<3 Neljättä odottavat keväällä 2013 <3

Täällä perhoset vallanneet mahan... huominen rakenneultra jännittää, pelottaa, kauhistuttaa... mitenköhän mä itteni saan taas pakotettua siihen pedille :ashamed: onneks on heti aamusta, ettei tarvii ku tää yö enää panikoida... :ashamed:

Huomenna uutisten kanssa palaava Orchid ja piikunen 20+1
 
  • Tykkää
Reactions: kääkkis82
Tsemppiä Orchid ultraan :hug: :heart:

Musta tuntuu, että menen huomenna neuvolaan katsomaan olisiko kenelläkään aikaa kuulostella sydänääniä. Vieläkään ei tunnu liikkeet, vaikka tällä viikolla kolmannesta tuntui : / Huolettaa... Aloin stressata jo sitäkin, jos istukka on siirtynyt tuohon eteen arven päälle, miten se sektio onnistuu :(
En tiedä olisiko hemoglobiini nyt laskenut, sillä on ihmeen vetämätön olo. En jaksa juurikaan mitään tai jos teen jotain raskaampaa, niin loppupäivänä en jaksa tehdä enää mitään. Jospa huomenna saisin vastauksia.

kääkkis ja sisu 16+5
 
  • Tykkää
Reactions: Orchid x2
Kaikki on täällä hienosti :) Sain yhden neuvolantädin kiinni ja kuunneltiin syke, oli 150 :) Hemoglobiini oli 146 ja verenpainekin mulle normaali. En ymmärrä miksi mua on väsyttänyt niin hirveästi : / Oli hirveän helpottavaa kuulla syke :heart: Olisikohan sisu vain niin rauhallinen tapaus, ettei sen takia liikkeet tunnu vielä :rolleyes:

Oikea neuvola on sitten parin viikon kuluttua, varmasti jaksan nyt siihen saakka :)

Tiivi-Taavi:lle tsemppiä odotteluun :heart:
 
Rakenneultra oli siis perjantaina ja vauvalla kaikki EHKÄ ok :headwall: ei pysyny hetkeekään paikoillaan, joten mittojen ottaminen oli melkosta "perässä juoksemista". Pitkät jalat saatiin mitattua ja sydämen nelilokeroisuus selvitettyä. Pään toinen mitta jäi saamatta mutta aivokammiot oli normaalit ja ne pikkuaivot löytyi =) Sydän ohjelma ei pelittänyt tai kätilö ei osannut sitä käyttää, joten sydämen virtaukset jäi sitten selvittämättä. Napanuoravirtaukset OK. Istukka etäseinämässä ja EHKÄ tarpeeksi kaukana kohdunsuulta... oikeesti jäi hieman epävarma olo moisesta ultrauksesta. Ultra kesti melkein tunnin kun mittojen ottaminen ei onnistunut, seurattiin sitten kätilön ja miehen kanssa tiisen riehumista ja odoteltiin koska suostuu kääntymään :LOL:

Mutta täytyy kyllä myöntää, että kaikkensa kätilö yritti meidän natiainen ei vaan ollut yhteistyökykyinen :whistle: Hän on keksinyt oivan keinon kiusata äitiä... makaa selkärangan päällä ja potkii toisella jalalla vasemmalle ja toisella oikealle, tuolta oikealta potkut jää istukan taakse mutta vasemmalta tuntuu kuin joku vasaralla iskis. Työntää myös kantapäätä navasta ulos ja sekin tuntuu häijylle ja näyttää myös.

Sukupuoli jäi arvoitukseksi ensin sanoi, että on ***** ja sitten perui sanansa kun eri kulmasta ei näyttänytkään enää niin varmalta. No oon kyllä menossa 4D ultraan varsinkin kun ei nyt se istukan paikka ihan selvinnyt ja nuo sydämen virtaukset haluan kanssa selvittää, joten eiköhän tuo selvinne :D oma fiilis vaan aikasta varma :whistle:

Kääkkikselle onnittelut sykkeen löytymisestä :heart:

Tiivi-Taaville viimeisiin päiviin tsemppiä =)

Huoh flunssa ei oo vieläkään helpottanut ja pienin alotti jo uuden kierroksen, joten voimia kysyy kyllä tämä kevät :snotty: onneks nuo raskauskrempat ei vieläkään vaivaa =) ja pihahommia onkin tullu tehtyä ihan urakalla.

