Niin on, meikäläisestä on ihan tullut chef-faniAlkuperäinen kirjoittaja NeitiPikkuInkkuli:
Niin on, meikäläisestä on ihan tullut chef-faniAlkuperäinen kirjoittaja NeitiPikkuInkkuli:
On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.
ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
aaa... siis sä oot raskaana?Alkuperäinen kirjoittaja chef:On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.
ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
Selkä meni aamusta mäsäksi kun annoin neidin itse kävellä ulkona. Kun pidin kädestä kiinni niin välilevy paukahti :/
Pidin likkaa sylissä ja nyt näyttäis siltä että vähän rauhoittu. Väsymystään se nyt kiukkuaa, mutta minkäs teet kun ei nukkumaankaan enää suostu.
Mutta mä luulen, että pääsen nyt jatkamaan :wave:
Juu...viikolla 31, eli maha on valtaisaAlkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:aaa... siis sä oot raskaana?Alkuperäinen kirjoittaja chef:On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.
ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
Selkä meni aamusta mäsäksi kun annoin neidin itse kävellä ulkona. Kun pidin kädestä kiinni niin välilevy paukahti :/
Pidin likkaa sylissä ja nyt näyttäis siltä että vähän rauhoittu. Väsymystään se nyt kiukkuaa, mutta minkäs teet kun ei nukkumaankaan enää suostu.
Mutta mä luulen, että pääsen nyt jatkamaan :wave:
odotellaan mitä tuleman pitää tästä metsästäjänkanasta
:hug: HYVÄ!Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Aina Lähelläsi. Paikalla seuraamassa. :heart: :heart:
Chef meinaa varmaan kanaa. Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
Onko pakko kertoa, jos ei halua?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Paljonko sulla on sitä kanaa siellä?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa?Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
laitat ne kaikki rintafileet sinne vaan. ei oo yhtään liikaa.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Onko pakko kertoa, jos ei halua?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Paljonko sulla on sitä kanaa siellä?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa?Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
Tällä kertaa en mielestäni ylihamstrannut...tätä lihaa ois tässä nyt 450g, eli 6 rintapalaa, vai mitä nää nyt on.
Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Chef meinaa varmaan kanaa. Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
HyväAlkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:laitat ne kaikki rintafileet sinne vaan. ei oo yhtään liikaa.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Onko pakko kertoa, jos ei halua?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Paljonko sulla on sitä kanaa siellä?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa?Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
Tällä kertaa en mielestäni ylihamstrannut...tätä lihaa ois tässä nyt 450g, eli 6 rintapalaa, vai mitä nää nyt on.
Juu ohjeet on vaan näön vuoksi meikäläiselle. Siksi mä olenkin ihan toivoton neuvomaan tota Chefiä kun mä laitan lorauksen sitä, ruuttauksen tätä, ravistuksen tuota jne, kunnes ruoka näyttää, maistuu ja haisee hyvältä. En mä osaa kertoa mitään mittoja.Alkuperäinen kirjoittaja Grace:Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Mä muistan vähän turhan hyvin vielä sen lasagnenteon (lähinnä niiden taikinalevyjen määrän), että uskaltaisin hirmuisesti lähteä itse laittamaan märiä ilman kunnon ohjeitaAlkuperäinen kirjoittaja Grace:Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Chef meinaa varmaan kanaa. Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.Alkuperäinen kirjoittaja Grace:ööö, mitä grammoissa?
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Muoks..ja siis tää oli tietty chefille tää kommentti :snotty:
Hiero mauste rintafileiden päälle ja paiskaat pannuun. Niin minä tekisin. =) Ohjeessa nuo koivet jätetään kokonaisiksi, niin jätä ne rintafileetkin. Silloin se liemi on ikäänkuin lisuke sille lihalle, muuten siitä tulee kanakastike, jos suikaloit ne lihat sinne. On se hyvää varmaan kyllä niinkin, mutta hiukan eri asia.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Ja sitten seuraava kysymys...ohjeessa lukee, että "Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Mausta broilerin koipireisipalat suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat molemmin puolin ja nosta sitten kattilaan"...siis enkäö mä voi ensin heittää niitä lihoja pannulle ja siinä sitten maustaa. Kun tosta saa semmosen käsityksen että ne pitää maustaa etukäteen...silleen hieroa se mauste niihin tjtn?
Ja mä varmaan jotenkin pilkon noi broilerit pienemmiksi? Siis suikaleiksi tjtn? Vai onko tarkoitus että ne tarjotaan silleen isoina?
Vielä sori tähänkin kun mun piti laittaa tuo kommentti chefille. Sä annat hyviä neuvojaAlkuperäinen kirjoittaja BKM:Juu ohjeet on vaan näön vuoksi meikäläiselle. Siksi mä olenkin ihan toivoton neuvomaan tota Chefiä kun mä laitan lorauksen sitä, ruuttauksen tätä, ravistuksen tuota jne, kunnes ruoka näyttää, maistuu ja haisee hyvältä. En mä osaa kertoa mitään mittoja.Alkuperäinen kirjoittaja Grace:Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Enkö mä siis laita niitä 50 minsaksi...mikä aika ois parempi?Alkuperäinen kirjoittaja BKM:Ne ohuen ohuet rintafileet muuten ei vaadi niin pitkää kypsymisaikaa kuin koivet.
Määki peesaan :attn: B)Alkuperäinen kirjoittaja niin on:PEESIAlkuperäinen kirjoittaja NeitiPikkuInkkuli:
sulla on niiiiin ihana tyyliAlkuperäinen kirjoittaja chef:Määki peesaan :attn: B)Alkuperäinen kirjoittaja niin on:PEESIAlkuperäinen kirjoittaja NeitiPikkuInkkuli: