*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol. 8 ***

Monta halausta Mandalalle :hug: Oot ihan oikeassa että noi tutkimukset ja hoidot kyllä nostaa stressitasoa ja homma on kokoajan pakko olla ajatuksissa kun jatkuvasti on joku lääkäriaika tai verikoe. Toivotaan että teille pian sellainen stressitön luomuplussa saadaan :) Varaa ihmeessä aika sinne vyöhyketerapiaan ja jos haluat niin voin laittaa sulle yksärinä yhden todella kehutun akupunktiohoitajan yhteystiedot. En ole itse saanut aikaiseksi sinne aikaa varata vaikka häntä on mulle kovasti kehuttu.
Jokainen voi muuten kotonakin tehdä itselleen hormonitoimintaa virkistävää akupisteinen painantaa eli vyöhyketerapiaa! Painelette napakasti muutaman minuutin ajan päivittäin sieltä nilkan ulkosyrjällä olevan nk. nuppiluun vierestä ja alapuolelta. Tämän pitäisi vaikuttaa munasarjojen toimintaan. Vastaava kohta nilkan sisäpuolella (nuppiluun sivut ja alapuoli) vaikuttaa kohdun toimintaan. Tänne ei sovi sitten oletetun ovulaation jälkeen koskea ettei häiritse kiinnittymistä.
Myös esim. kynnellä painelemalla isovarpaiden päätä aktivoidaan aivolisäkettä ja sen tuottamia hormoneja.
 
Tunafish kiitos kauniista sanoista :) laita vaan yksärillä ihmeessä tiedot, on hyvä olla olemassa ne, vaikka en ihan heti menisikään! Ja kiitos noista akuneuvoista muutenkin, täytyypä tutkia ja tunnustella!
 
Tunafish Tsemppiä inssiin! Pidän peukkuja pystyssä! :)

Mandala voimia uuteen kiertoon! :hug:

Tänään on käyty gynellä kontrolliultrassa ja siellä oli taas 15 ja 10 milliset munasolut tulossa. Limakalvo oli nyt millin parempi kuin viimeksi eli 6mm. Clomifeneillä jatketaan nyt huhtikuulle, jolloin siirrytään sitten pistoshoitoihin ja inseminaatioon. Mieheni ei ole vielä valmis insseihin mutta itse olisin, täytyy kuitenkin antaa miehelle aikaa tässä hommassa. Lääkäri sanoi että koska mulla ovulaatio tapahtuu itsestäänkin ja vain kasvussa on häiriötä niin näillä clomifeneillä ei ole olla saatu parhaita tuloksia tämmöisessä tilanteessa. Sanoi että pistoshoidoilla on saatu paremmat tulokset. Noh, toivon silti että tässä kierrossa tärppäisi jo. :)
 
  • Tykkää
Reactions: SL
Ekaksi hirmusesti onnea Punanuttu!!!:heart:

(.) Kiitokset tsempeistä muille!
Demuli ja Tunafish, kyselitte noista pumpun oireista - lääkäri halusi tutkia kun kerroin sydämen hakkaavan toisinaan tosi oudosti – joskus tosi nopeaa tai loikkien. Itsellä on myös ollut paniikkikohtauksia joskus ‘nuoruudessa’ mutta nämä ovat mielestäni erilaisia, mutta mistä sitä tietää vaikka nämäkin olisivat lopulta jonkinlaisia paniikkikohtauksia (ite kohtaus ensin ja paniikki vasta sitten :D). En pidä tätä nyt niin kauhean vakavana, mutta toisinaan tulee tilanteita jolloin mietin tulenko menettämään tajuntani ja kuka musta pitää silloin huolen (esim. jos olen kaupungilla yksin tai julkisessa). Myös noi öiset kohtaukset ovat väsyttäviä, menee seuraava päivä ihan sekaisin. Mitään tosiaan ei ole mullakaan tähän mennessä näkynyt ja lääkärin kans mietittiin ettei varmaan hirveästi kannata tutkimiseen käyttää aikaa, jos ei ala missään näkymään ja kun kuitenkin selviän ‘kohtauksista’ tajuissani jne. Vaikka epämukavia oireita ovat, eivät kuitenkaan ole vaarallisia, pitää vaan oppia elään niiden kans. Mulla ei vuosiin ole ollut mitään ihmeellisempiä mutta nyt on viimeisen vuoden aikana ollut enemmän. Ehkä tämäkin siis on joku väliaikainen juttu. Anopin mielestä se on sitä että kroppa sanoo että on vauvan aika ja että pääsen kaikista ihmeoireistani sillä kun (jos) saamme lapsen. Hmmm? :rolleyes: Lääkärit tietty aina tarjoaa sitä ‘älä stressaa’ – hoitoa...!! Toivon sullekin Demuli parempia oloja niiden muljahdusten osalta!! Toivottavasti eivät enää tule vaivaamaan.

Tunafish – onnea matkaan teille ja superfollillenne sinne inssiin huomenna!!

SL, Kiinu ja Tunafish – kiitokset neuvoista, taidan aloittaa pongailut tädin lähdettyä, onhan mulla sitten läjä niitä halpistesteja joiden kanssa väkertää. Tilasin kyllä myös CB:n digitestejä (varmuuden vuoksi), eipähän jää arvailuksi jos käy niin etten ymmärrä niitä halpiksia! Joskus tuntuu että pitää itse olla tässä se ‘mies’, se joka ottaa ohjat käsiinsä, ajattelee järjellä ja pysyy päättävaisenä (kun nuo miehet ovat niin idealistisia ja romanttisia lasten luomisen ja saamisen suhteen!!). :LOL:

Mandala :hug: Voimia! Tulkoon tästä sitten se sun kiertosi!
Avonlea – onnea myös sulle tähän kiertoon!!
 
Onnea Punanuttu!

Tsemppiä Mandala!

Ja voimatsempit Tunafish:lle huomiseen!

Mä aikanaan tilasin kans vaan netistä niitä ovistestejä. Ensin sekä miehelle että itsellenikin ne markkinoin sillä, että haluan tietää tapahtuuko alakerrassa mitään vai ei. Mutta lopultahan siinä sitte kävi niin, että mieskin tosiaan innostui asiasta! :)
 
Vieläköhän olisi Pregnylistä johtuvaa, vai pukkaisko jo oikeaa plussaa? Mitä ootte mieltä?

Aamupisusta Pregcheck:
Aijaa.com - 9424390.jpg

Ja iltapäiväpisusta Clearbluella heti ku tulin töistä. Tulos tuli ihan ajallaan ja otin heti kuvan ku 2 minuuttia täytty:
Aijaa.com - 9424398.jpg

Tässä vielä vertailun vuoksi, että on tuo viiva vahvistunu.
Toiseksi alimmainen tänään aamupisusta ja alimmainen iltapäiväpisusta.
Aijaa.com - 9424692.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Meillä oli mies myös aluksi vähän kummissaan kun sanoin, että tilaan testejä, että miksi niitä pitää tilata ja että alanko ihan kaheliksi tämän homman kanssa. Aluksi muutenkin olin nenä kiinni netissä ja tutkin kaiken maailman asioita hullunaan ja olihan se innostuksen tila aika hassua kun miettii itekin :) Ei ne kuitenkaan sitten pian enää tuntuneet häntä yhtään ihmetyttävän ja ne vain jäi vakiokalustoksi.
Olen itse myös ekan epäonnistuneen bongailukierron (testit loppui kesken kun oli vielä tosi pitkäksi venähtänyt kierto = oviskin venyi) jälkeen testannut koko kierron melkein menkkoihin asti. Se oli ihan hyvää empiiristä tutkimusta sinällään. Nykyään kun tiedän, että ovis ajoittuu kp14-16 hujakoille suurimmalla todennäköisyydellä niin aloitan testauksen ehkä kp13, riippuen tietty miten ovislimoja pöksyistä löytyy.
Tsemppiä siis testailuun Lila :)

Sintu vaikea kai sanoa mikä testissä tällä hetkellä näkyy, mutta toivotaan tietty parasta! ei kai siinä muu auta kuin testata vaan eteenpäin sinne torstaille asti. Pidän peukkuja sulle!

Ja nyt kun Tuna sen sanoi niin tajusi vasta itsekin, että PLUSSA-AALTOhan se on meneillään :heart: jatkukoon se komeampana kuin viime lokakuun vastaava (vaikka vähän pelottaakin, että jään tänne yksikseni höpöttelemään sen myötä :D )!

Kiitos kaikille tsemppauksista :heart: tuli sellainen harmitushetki päivällä, nappasin toisen kisun kovaan rutistukseen ja makasin katselemassa ikkunasta ulos. Mutta nyt on taas reipas olo, eihän tätä muuttaa voi. Tietty ehkä auttaa, että haettiin suosikkisushipaikasta take awayna roppakaupalla sushia ja nyt napa täynnä nautiskelen siideriä ja höyryttelen sähkötupakastani suosikkimakuista nikotiininestettä soffalla tyytyväisenä :D näitäkään asioita ei sitten joskus tehdä ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Sintu74
Onnea Punanuttu! :) Aina, kun joku saa plussan niin siitä saa itsellekin hyvän mielen ja ajatus vain vahvistuu; kyllä minäkin vielä! Tunalle tsemppiä huomiseen ja Mandalalle voimahali. :hug:

).( Nyt en tiedä mitä ajatella, aloitin eilen illalla oviksen tikuttelun. Tänään en aamulla muistanut ja tikuttelin vasta, kun tulin töistä. Ja plussaa se näytti. Odottelin sitten vajaan kolme tuntia ennenkuin tikutin uudelleen ja plussa tuli mielestäni taas. Miehellekin testiä näytin ja kysyin kumpi viivoista on tummempi (ei tiedä mitä viivat tarkoittavat) ja testiviiva oli hänen mielestään kuulemma selkeästi tummempi. Nyt harmittaa, kun ei ole digissä yhtäkään testiliuskaa... Saako niitä muutan apteekista, siis niitä pelkkiä liuskoja? Vai pitääkö taas ostaa se koko paketti?

Mulla on tähän asti ovisplussa tullut aina kp 13 ja nyt on vasta kp 10. Voiko se pitää paikkaansa, että ovis olis nyt jo tulossa???

Ulkona on muuten ihanan talvinen keli! :)

-Avonlea-
 
Sintulle tsemppiä jännäykseen :) Ja Mandalalle :hug:

Omanapailua sen verran, että täällä aukesi taas hanat KP 15 kunniaksi. Tarkoittaa, että tällä kertaa päästiin ennätyksellisen lyhyeen 8 tuhruttomaan päivään kuukautisten jälkeen. HUOH. Nyt on kyllä vitsit vähissä, se myönnettäköön. Tässä kierrossa siis mukana Mulimen-tipat, joiden perimmäinen tarkoitus oli tasata kiertoa...Jatkan kyllä putelin loppuun, mutta taidanpa myös ottaa gynekologiin huomenna yhteyttä, ei tästäkään mitään tule.

Muoks: Huomasinpa tässä muuten, että olen jättänyt kokonaan yhdet kuukautiset huomioimatta! Eli tällä hetkellä onkin menossa KP 15 / YK 10
 
Viimeksi muokattu:
Punanutulle myös onnittelut! :flower: Hitsi, nyt on todellinan plussa-aalto. Tahtoo sukeltaa mukaan! :D

Ja Sintu, kyllä tuo mielestäni oikein hyvältä näyttää! Isot peukut pystyssä. :heart:

Tunafish, tulehan sitten heti kertomaan, miltä inssi tuntuu. =) Niin joo, ja siitä lähetteestä. Mulla homma meni siis niin, että kävin eka työterveyslääkärillä, joka määräsi ne hormoniverikokeet ja antoi lähetteen gynelle. Gyne sitten kirjoitti heti lähetteen Naistenklinikalle, mutta koska halusin varmistaa, että homma etenee, menin heti saman tien yksityiselle.

Ja tuohon liittyen: todella hyvä, että meninkin yksityiselle! Eilinen Naistenklinikan käynti oli todellinen pettymys ja iso järkytys. Ensinnäkin heillä ei käytetä kuulemma Femaria ollenkaan vaan ainoastaan pistohoitoja. Näin maallikkona se tuntuu täysin hullulta, koska on olemassa se mahdollisuus, että ovulaatio saadaan minulle tulemaan pelkällä Femarillakin ilman inhottavia ja kalliita pistoshoitoja. Ja sitten vasta, jos Femar ei tehoa, otetaan pistokset mukaan. Mutta ei, tuo on kuulemma heidän linjansa.

Ja toinen täysin järjetön juttu on se, että noiden pistoshoitojen (jotka ovat siis ainoa vaihtoehto) välillä täytyy joka kerta pitää VÄLIKIERTO. Eli esimerkiksi omalla kohdallani tämä on täyttä hulluutta, koska ovulaatiota ei vain tapahdu ilman minkäänlaista lääkitystä. Eli ihan tahallaan siis pilataan joka toinen kuukausi mahikset yrittääkään raskautta. Näin ollen vuodessa olisi vain 6 kiertoa, joissa on edes teoreettista mahdollisuutta onnistua. Ja kun niistä vielä kaikissa ei välttämättä lääkitys aina toimi, voi olla, että määrä putoaa jopa kolmeen. Joissa sitten tietenkin on se 10-20 prosentin mahis onnistua per kierto.

Eipä siis näytä olevan paljoakaan toivoa, että tämän vuoden puolella(kaan) meillä raskaus alkaisi. :'( Punnitsen nyt parhaillaan, että pitäisikö raapia rahat kasaan vielä yhteen yritykseen yksityisellä ja sen jälkeen luopua toivosta ja alistua kohtaloonsa. Valitettavasti meillä ei nimittäin oikein ole varaa sitten sen enempää yksityisellä käydä.

Surettaa todella paljon, että kunnallisen hoidon tila on noin surkea, että sen sijaan, että yritettäisiin putkeen, kun homma on saatu jotenkin toimimaan, ollaan niin perkeleen säästölinjalla, että ihmisiä ei ole varaa hoitaa edes joka kuukausi, vaikka ehdottomasti tarvitsisi.

Olen siis todella pettynyt ja surullinen ja itkin siellä lääkärissäkin. Miksi sitä ei vaan voi olla syntynyt rikkaaksi! :headwall: Silloin hoitoa saisi putkeen, eikä tarvitsisi siitäkin kantaa huolta, että aikaa vaan tarkoituksella tuhlataan...
 
Viimeksi muokattu:
Hei!

Täällä myös yksi yli kolmikymppinen ekaa kertaa äidiksi tuleva. Tai yrittävä :)
Olen tehnyt kaksi raskaustestiä ja kumpaankin sain haalean punaisen viivan. Lisäksi olo on ollut vähän väsyneempi kuin normaalisti ja etova olo pari päivää. Kuukautisten pitäisi alkaa nyt parin päivän sisään.. Epätodellinen olo.. en tiedä uskoisinko noita kahta testiä.. En ole vielä uskaltanut ajatella että raskaana olisin. Ajattelin odottaa että alkaako kuukautiset, jos ei niin uusi raskaustesti taas viikonloppuna. Lapsi olisi todella toivottu :heart:
Ehkäisyn jätin pois viime vuoden elokuussa että onhan tässä yritettykin jo useampi kuukausi ;)
 
Keskiviikko 25.1.2012




Mandala..........32v.... .kp 1/23-35.........yk14
Ronjaliina........30v......kp 3/24-32.........yk16.....(2*clomi)
Demuli...........32v.......kp 9/29-32............yk 15
Papsu.............30v......kp 16/24-33.........yk10
Avonlea..........35v......kp 11/27-29..........yk7
Joku_raja........29v......kp 12/27-29.........yv2......1. IVF
Wanda_81......30v.......kp 13/28-42.........yk16.....(2* clomi)
Syksy2010.......30v.....kp 15/28-41..........yk15
Tunafish-78.....33v......kp 18/19-34.........yk10.....(1. inssi)....pp0
Tirpu..............33v..... kp 22/27-31..........yk3
Neitipippuri.......31v... .kp 28/31-49.........yk7.....(Femar+menopur)....Dpo5
SL..................29v......kp 28/30-48...........yk8.....(Clomifen*1)
pipsa79............32v.....kp 30/28-47..........yk9......Dpo11
Mirtsu81..........30v.... .kp 31/?.................yk 1.....Dpo13
Sintu74...........37v......kp 32/29.............(4*ivf) (1 tm).....Dpo18
Lila79.............32v......kp 33/28-30...........yk2
Jo..................30v......kp 35/37...............yk11..... (1km)
Sakara...........34v.......kp 35/?.................yk 7
Tatja..............35v.......kp 47/36-48.........yk16....(terolut tauko)
NettA79..........32v.......kp 48/30-36.........yk?
Ginger.............35v......kp 51/??..............yk25.... (1kkm)
Edyla...............32v.....kp 80/28...............yk1




Taustalla:
Nima
tada
Anskilia
Mansikkalime
Kiiriminna78
Neah
Sanja
Jonesy
Cassis
Sintti -79
Scrat
PauhaavaSydän




plussanneet

-2012-

Kiinu...............33v........yk2.........plussa 22.1.
Rumor............35v........yk22.......plussa 22.1.
Punanuttu........32v........yk 5.......plussa 19.1.
Syrän.............30v.........yk~8......plussa 9.1.

-2011-
Minuli.............30v.........yk3.........plussa 23.12
Sissi_81.....................................plussa 21.12.
RauRau...........28v.........yk1........plussa 23.11.
Hansman.........34v.........yk2........plussa 20.11.
Brita...............31v.........yk1........plussa 26.10.
Kaneli74......... 37v.........yk 9.......plussa 25.10.
Almeja.............31v........yk~24.....plussa 22.10.
Kippi................31v........yk13.......plussa 20.10.
bircherry...........30v........yk1........plussa 17.10.
Sara_78............32v........yk8........plussa 7.10.
Taraolivia..........31v........yk1........plussa 4.10.
riesa79.............32v........yk2.........plussa 3.10.
Annastiina79......31v........yk20...... plussa 25.09.
Tuittis..........................................plussa syyskuu
Marjutan...........28v.........yk4........plussa 3.9.
Amanda77.........34v........yk17.......plussa 25.8.
Killiäinen............30v. .....yk27.......plussa 7.8.
Samirja..............32v. .....yk3........plussa 25.7.
lallaa77..............34v.......yv2........plussa 29.6. (6x inssi, 1xIVF)
sunni..................33v....................plussa 24.6.
KattiMattis....................................plussa
Miimau...............31v....................plussa 21.4.
Viena.................33v. .....yk3.........plussa 8.4.
Tuiskuli..............29v. ......yk6........plussa 7.3.
sgt....................32v. ......yk4.........plussa 20.2.
RR.....................31v. ......yk4........plussa 27.1.
-2010-
Tömpsis..............31v. ....yk3.........plussa 27.12.
Arminen..............31v. ....yk3.........plussa 25.12.
Ainomieli.............29v. ....yk4.........plussa 14.12.
Marienna.............30v. ....yk7.........plussa 8.12.
Zipuli..................32v. ....yk8.........plussa 26.11. ...(1. ivf:n 1. pas)
Mma Ramotswe....34v. ...yk18........plussa 18.11. ...(4*clom)
Anna-79..............31v. ....yk7..........plussa 11.11.
Sannuli79............31v. ....yk12........plussa 4.11. .....(terolut)
aamuyö...............32v. ....yk5.........plussa 2.11.
Olivia-79.............31v. ....yk10........plussa 2.11.
Viu.....................30v. ....yk12........plussa 29.10. ...(1. ICSI)
Feufollet..............34v. ...yk10........plussa 24.10. ...(4*terol, 1.clom)
Tinka-........................................ .plussa 30.8.
Talitintti80...........29v. ...yk6..........plussa 25.7.
Linda32...............32v. ...yk1..........plussa 20.7.
Siukuki...............29v. ....yk3..........plussa 12.6.
Rae34.................34v. ...yk10........plussa 31.5.
Smi....................33v. ....yk7 ........plussa 8.5.
Keltakaneli..........32v. ....yk~20......plussa 1.4.
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Punanuttu!!