Nyt loppuu akku, joten myöhäistä äitien päivää kaikille :heart:

Orchid ja piikunen 20+4 :heart:
 
Aurinkoista päivää :cool:

Aamusta meinasi sulaa tuonne pihalle, kun yritin kukkapenkkejä kitkeä, tosi kuuma porotus suoraan seinän vierustalle. Ihanaa, kun kesä tulee!

Hyvä, että kääkkiksen vauvelilla oli kaikki hyvin, vaikkei liikkeitä vielä tunnu :)

Onnittelut Orchidille hyvistä rakenneultrakuulumisista, niiltä osin mitä saivat katsottua :D Missäs vaiheessa pääset 4D-ultraan? Paranemisia flunssan kanssa!

Pidän peukkuja, että Tiivi-Taavilla olisi nyt lähtö tulossa :) Paljon kunnon supistuksia!

Täällä ei mitään uutta ihmeellistä. Viime viikon loppupuoli oli kiirettä ja juoksua, paljon supistuksia on riittänyt. Ei mitään lähtöön viittaavaa kuitenkaan, ei säännöllisiä tai kunnolla korventavia. Jos tällä viikolla katselisi sairaalakassin kasaan ja pakkaisi lapsille vähän vaihtovaatetta toiseen laukkuun... Ylihuomenna taas neuvolaan kauhistelemaan, paljonko rantapallo on paisunut.

Cherrie_ 37+3
 
  • Tykkää
Reactions: kääkkis82
Pe
Heipsan kaikille, täällä tuli vietettyä erilainen äitienäivä kuin oli suunniteltu, nuorimmainen sai hengen ahdistus kohtauksen la aamuna viiden jälkeen ja kasilta oltiin päivystyksessä, jossa otettiin testejä ja röntgen kuvaa ja sai astmalääkettä muutaman kerran. Olo ei parantunut toivotulla tavalla, joten pieni mies joutui jäämään yöksi osastolle. Lääkettä sai muutaman tunnin välein ja su aamupäivällä päästiin kotiin oman "piipun" ja lääkkeiden kanssa. Onneksi ei ollut vakavammasta jutusta kyse. Tulevana viikonloppuna sitten kakut ja kukat viedään mummoille, kun nyt ei päästy.

Orchid x2 : ettekö pääse uusinta ultraan vai eikö ne sydämen virtaukset ole oleellisia?

Huomenna neuvola ja illalla pitäisi jaksaa vielä kahvivastaavaksi pojan harrastukseen liittyen, olon puolesta jaksaisi muuten ei :).

Pe 33+5
 
Oijjoi, joka päivä teidän kuulumisia lueskellut, kirjautuminen on jotenkin niin älyttömän suuri vaiva, ettei ole millään jaksanut =D

Täällä tänään LA :) Edellinen vuorokausi meni erilaisten tuskien kourissa, en osaa edes oikein eritellä kuinka monia eriasteisia kipuja ja tuntemuksia missäkin oli. Viime yönä tulokas piinasi mua yli 4 tunnin ajan yhteen putkeen! Tuntui kuin veistä olisi väännetty alapäässä ja johonkin hermoon selän puolella takoi, inhottavaa!!! Ei rauhoittunut edes kipeisiin supistuksiin.

Heräsin miehen kanssa sitten aamulla (aamuyöllä) kun töihin oli lähdössä ja multa on tainnut limatulppa irrota ensimmäistä kertaa. Veristä, limaista vuotoa ollut. Muuten kivuton ja reipas aamu ollut, nyt odotan vaan niitä supistuksia alkavaksi. Molemmat pojat syntyneet 40+1, joten huomiselle tähtään :)
 
oi kun täälä on jännät paikat tiivi-taavi ja chrissy72 :D tsemppiä molemmille oikein paljon!!! Jos vielä olette yhtenä :whistle: hurjaa....jännittää vauvauutisia odotellaan :heart:

kääkkis hienoa, että kaikki hyvin ja äänet kuului :heart:

orchid onnea ultrakuulumisista!!! Eiköhän kaikki ole hyvin ;) ihana vilkas kaveri masussa!! kiva, että pääsette vielä uudestaan ultraan missä katsotaan sydänki, toivottavasti laitteet toimii kunnolla!

