luulen.

Mutta on meillä muutakin kermaa...jotain 15% ruokakermaa...onko se parempaa ja eikö se sitten juoksetu?
Paljon parempi. En nyt muista oliko siinä sun ohjeessa kermaa ei sitä muuten tarvi tällaiseen ruokaa laittaa mutta ruokakerma on parempi tosiaan. Ja kermat yleensä ruokaan loppuvaiheessa oli se sitten mikä kerma vaan =)

 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Marttaliiton sivuilla luki, että iskukuumennettu kerma ja maito juoksettuu uudelleen kuumentaessa, pastöroitu taas ei. :eek: Yhtään en tiedä pitääkö paikkaansa, mutta uskoisin että toi voi olla totta.
Kuohukerma on pastoroitua ja tuo mein toinen kerma on iskukuumennettua...eli sen mukaan kuohukerma sopii paremmin ruoan laittoon?
 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Osaatko sä sanoa sitä aikaa, että kuinka kauan niiden anna tuolla keitoksessa nyt lillua?

Laitoin ne sinne 5 min sitten.
Korkeintaan se puoli tuntia. =) Yleensä sen paketin ohjeissa on se, että kuinka pitkän kypsymisajan se vaatii. Mutta sun paketti on tietenkin jo roskiksessa. :whistle: 15-30 minuuttia, varmaan on kypsää siinä ajassa.
Ei ole roskissa :saint:

Siinä lukee 8 min...mutta tuo ohje on pannulle ja grillille...mutta johan se siinä pannullakin oli jo sen 5 min, kun ruskistelin sitä.
 
?
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Marttaliiton sivuilla luki, että iskukuumennettu kerma ja maito juoksettuu uudelleen kuumentaessa, pastöroitu taas ei. :eek: Yhtään en tiedä pitääkö paikkaansa, mutta uskoisin että toi voi olla totta.
Kuohukerma on pastoroitua ja tuo mein toinen kerma on iskukuumennettua...eli sen mukaan kuohukerma sopii paremmin ruoan laittoon?
Mun mielestä ruokakermaa ei ole varsinaisesti "kermaa" vaan jotain kerman tapaista kasvisrasvasekoitetta, joten se marttaliiton ohje ei päde siihen. Voit laittaa ihan kumpaa haluat. Ruokakerma tietty vähärasvasempaa...
 
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Osaatko sä sanoa sitä aikaa, että kuinka kauan niiden anna tuolla keitoksessa nyt lillua?

Laitoin ne sinne 5 min sitten.
Korkeintaan se puoli tuntia. =) Yleensä sen paketin ohjeissa on se, että kuinka pitkän kypsymisajan se vaatii. Mutta sun paketti on tietenkin jo roskiksessa. :whistle: 15-30 minuuttia, varmaan on kypsää siinä ajassa.
Ei ole roskissa :saint:

Siinä lukee 8 min...mutta tuo ohje on pannulle ja grillille...mutta johan se siinä pannullakin oli jo sen 5 min, kun ruskistelin sitä.
Kyllä se sitten vartissakin jo kypsäksi tulee. :p Noi ohuet fileet tulee aika nopeasti kypsäksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Osaatko sä sanoa sitä aikaa, että kuinka kauan niiden anna tuolla keitoksessa nyt lillua?

Laitoin ne sinne 5 min sitten.
Korkeintaan se puoli tuntia. =) Yleensä sen paketin ohjeissa on se, että kuinka pitkän kypsymisajan se vaatii. Mutta sun paketti on tietenkin jo roskiksessa. :whistle: 15-30 minuuttia, varmaan on kypsää siinä ajassa.
Ei ole roskissa :saint:

Siinä lukee 8 min...mutta tuo ohje on pannulle ja grillille...mutta johan se siinä pannullakin oli jo sen 5 min, kun ruskistelin sitä.
Kyllä se sitten vartissakin jo kypsäksi tulee. :p Noi ohuet fileet tulee aika nopeasti kypsäksi.
Mitä kello oli kun mä ne laitoin :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja alaston sydän:
Sä olet alkanut ihan urakalla kokkailee! Aina kun tulen palstalle katsoo mitä tapahtuu niin sun ruoka ketju pistää heti silmään :LOL:
No tavoite on kerta viikkoon, mutta tää taitaa olla kolmas sapuska 6 päivän sisään.

Mun on vissiin jopa pakko tehdä nykyään ruokaa, koska mun mies ei ole tehnyt YHTÄÄN ruokaa tän 6 päivän aikana :eek: Siis kyllä se joku ilta jotain kanaa ja riisiä väänsi mutta en mä sitä misään välissä syönyt ja se on nyt siis jo loppukin.

Mun pitää varmaan josain vaiheessa pitää viikon breikki, ettei herra totu liian hyvälle passaukselle :LOL:
 

Yhteistyössä