Tunalle inssiin onnea matkaan!

Sintu, varmasti liityt tuohon plussa-aaltoon!

Mandala, nuo nollaushetket on niin tuttuja. Pitää vähän aikaa vaan olla ja öllöttää, mutta onneks sen jälkeen yleensä saa uuden kipinän, että kyllä se siitä!

Avonlea, mulla oli edellisessä kierrossa heti menkkojen jälkeen se halutus, mikä yleensä tulee jotain kp 14. Oletan sen edeltävän ovista, koska ovis on yleensä ollut kai noin kp 16. Luulen siis, että mullakin ovis oli niin aikaisin. Ja ainahan sitä on peloteltu, että varmoja päiviä ei ole, vaan missä tahansa kierron vaiheessa voi tulla raskaaksi. Hah, tulkaa tänne pelottelemaan… Voi siis hyvinkin olla mahdollista että ovis olisi noin aikaisin.

Papsu :hug:

Neitipippuri, iso voimahali :hug: Niinhän sitä sanotaan, että raha ei tuo onnea, mutta kyllä se aika paljon auttaisi.

Tervetuloa Sinna!

).( Hassua, jos ei olisi ollut menkkoja, niin oireiden perusteella voisin väittää olevani raskaana. Väsyttää, paleltaa, nenä on vähän tukossa, turvottaa (tai uudet farkut ahdistaa), on etova olo…. En siis tehnyt testiä, kun menkat alkoi niin ”normaaliin” aikaan. Olen kyllä tehnyt jo ovistestejä ja niissähän pitäisi näkyä viiva raskaudenkin takia. Olen varmaan valeraskaana, niin kuin koirat. Pitäisiköhän alkaa hoivata jotain vinkulelua ja rakentaa pesää sohvannurkkaan…

Ihanan talvinen keli tosiaan, harmi että pitää päivä viettää täällä toimistossa. Olis ihanaa laittaa tulet takkaan ja köllötellä sohvalla ja lähteä sitten ulos haistelemaan raitista ilmaa.
 
Neitipippuri aika kaameeta toi naisten klinikan touhu :O mutta myös hyvä itselle tietää, että siellä tälläinen meno on jos sinne joskus itsekin päätyy! mutta kai te kuitenkin, edes senkin vaihtoehdon otatte käyttöön jos ei muuta ole? voi hitsi, harmittaa kyllä teidän puolesta!

Tervetuloa Sinnalle tosin sun käynti taitaa jäädä aika lyhyeksi!

Avonlea kyllä se ovis voi aika ajoissa tulla joillain ihmisillä, mutta silloin saattaa olla pieni vaara ettei munis ole ehtinyt kasvaa kunnolla. Tosin on niitä ihmisiä raskautunut aikaisen oviksen kierroistakin, että kyllä kaikki tuntuu näissä hommissa olevan mahdollista :) kannattaa tosiaan jatkaa testailua vielä pidemmälle!
 
Mandala, juu joka tapauksessa meillä ainut vaihtoehto on siirtyä tuonne Naistenklinikalle hoitoihin. Nyt vaan mietin, kannattaisiko sen verran pelata lisäaikaa raskautumismahdollisuuksille, että seuraavan kierron kustantaisi vielä yksityisellä. Jos se onnistuisi (eli ovis tapahtuisi siinäkin), se olisi kuitenkin kolmas mahdollinen yrityskierto putkeen.

Harmi, kun ei ole mitään tietoa todennäköisyyksistä (eikä niitä varmasti kukaan osaa antaakaan, edes lääkäri), että olisiko tuolla kolmannella "putkikerralla" paremmat tsäänssit jo onnistua. :confused: Tuntuu, että harmittaisi ihan sikana, jos nyt alkaa taukoilemaan uuden hoitopaikan takia, ja tuo olisi sitten voinut olla se kerta, jolloin onnistaisikin.

No, onneksi tässä on vielä melkein kaksi viikkoa aikaa pohtia asiaa. Mutta kyllä mä varmaankin päädyn vielä vielä sitä yhtä kertaa yksityisellä yrittämään. Riippuu tietty vähän, tuleeko miehelle pientä työmatkaa ensi kiertoon. Silloin ehkä kannattaa joka tapauksessa siirtyä julkiselle, koska oviksen ajankohta on aina niin hämärän peitossa, että sitten vasta ketuttaisikin, jos on maksanut isot rahat yksityisellä ja ovis sattuisi juuri siihen hetkeen, kun mies on poissa. :stick:
 
Viimeksi muokattu:
Neitipippuri :hug: Tuo pudotus tuntuu kyllä hurjalle hoidon ja palvelun tasossa kun siirtyy yksityiseltä julkiselle. Kuulostaa kyllä todella oudoille jutuille. Olen itsekin kuullut tuosta että vain joka toinen kierto tehdään hoitoja mutta kuvittelin niiden koskevan inssejä ja IVF-hoitoja. Ja tosiaan kummaa tuo että clomeja/femareita ei käytetä lainkaan. Se siitä säästöstä sitten mikä tulee julkiselle puolelle siirrtyttäessä! Jos yhtään lohduttaa niin noilla lääkkeillä on se lääkekatto joten loppuvuoden lääkkeet on sitten ilmaiset kunhan saat sen n.700 € täyteen. Mä varmaan kans malttamattomana tekisin joka toisen kierron yksityisellä :D

(.) Jänskättää jänskättää!!!
 
Terkkuja tuolta kolmikymppisten odottavien puolelta, jonne kiitettävästi on jo täältäkin väkeä hurahtanut!

Hienon plussa-aallon olette saaneet täällä aikaan vuoden alkajaisiksi! Onnea kaikille ja aalto jatkukoon. Sintun tilannetta olen jännäillyt tuolla toisella puolella. Huomennahan se virallinen testipäivä sitten on. Hyvältä näyttää!!!

Tsemppiä kaikille ongelmien kanssa painiville, toivottavasti ongelmat on selätettävissä mahdollisimman pian.

Samirja ja Potkupallo 30+0
 
Tervetuloa Sinna :wave: Sulla tosi hyvää lupailee ne punaiset viivat testissä! Testaile vaan uudelleen parin päivän kuluttua niin silloin pitäisi viiva olla jo vahvempi jos plussasta on kyse. Muussa tapauksessa tervetuloa tänne joukkoomme vauvaa yrittämään! Toivottavasti pääset jatkamaan suoraan tuonne 3-kymppisten odottajien puolelle!

Kiva kuulla susta Samirja! Sulla alkaa jo raskaus kääntyä loppupuolelle! Kohta sulla onneksi alkaa mammaloma ja saat keräiltyä voimia siihen viimeiseen pinnistykseen ja vauvaperheen arkeen. Oikein hyvää vointia sinulle ja pikkuiselle näihin viimeisiin viikkoihin!

Onko Sintulla meille jotain uutisia? Täällä peukut edelleen kovasti kohti taivasta punaviivan vahvistumisen puolesta!

(.) Täällä kurvattu klinikan kautta hakemaan miehen mulle sinne jättämät pikkukaverit kyytiin! Miehellä taas kerran ihan huipputulos eli pesun jälkeen 25 milj. hyvin liikkuvaa kaveria lähti suurelle retkelle lääkärin saattamana. Mulla johtofolli 19mm vielä ei ollut irronnut. Kohdun limakalvo 9mm.
Jänskätti ihan hirveästi etukäteen mulla oli mahakin ihan sekaisin jännityksestä. Yhtään ei onneksi sattunut ja homma oli tosi nopsaan ohi. Vähän kirpaisi tän kuukauden hoitolaskua maksaessa (580€ kelakorvausten jälkeen). Nyt sitten vaan piinaillaan pari viikkoa!

Pitäisköhän mulle merkata tälle päivälle:

Tunafish-78.....33v......kp 18/19-34......yk10....(1.inssi)..... PP0
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mandala ja SL

Yhteistyössä