Tänne ei mitään uutta. Tasaista menoa on ja mahakin kasvaa, muttei vielä oo niin jätti, että olis haitaksi asti :D on tää niin ihanaa ja malttamaton olo syksyyn :heart:

nyt jään oottelemaan vauvauutisia....tsemppiä vielä kaikille synnyttäville ja tsemppiä/voimia odotukseen meille jatkajille...eiköhän meidänki vuoro tule...aika rientää :D :heart:

Delila 22+1
 
Viimeksi muokattu:
Kävin aamulla synnärillä tarkistuttamassa lapsivesitilanteen kun pyysivät ja verensekainen vuoto ei lopu. Kalvot ehjät ja testin mukaan ei ollut lapsivettä. Onneksi, muuten olisi antibiootti odottanut.

Kotiin passittivat. Tiedä sitten tekikö sisätutkimus tehtävänsä kun sairaalan ovesta ulos päästyä on supistellut tiheästi ja kipeästi kohta parin tunnin ajan =D Kattelen nyt pari tuntia ja tarvittaessa takaisin =D

Polikliinisesti pyysin saada synnyttää. Kuulema todennäköisesti onnistuu jos kaikki menee ok :)
 
Tulin kurkkimaan vauvauutisia. =) Chrissyllä taitaa olla hyvinkin pian nyytti sylissä ellei jo ole. Paljon tsemppiä kaikille kohta synnyttäville ja muille odottajille.

Mä jotenkin eksyin tänne odotuspuolelle ihan vahingossa, joten päätin sit samalla tulla vähän kuulumisia kertomaan. Meidän vauva on nyt sit 4 viikkoa tänään. Hurjaa vauhtia aika kuluu. Juurihan sitä itse kärvisteli ison mahan kanssa. Vauva on ihana ja tosi rauhallinen tapaus. Yöt nukkuu oikein hyvin. Viime yönä söi klo 12 ja sit seuraavan kerran klo 6, joten aika ruhtinaalliset unet olen nukkunut olosuhteisiin nähden. Kiirustahan tässä pitää ja hommaa riittää, kun lapsia on neljä. Ristiäisjärjestelyt pukkaa päälle ja aiheuttaa stressiä. Olen silti ylpeä itsestäni, kun eilen vein esikoien eskariin yksin koko porukan kanssa, kun mies on nyt palannut töihin. Oltiin jopa ihan ajoissa paikalla.

Mä käyn taas välillä kurkkimassa niitä vauvauutisia. :heart:

Natte ja tyttövauva 4 viikkoa
 
(.) Kopion suoraan tuolta Toukokuun toukista: Elikkä maanantai yönä alkoivat tulla hieman kivuliaat ja epäsäännölliset supistukset. Ne jatkui koko päivän, mutta siitä huolimatta päätin lähteä shoppailemaan tytöille legginsejä. Se oli kyllä aivan tuskaa koko reissu ja hieman seitsemän jälkeen supistukset tulivat säännöllisinä ja todella kipeinä viiden minuutin välein. Hieman ennen kahdeksaa lähdettiin sairaalaan ja siellä olin jo 5cm auki. Sain heti spinaalin ja vauva olikin kahden ponnistuksen jälkeen ulkona 22.28. Kokonaiskestoksi kirjattiin 3,5 tuntia. Terve, reipas poika tuli mitoilla 3725g, 51 cm ja päänympärys 35,5cm. Olikin kaikista lapsistamme isoin. Vierailijat tiesivät pojan koon ja yllättyivät kuinka pieni hän kuitenkin on. Kotiin päästiin tänään eli oltiin n.1,5 vrk sairaalassa. Synnytyksen jälkeen oli kyllä hyvä ja vapautunut olo. Olisin voinut juosta maratonin, ei tullut yhtään repeämää ja kaikki meni kuin oppikirjoissa. Olo oli epätodellisen hyvä. Verta ei tullut ollenkaan ja olo on pysynyt hyvänä, lääkkeitä ei ole tarvinnut ottaa ollenkaan. Poika syntyi siis rv 40+4.

