Broileria Chefin tapaan...eli Chef kokkaa :) *muoks, loppuraportti valmis*

Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.

ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja :D ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.

Selkä meni aamusta mäsäksi kun annoin neidin itse kävellä ulkona. Kun pidin kädestä kiinni niin välilevy paukahti :/

Pidin likkaa sylissä ja nyt näyttäis siltä että vähän rauhoittu. Väsymystään se nyt kiukkuaa, mutta minkäs teet kun ei nukkumaankaan enää suostu.

Mutta mä luulen, että pääsen nyt jatkamaan :wave: :D
 
sivusta seurannut
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.

ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja :D ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.

Selkä meni aamusta mäsäksi kun annoin neidin itse kävellä ulkona. Kun pidin kädestä kiinni niin välilevy paukahti :/

Pidin likkaa sylissä ja nyt näyttäis siltä että vähän rauhoittu. Väsymystään se nyt kiukkuaa, mutta minkäs teet kun ei nukkumaankaan enää suostu.

Mutta mä luulen, että pääsen nyt jatkamaan :wave: :D
aaa... siis sä oot raskaana? :)

odotellaan mitä tuleman pitää tästä metsästäjänkanasta :D

 
Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
onko sulla kantoliinaa/sitteriä/kantoreppua? laita lapsi kantoliinaan/-reppuun ja tee ruoka valmiiksi.

ootko silpunnu kaikki tarvittavat jo? jos oot niin ripsauta äkkiä suolat ja pippurit niihin fileisiin ja paistat pannulla vaikka niin että neiti huutaa vieressä, kun näkee sut niin ei tuu kuitenkaan traumoja :D ja sitten huljautat ne fileet sinne keitokseen ja levyn kolmoselle heti
On meillä liinoja, kolmekin kappaletta vissiin ja tätä pohdin, mutta ei taida onnistua. Mulla on tää maha niin iso jo ja selkään sitomista en saa toimimaan...tarttisin apua siinä.

Selkä meni aamusta mäsäksi kun annoin neidin itse kävellä ulkona. Kun pidin kädestä kiinni niin välilevy paukahti :/

Pidin likkaa sylissä ja nyt näyttäis siltä että vähän rauhoittu. Väsymystään se nyt kiukkuaa, mutta minkäs teet kun ei nukkumaankaan enää suostu.

Mutta mä luulen, että pääsen nyt jatkamaan :wave: :D
aaa... siis sä oot raskaana? :)

odotellaan mitä tuleman pitää tästä metsästäjänkanasta :D
Juu...viikolla 31, eli maha on valtaisa :LOL:

Mutta nyt siis kanan pariin...mä kohta kippaan nuo mausteet ja sitten on aika tehdä ne kanat.

Paljonko mä niitä laitan...siis grammoissa?
 
Maira harmaana
Mä oon hengessä mukana, mun pitää tehä reilun 100km siirtymätaipale mut kyl mä tuun taas illasta tarkistaa kuinka meni!Älä ota ressiä, hyvin sä vedät! :D

Ja prkl, mä voin vaikka ostaa sen webbikameran et saadaan chef livenä ruutuun.. :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Chef meinaa varmaan kanaa. :D Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Paljonko sulla on sitä kanaa siellä? :whistle:
Onko pakko kertoa, jos ei halua? :LOL:

Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa? :)

Tällä kertaa en mielestäni ylihamstrannut...tätä lihaa ois tässä nyt 450g, eli 6 rintapalaa, vai mitä nää nyt on.
 
sivusta seurannut
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Paljonko sulla on sitä kanaa siellä? :whistle:
Onko pakko kertoa, jos ei halua? :LOL:

Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa? :)

Tällä kertaa en mielestäni ylihamstrannut...tätä lihaa ois tässä nyt 450g, eli 6 rintapalaa, vai mitä nää nyt on.
laitat ne kaikki rintafileet sinne vaan. ei oo yhtään liikaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Chef meinaa varmaan kanaa. :D Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.
Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Muoks..ja siis tää oli tietty chefille tää kommentti :snotty:
 
Alkuperäinen kirjoittaja sivusta seurannut:
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Paljonko sulla on sitä kanaa siellä? :whistle:
Onko pakko kertoa, jos ei halua? :LOL:

Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Niin siis kun mulla ei ole niitä koipia, vaan filleeleikettä. Ja kun tuossa koivisata puhuttiin...niin paljonko se 4 koipea lihaa on grammoissa? :)

Tällä kertaa en mielestäni ylihamstrannut...tätä lihaa ois tässä nyt 450g, eli 6 rintapalaa, vai mitä nää nyt on.
laitat ne kaikki rintafileet sinne vaan. ei oo yhtään liikaa.
Hyvä :)

Ja sitten seuraava kysymys...ohjeessa lukee, että "Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Mausta broilerin koipireisipalat suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat molemmin puolin ja nosta sitten kattilaan"...siis enkäö mä voi ensin heittää niitä lihoja pannulle ja siinä sitten maustaa. Kun tosta saa semmosen käsityksen että ne pitää maustaa etukäteen...silleen hieroa se mauste niihin tjtn?

Ja mä varmaan jotenkin pilkon noi broilerit pienemmiksi? Siis suikaleiksi tjtn? Vai onko tarkoitus että ne tarjotaan silleen isoina?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Juu ohjeet on vaan näön vuoksi meikäläiselle. :whistle: Siksi mä olenkin ihan toivoton neuvomaan tota Chefiä kun mä laitan lorauksen sitä, ruuttauksen tätä, ravistuksen tuota jne, kunnes ruoka näyttää, maistuu ja haisee hyvältä. :D En mä osaa kertoa mitään mittoja. :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
ööö, mitä grammoissa?
Chef meinaa varmaan kanaa. :D Jos on 4 koipireittä, niin mä olettaisin, että siinä on suunnilleen kilon verran, varmaan enemmänkin, mutta siinä painossahan on luut mukana. Sinänsä tuon kastikkeen teossa ei musta ole mitenkään merkityksellistä että kuinka paljon sitä kanaa on. Mä laittaisin sopivasti. B) Viis grammoista.
Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Muoks..ja siis tää oli tietty chefille tää kommentti :snotty:
Mä muistan vähän turhan hyvin vielä sen lasagnenteon (lähinnä niiden taikinalevyjen määrän), että uskaltaisin hirmuisesti lähteä itse laittamaan märiä ilman kunnon ohjeita :LOL:
 
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Ja sitten seuraava kysymys...ohjeessa lukee, että "Lisää pannulle öljyä ja kuumenna. Mausta broilerin koipireisipalat suolalla ja pippurilla. Ruskista lihat molemmin puolin ja nosta sitten kattilaan"...siis enkäö mä voi ensin heittää niitä lihoja pannulle ja siinä sitten maustaa. Kun tosta saa semmosen käsityksen että ne pitää maustaa etukäteen...silleen hieroa se mauste niihin tjtn?

Ja mä varmaan jotenkin pilkon noi broilerit pienemmiksi? Siis suikaleiksi tjtn? Vai onko tarkoitus että ne tarjotaan silleen isoina?
Hiero mauste rintafileiden päälle ja paiskaat pannuun. Niin minä tekisin. =) Ohjeessa nuo koivet jätetään kokonaisiksi, niin jätä ne rintafileetkin. Silloin se liemi on ikäänkuin lisuke sille lihalle, muuten siitä tulee kanakastike, jos suikaloit ne lihat sinne. On se hyvää varmaan kyllä niinkin, mutta hiukan eri asia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja BKM:
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Ei tarvi kuule grammoja miettiä.Kappalemääriä korkeintaan. Ruoanlaitto ei ole kuin leipomista jossa mittasuhteet tarkempia.
Ja se juuri tekee susta sinunlaisen chefin kun laitat sen verran aineita mikä on sinusta hyvä. Ohjeet vaan antaa vähän osviittaa.
Juu ohjeet on vaan näön vuoksi meikäläiselle. :whistle: Siksi mä olenkin ihan toivoton neuvomaan tota Chefiä kun mä laitan lorauksen sitä, ruuttauksen tätä, ravistuksen tuota jne, kunnes ruoka näyttää, maistuu ja haisee hyvältä. :D En mä osaa kertoa mitään mittoja. :p
Vielä sori tähänkin kun mun piti laittaa tuo kommentti chefille. Sä annat hyviä neuvoja :D
 

Yhteistyössä