Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vauvalla on niin kovat fiilistelyt kun ihmiset kuulivat soundcheckissä jo uuden biisin, että oli kuitenkin pakko ostaa tuo Ruutu+-striimi. Minulla on vielä työpuhelu kasilta illalla, niin vaikka se biisi leviäisi someen, en varmaan ehtisi sitä kuulla sitä ja kuolisin FOMOon.

- Joymuffin
Hitsiläinen kun jännittää, vaikka en itse olekaan Stadionilla tai pysty nyt ostamaan striimiä. Jään innolla odottamaan raportteja! 🥰
 
vierailija
Ai joku uusi biisi kuullaan tosiaan jo tänään? Hienoa! Ostin katseluoikeuden, täytyy varmaan pistää herätyskello soimaan, jotta en erehdyksessä missaa K:n keikkaa. Tokihan sen näkee sitten tallenteenakin, mutta haluan nähdä livenä!

💡🤔❤🔥
 
vierailija
En malta odottaa Käärijän uutta biisiä.🎼🎤💃🕺🏻 Mun kaveri on tänään kahden Koon konsertissa, pitää varmaan pyytää, että hän nauhoittaa Käärijän pätkät.

Muhun iskee aina matkakuume, kun näen tuitui nimimerkin.😂 Tänäänkin tuli Tui:lta sähköpostiin mainos.
 
  • Haha
Reactions: Tuitui 💞
vierailija
Jodelissa myös hehkuteltiin todella paljon. Epäiltiin että biisin nimi on "It's crazy, it's party" ja feattaaja(t) mukana. Varmaan se josta aikaisemmin spekuloitiin. Ai vitsi pitäisiköhän sitä itsekin ottaa keikka haltuun. Toisaalta vähän epäilen että biisi lähtee heti leviämään. Tuolta saa tallennettua helposti itselleen pätkiä.
 
vierailija
Jodelissa myös hehkuteltiin todella paljon. Epäiltiin että biisin nimi on "It's crazy, it's party" ja feattaaja(t) mukana. Varmaan se josta aikaisemmin spekuloitiin. Ai vitsi pitäisiköhän sitä itsekin ottaa keikka haltuun. Toisaalta vähän epäilen että biisi lähtee heti leviämään. Tuolta saa tallennettua helposti itselleen pätkiä.
Oliko jodelissa feattaajasta spekua noilta jotka pääsi jo biisin kuulemaan?
 
Jaanpa tännekin, kun innostuin niin kovasti itselleni uudesta Jokeri-biisistä. eli Omamljeno Telo, tällä 2021 konserttitaltioinilla. Konsertin vika biisi!
Todella kuumat sanat ja svengi meno. Ihmetyttää to-della paljon, miten ne eivät esitä tätä siis edelleen ja ihan siis encorena? Carpe Diem vois olla ihan hyvin jossain muualla kohtaa settiä!
Kohdasta 1:23:35 lähtee
Vaikka en muuten JO:n biisejä mihinkään järjestykseen ole laittanut, tästä on tullut suosikkini. En aiemmin tiennytkään, että tätä ei esitetä enää konserteissa, onpa harmi. Olisi hienoa kuulla tämä Suomen konsertissa - mitenhän sen saisi manifestoitua?
 
vierailija
Näin vain pätkiä sieltä täältä, K oli niin kaunis että. En oikein osaa vielä sanoa mitä pidin uudesta biisistä, pitää ehkä kuulla studioversio. Suuri yleisö varmaan tykkää. Uuh, odotan mustis-Bojan ficcejä 😏😁
 
vierailija
Kärtsä oli niin kaunis, että! 🤩🥰

Hän näytti tosiaan vähän ujostelevan Tommyä, mutta ei ihme, jos kerran K on pitempään fanittanut häntä. Ja Tommy oli kyllä tosi karismaattinen. Näiden kahden dynamiikka oli toki erilainen kuin K:n ja B:n, mutta ei ollut huonoa vuorovaikutusta tämäkään, jollain tavalla kuumaa mutta ei samalla tavalla kuin B:n kanssa 🥵

Biisissä oli hyvin paljon tuttua CCC:stä yhden kuuntelun perusteella, mut täytyy kuunnella enemmän, jotta saisin muodostettua valistuneemman mielipiteen. Ja kv. markkinoille tää uusi on epäilemättä hyvä käyntikortti kun muistuttaa CCC:tä.

💡🤔❤🔥
 
  • Tykkää
Reactions: aksu:3 ja Emma.1815
vierailija
Olipas kyllä kiva ilta Vauvalla! Olin yllättynyt siitä, että K&B -jttu sai niin paljon tukea. Tuli siitä tosi hyvä mieli ja kiinnostuneena pystyn nyt seuraamaan K:n kuviointia Tommyn ja sit miksei muidenkin kanssa, kävipä K&B tarinassa todellisuudessa miten hyvänsä. Koska siinä on kuitenkin aidot ihmiset kyseessä. Oikeat.
Mutta ihanalla fiiliksellä nyt (yrittämään) nukkumaan!
 
vierailija
Vielä piti se sanoa, että toimivalta näytti JO:n meno omassa konsertissaan Fb:n klipeissä. Ne oli kuvattu aika kaukaa, mutta yleisö näytti olevan vähän vanhempaa ja jotenkin sellaista rauhoittavaa - eikö noi ollut joku kansantaidefestivaali? Niin ehkä katsojakuntakin oli valikoitunut sen mukaan. Puhelimia ei niin paljon näkynyt.
Ehkä hyvä ympäristö B:n päästä yli lavakammostaan, jos hänelle nyt ehti sellaista edes tulla, toivottavasti ei.
Muuten niistä klipeistä ei oikein nähnyt mitään ihmeempää, kostovaatetusta esim., harmi!
 

Yhteistyössä