Tiivi-Taavi & Poika 2vrk
 
Paljon onnea tiivi-taavi ja koko perhe :flower:
Oivoi ihanaa vauvoja, koko ajan se omakii aika sieltä saapuu lähemmäs :)

3 vapaata täällä ..viikonloppuna matkataan ristiäisiin ja ens viikolla vasta kouluuun. Ihanaa ihanaa! Kyllä lasten kansa kotona oleminen on niin mukavaa :)

Jaanino ja poju 26+0
 
Oiiiii, onnea Tiivi-Taaville ja perheelle pojasta :heart: Ihanan helpon kuuloinen synnytys, mulla kans kolmonen tuli noin. Toivotaan siis että nelonenkin tulis....

Chrissylläkin varmaan jo valmista?

Nää vauvauutiset on sitten parasta luettavaa! Odottelen myös ystävän vauvauutisia ulkomailta, laskettu aika parin pvän päästä. Eikä millään malteta odottaa tietoa siitä kumpiko sieltä tulla tupsahtaa, ovat pitäneet salaisuutena...

Täällä ei ihmeitä, masua kasvatellessa menee aika ihan näppärästi... Flunssaa yritti/yrittää tyrkätä (tai sitten allergiaa, mistäs näistä tietää), mutta en anna haitata tahtia. Tänään pääsee pyörätunnille, jei! Ja illalla tulis jääkiekkoakin. Ja aurinkokin paistaa taas pilvettömältä taivaalta. Hyvä päivä siis :)

Ruttu ja Hilma 31+0
 
  • Tykkää
Reactions: jaanino
Tiivi-Taavi ONNEA koko perheelle poikavauvasta!! :flower: :heart: ihanaa, että synnytys sujui hyvin ja kaikki hyvin =) kuulostaa niin herttaisen ihanalta!! :heart: Onnea ja haleja!!!!

Kyllä toivon minäkin, että sais yhtä helpon synnytyksen tästä neljännestä. Mullakin kolmas oli helppo ja nopea. Eipä nuo 2 ekaakaan ole pitkiä olleet, mutta kolmas tuntui jo kaikkein helpoimmalta :) Pelottaa aina vaan ajatella, et joskus sitä kokee kuitenkin sen pitkän ja "karmeankin" synnytyksen :ashamed: äh toivottavasti ei!

Oon kyllä ihan samaa mieltä, kuin Ruttu näistä vauvauutisista :heart: niin parhaita :heart:

jaanino Nautinnollisia vapaita sinne! Oi ja ristiäiset :D Oon samaa mieltä myös tuossa, että lasten kanssa kotona olo on mahtavaa!! Vaikka siihen ehti jossain välissä jo kyllästyä tai jotain, niin odotan jo innolla et sais jäädä lomalle ja kotiin =) tekemistä riittää ja varsinkin kesä kun on!!

Nyt vois jatkaa ruuan laittoa. Täytyy vielä töihinki tänään rientää....plaah : /
AURINKOISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE!!!!!

Delila ja rakkaus 22+3:heart:
 
  • Tykkää
Reactions: jaanino
Onnea Tiivi-Taavi ja perhe pojasta! Ihanalta kokemukselta kuulosti tuo synnytyksesi =).

Täällä on ollut kauhea flunssa päällä koko viikon. Nyt onneksi vähän jo helpottaa ja aurinkokin paistaa ja lämmintä piisaa. Kai tämä tästä :). Huomenna on onneksi jo perjantai ja rento viikonloppu tiedossa. Mahtavaa!

Liitoskivut hiipivät seuraan pikku hiljaa. Työpäivän jälkeen tuntuu tuossa toisessa nivusessa kun kävelen. Harjoitussupistuksia tulee jos rehkin tai stressaan liikaa. Ei onneksi kipeitä, mutta tulee tukala olo. Pitää vaan ottaa rennommin sitten.
Maanantaina on se kauan odotettu rakenneultra!! Toivottavasti saamme sukupuolen selville ;).

