abc-tupalrattaat

  • Viestiketjun aloittaja soturi
  • Ensimmäinen viesti
Ei mitään muuta vikaa kun se, ettei kuomu yllä kunnolla suojaamaan auringolta kun ollaan kävelty nyt aamupäivisin "aurinkoa kohti", mut oon harson ripustellu sit :) Kätsyt ja kevyet työntää vaikka täydellä kuormalla.
 
Me melkein ostettiin nuo kärryt meidän lapsosille aikoinaan (lasten ikäero tasan kaksi vuotta). Jätettiin sitten kuitenkin ostamatta, koska ne oli niin leveät, viettää toiselle puolelle kun kyydissä on eripainoiset lapset, ja niissä ei ollut erillistä jalkatukea eikä erillistä kuomua, jotka halusin. Muuten ne kuulemma (kavereilta kuultua) on ihan jees pelit hintaansa (n. 200?) nähden. ABC:n, Emman ja Carenan 3-pyöräiset tuplat on ilmeisesti käytännössä ihan sama asia, paitsi että kerran lastentarvikeliikkeen myyjä kertoi mulle Carenan olevan kestävämpää laatua kuin ABC:n ja Emman, valituksia ja vikoja kuulemma on ainakin paljon vähemmän.
 
mellan
me saatiin abc rattaat lahjaksi (käytettynä), olivat niin raskaat työntää, että laitoin ne parvekerattaiksi. Sit kun sisko pyys niitä rattaita joensuuhun ja otin niistä renkaat irti, jotta mahtuu autoon, niin niitä renkaita ei saanu enää takas paikoilleen. Ja paljon muutakin vikaa niissä oli. Mutta ne ei ollutkaan tuplarattaat. En kyllä suosittele kenellekkään.
 
vieras
Raskaat, mutta kohtalaiset työntää. Yksi tosi huono puoli niissä on nimittäin ovat todella leveät.. Meillä ei edes hissiin mahtuneet ilman yhden takapyörän irrottamista :/
 

Yhteistyössä