Oikein aurinkoista päivää teille kaikille!

Misu78, rv 19+0 tänään! Hui, melkein puolessavälissä jo!
 
  • Tykkää
Reactions: kääkkis82
Onnea Tiivi-Taavi pojasta :heart: Kuulostaa kyllä tosi helpolta synnytykseltä :)

Laittoivatko Orchid ollenkaan mitään uusinta-ultraa? Taitaa tulla aikamoinen vauhtiveikko teille :D

Täällä on kaikki vallan mainiosti :) Liikkeitä on nyt tuntunut hyvin satunnaisesti ja hyvin hentoja poksahduksia :) Tuo meidän poika oli viikolla 16 jo sellainen pörrääjä, että mietin, voisiko tämä tosissaan olla poika, kun on niin kamalan rauhallinen :D Enneunen näin tytöstä, mutta arvoitukseksi jäi, oliko meidän vauva. Sokerirasitus on maanantaina, yököttää jo valmiiksi :x

kääkkis ja sisu 17+5
 
Onnea Tiivi-Taavi :)

Joo, palattiin eilen iltapäivällä takaisin sairaalaan.
Kipeät, mutta melko tehottomat supistukset
Kestivät sen kuutisentoista tuntia. Sitten hieman
Ennen yhtätoista illalla poksahtivat kalvot ensimmäistä
Kertaa itse. Ja mä TYHMÄ en pyytänyt sitä spinaalia heti
Vaikka tiesin kuinka nopeasti siitä edetään.

No nyt edettiin supervauhtia. Synnytyssaliin ja pyysin spinaalin
Jota ei koskaan keritty laittamaan. Anestesialääkäri vasta selkään piirteli
Kun poika änki pihalle. Enpä tuskaistmpaa tuntia ole elämässäni kokenut,
Ilokaasu oli ainoa lohtu.

Draamaa ei puuttunut muutenkaan. Viimeisen tunnin aikana
Sydänäänet katosi vauvalta useita kertoja. Oli anestesialääkäriä, toinen
Lääkäri ja 3 kätilöä. Tippaan jo laittoivat kai leikkurin varalta,

Aika totiset paikat taisi ajoittain olla, mutta järkyttävän 2 minuutin ponnistusvaiheen
Jälkeen (vauvalla taas hätä) syntyi 9 pisteen poika 3085g ja 50,5 cm.

Onneksi oli vika synnytys, tuskin olisi lapsia muuten näin
Kertynyt :D Loppu hyvin, kaikki hyvin, vielä kun kotiin pääsisi! No huomiseen menee :(
 
chrissylle paljon paljon onnea :) hurjalta kuulostaa siun synnytys, mutta onneksi kaikki loppujen lopuksi hyvin!

Me oltiin koko päivä ulkosalla prrhepuisto, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa .. aarinkokii ehti polttaa jo :D kyllä mä vielä rusketun!
 
Ihania vauvauutisia :heart:
Onnea vielä kerran Tiivi-Taavi ja paljon onnea myös Chrissy72 ja perhe pienestä pojasta :)

Ikävän kuuloinen kohtaus teidän nuorimmalla, Pe! Hyvä, että kaikki on kuitenkin nyt ok.

Kiva lukea Naten perheen kuulumisia :) Ihanan hyväuninen vauveli teillä.

Mukavan helpon kuuloinen synnytys Tiivi-Taavilla :)

Mäkin toivon helppoa synnytystä, mutta vähän epäilyttää, kun ovat kerta kerralta pidentyneet, ja nyt kun ei ollut edes viimeisellä lääkärikäynnillä mitään kypsymistä tapahtunut... Taitaa tulla pisin koitos. Kumpareen kokokin on alkanut hirvittää, sf-mitta oli tällä viikolla 33cm, edellisissä raskauksissa on ollut vasta viimeisellä neuvolakäynnillä yhtä iso mitta. Masu on jatkanut laskeutumistaan, on tullut kolmen sormen verran alaspäin. Ja tuntuu liitoksissa, että pää painuu lantioon. Mutta hyvä vaan, jos ei menisi kauhean paljon kesäkuun puolelle odottelu.

Mukavia vapaapäiviä jaaninolle!

Vetipä Chrissyllä synnytyksen viimeiset tunnit jännäksi! Mutta onneksi kaikki meni kuitenkin lopulta hyvin :) Kumman vuorokauden puolella muuten syntyi? Laitoin alustavasti tälle päivälle tuonne listaan, korjataan sitten, jos on tarvis.

Ja kiekko jatkuu, oli tarkoitus ehtiä muutakin kirjoittaa, mutta toisen kerran!

Cherrie_ 37+6
 
Oi ihanaa vauva uutisia :heart:

Onnea hirmuisesti Tiivi-Taavi ja Chrissy72 pikku prinsseistä :heart:

Cherrie seuraavana vuorossa :rolleyes:

Tuollainen synnytys toiveissa kuin Tiivi-Taavilla =)

Jännäks menny Chrissyn synnytys, onneksi kaikki päätyi hyvin :heart:

Uusintaultraa ei kunnan puolesta ole tiedossa kun ei näkynyt mitään rakenteellista häikkää... hyvin hutkittu puoliksi tutkittu :stick: no mä nyt varasin sitten Brunolle 4D -ultran ens maanantaiks =) Ollaan kaikkien kanssa käyty samaisella herralla ja todella tykkään hänen ammattitaidosta ja muutenkin. Ei jää epäselvyyksiä... joten maanantaina sitten varmaankin ollaan yhtä salaisuutta viisaampia :rolleyes:

Pe onneksi ei ollut vakammasta kyse, kuulostaa hyvin samalle kun meidän esikoisen kohtaus pääsiäis pyhinä vuoden ikäsenä.

Natte ihanan kuuloinen rauhallisuus teillä... kade :whistle:

Misu78 toivottavasti ei teillä flunssa tee takapakkia kuten meillä, paranemisia :) Tsemppiä ultraan =)

Kääkkis kiva, että liikkeitä alkanut jo tuntua... onko istukan paikasta tietoa kun itellä n etuseinämässä ja vaikka aikasin liikkeet tunsinkin niin harvakseltaan ja pikkusia tökkäsyjä oli vielä noilla viikoilla.

ON Tajus tänään, että eskari ja kerhot loppuu muutaman vikon päästä, sitten pitääkin keksiä tekemistä noille kolmelle hulivilille joka päivä :D Nyt on päässy vielä helpolla ku esikoinen joka päivä sen 4 tuntia poissa ja keskimmäinen vielä lisäks 2 päivänä 4tuntia... Onneks tänään loppu miehen koulu tältä keväältä, joten illat on hän sitten kotona niin saa levähtää =)

Eilen oli esikoisella kouluun tutustuminen ja kyllä oli jännittävä päivä toiselle... kauheeta kun nuo kasvaa nopeesti vastahan tuokin lattilla konttas =)

Viikonloppuna tiedossa pihatalkoot omalla pihalla... saa nähdä miten kunto kestää kyykkimistä ja laattojen kantelua.

Orchid ja piikunen 21+1 :heart:

P.S. Se naapuri, josta aikasemmin kerroin tajus tuossa toissa iltana, että mä TOSIAANKIN olen raskaana :LOL: ilme ja puheen takeltelu olis kyllä ollu ihan kuvattavan arvoisia :LOL:
 
Onnea Chrissy :heart::flower: Kyllä nuo sisätutkimukset ovat tehokkaita :D

Orchid : Ei ole tietoa istukasta, toivon kyllä ettei ainakaan tuon sektioarven kohdalla ole, koska en tiedä millainen operaatio siitä leikkauksesta sitten tulee : / Mun säkällä se tietenkin on etuseinämässä ja juuri arven päällä.
Meidänkin esikoinen oli viikko sitten kouluun tutustumisessa, on niin tomera tyttö, että sinne sujahti kavereiden joukkoon :) Itselle tulee vain sellainen kaihoisa olo. Onneksi on koulumatka lyhyt ja ei ole kuin yksi tienylitys-kohta, ehditään käydä sitäkin vielä useasti läpi :)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä