<3<3 The Esikoisesta Haaveilevat VOL 12 <3<3

huomenta!mäkin päätin rustailla tännekoska päivittäin täällä kuitenkin käydään.kiertoollu25-31ja aikasäännöllisesti tullu.eli mun tilanne se että pillerit jätetty pois toukokuussa ja sen jälkeen alko hirmuiset mahakivut poltti vihloi,pahoinvointa jne.testejä tehty varmaan miljoona ja kaikk iollu tähän asti negaa lääkärissä hypätty kaikki maholliset kokeet otettu mm.klamydia,papa verikokeita ja sisäultratehty mitäänsyytä ei löydetty.tässä kierrossa ruvennut helpottaa oireet.sain haalean viivasen ma eli kp 25.kp29 alko rusehtava vuotojoka muuttuipäivän aikana verseksi limaseksi vuodoksi ei ikinä aikasemmin tullu limaamenkkojen aikana.mitään kipuja ei oikeastaan ole ollu rinnnat ei oo arat ja pahantuulisuuta ei ilmene joka on ihme koska menkojen aikan oon niinku seipään nielly narttu:LOL:Hyytymiä ei ole ollu vaan kirkasta verta yleensämulla hyvin paksua ja rusehtavaa vuotoa.uutena vaivana tullut polvi kiputällä viikolla.polvi tähystetty n.3v sitten eikä pahemmin oo vaivannut paitsi nyt raskausoirekko.rasituksesta ei voi johtua koskaen pahemmin o ehtiny urheileen.vihlasuja myös tuntunut ja nosteleminen ei tunnuhyvältä tulee huono olo.kahvi saa mahan sekaisin ja rööki ei maistu samaan tahtiin kun ennen.-äsken testasin ja puhdas nega cl.onkohan jo toivo menetetty vai voiko vielä olla toivoettä joku toilla mahassa olis?samanlaisia kokemuksia kellään?
 
miss_piggy
Babyfever Kiitos päivittämisestä. Saat jatkaa ihmeessä. Päivitän toki itekki välillä kun jaksan.. Oon käyny joka päivä useeseen otteeseen lukemassa tein kuulumisia, mut nyt on sellainen tilanne et mie oon niin loppu tätä vauvahommaa kun mitään ei tapahdu.. :'( tahtoisin vaan itkee silmät päästäni kokoajan.. :'( Parempaa fiilistä ja plussapuhureita siulle niinku kaikille muillekkin. :heart: :hug:
miranenn:hug: Kyllä oli itellekki taas pettymys ku menkat tuli pari päivää sitte, jotenki osasin oottaa että ei oo tärpänny, ja kun sen testin tuloksen näki, niin ekaks tuli vaan semmonen harmitus, sitte iski se kauhea itkukohtaus joka kesti varmaan puoli tuntia...yksin itkin tyhjässä kämpässä, mies on välillä niin puupää että ei se tajuais kumminkaan miten pahalta tommonen voi tuntua. Ja vaikka mulla vasta menossa onki yk 5, niin kyllä tää silti alkaa jo pikkuhiljaa masentamaan, ja tulee tunne, että ei muutaku leuka alhaalla kohti uusia pettymyksiä. Mulla kun se elämän mantra on tuntunu olevan tähän ikään mennessä, että mikään ei koskaan onnistu ja aina joutuu pettymään. :(

Silti, oon päättäny että vauva tulee, ja yritän sitä vaikka hautaan asti. Maksakoot vaikka kaikki mun rahat ja kestäkööt vaikka ikuisuuden mutta sen oon päättäny että tästä maailmasta en tuu lähtemään ilman ja ennen ku oon saanu sen oman nyytin.
 
Jahas ja mulle voipi päivitellä tilanteen tältä päivää 1KP/27-33 ja YK4 Huoh! Eilen tosiaan se tuhruttelu oli sitä mitä epäilinkin vaikka illalla olot olikin muuta. Tosi surkee olo. Eli mulla menee vähän niinku niin, että jos on kovatkin tuntemukset niin se tarkottaa negaa...jos on ns. oireeton niin sekin merkkaa negaa :( Ei muuta, ku testejä tilaamaan. R-testei kyllä olis. Meinasin nimittäin aamulla tehä, mut onneks en ehtinyt availeen testiä, ku huomasin et ei ees kannata haaskata sitä. Voi perse!

pantera mukavaa viikonloppua!

miranenn :hug:

miss_piggy Täällä kans tultiin uuteen kiertoon! Harmittaa niin pirusti ja vaikka mulla onkin tuolla YK4 niin nää on ne kierrot, kun oon ovista bongaamalla bongannut. Muuten on tammikuusta asti yritetty vauvaa. Sitä huomaa, että alkaa olee paljon herkempi kaiken suhteen.. jos mies kommentoi jotain negatiivista niin se tuntuu olevan maailman loppu jne. Mut joskohan se tästä. Taidankin ens viikonloppuna juhlia synttäreitäni sitten hulvattomasti! Vuodotkin loppuu sopivasti ennne viikonloppua! Ja ehkä ihan hyvä, että täti tuli nyt niin ehti kipuilla ennen maanantain duunia. Josko kaikki tää mun apaattisuus johtuis tästä, että täti on ollut tulossa ja tunne ettei tärppiä ole käynyt...

ON mieltä pitäis kohottaa, et että vaaka näytti tänään uutta välietappia :) Mut silti tunne ei ole ihan se mitä ois luullut. Kilo vielä niin oon normaalipainoinen bmi:n mukaan :) Mutta se ei ole vielä päätavote. Siihen ei silti ole enä kuin 3KG, että oisin siinä päätavotteessa ;) Johan tässä on pudoteltu se 11.5KG.

Sofiri tervetuloa vaan :) Toivottavasti pian kävisi tärppi! Sulla on nyt sitten tänään KP30. Mites muuttuu vuoto? Ite oon anakin huomannut tässä, että melkein joka kierto on hitusen erilaine ja tää nyt viimesin oli niin erilainen ettei ollu mitään tuntemuksii. Ovista en ois ees tiennyt olleen ellen sitä ois tikuttamassa bongannut, koska ei ollut tuntemuksia. Eli nyt oottelet itä tuleman pitää ja jos vuoto ei muutu normiks niin tee ihmeessä testi jos mietityttää. Voihan se olla, että on vaan erilainen kierto menossa tai siis alkamassa. Päivitä sitten punasell mitä haluut tonne päivitettävän listaan, jos sinne mielit :) Babyfever sitä vissiin lupaili tehä tai paikkailla miranennta. Olispa vaikea kirjoittaa ;)
 
maimai päivitin siut listaan.

Myö lähetää koht tervehtii miun vanhempia mökille ku ne on jatkuvasti siellä piilossa.

Saattaaha muuten noi hormoonitkin jyllätä sen verra et on paha olla. tiiä häntä. Ootellaa nyt niitä sampereen menkkoja. Kuun lopussa meinasin tehä nyt testin taas et sais vähä väliaikatietoja.

miss_piggy yritetään olla reippaita.. Kyl tää vaan rankemmaks käy mitä pitempää oottaa sitä odotuksen alkamista. :hug:
 
miss_piggy
maimai: Kyllä täälläki on ihan tuttua tuo, että ei se toinen osapuoli vaan tajua... En tiä onko se miehillä geeneissä jotenki tuo tyhmyys. :headwall:

miranenn: Ei luovuteta, toivotaan että se aurinko paistaa vielä tämmösiinki risukasoihin :D
 
  • Tykkää
Reactions: miranenn
Suuret voimahalit kaikille tädin uhreiksi joutuneille :hug:

Olen vielä ihan pihalla kaikkien kuulumisista, ei tarvii kuin yhden päivän olla täältä pois niin olette pari sivua saaneet aikaiseksi :D Meillä oli tosi rentouttava akkaporukan maailmanparannusyö ja nyt taas kotona. (Ällövaroitus) Eilen ja tänään on ollut melkoiset limailupäivät, kirkasta ja vetistä kamaa tulee ihan kunnolla :D En tiedä onko greippimehu todella tehnyt tehtävänsä, kun en muista, että limat olisi aikaisemmin olleet näin selvät.

On ollut vähän kaikenlaisia tuntemuksia alavatsalla ja kotiin päästyäni pissinkin tikkuun todella mojovat ovisviivat! JES!!! Ette ihan varmaan arvaa mitä tässä taloudessa tänään harrastetaan :D :kiss:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: maimai83
Tuisku Kaikenlaisia sitä pitää olla ja tehdä joidenkin elämästä vaikeaa :/. Hurjan suuret tsemppihalit :hug:

miss_piggy ja maimai Pahoittelut tädistä. Täällä myös melkein joka kerta kun menkat alkaa pitää itkut tirauttaa, viimeksi kesti kaksi päivää enkä kestänyt katsoa edes mainoksia joissa oli vauvoja tai edes eläinvauvoja kun heti tuli taas paha mieli ja vähän väliä itkua tirauttelin. Ottaa se välillä vaan niin koville. Ei nuo miehet tunnu aina tajuavan miten paljon se sattuu kun joka kuukausi muistutetaan, että ei, ei vieläkään ollut meidän vuoro. Mutta ihmeellisesti ne toiveet jossain tuolla pään peräkammareissa aina herää uudeelleen joka kuukausi. :hug:

Sofiri Tervetuloa!!

Niiu Hienoa!! Nyt vaan ovisplussat hyödyntämään ;)
 
Moi vaan! Täällä ollaan miehekkeen kanssa vietetty laatuaikaa ja peittoja ollaan heiluteltu taas ihan urakalla. Yrittämistä ainaki on,mut saa nähä tärppääkö. Pahoittelut tädistä vaan niille,joilla ne alko. Jännityksellä odotan itekki,että mitä tapahtuu. Meillä suvussa tosi monta kohdun ulkopuolista raskautta ollu. Toivottavasti ei itselle tule sellaista. Outoa kipristelyä ollu mahassa muutaman päivän ja tänään oli tosi oksettava olo. :|
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT SU 16.9.2012



miranenn................23.................kp 67/28-?............yk 12/yv 3
Hydrangea..............26.................kp 36/26-?....................yk 7
kaiku<3.................22..................kp 31/32......................yk 5
Babyfever1..............26................kp 30/32-37..................yk 11



empp.....................21..................kp 26/30-35...................yk 5
Dana-....................28..................kp 25/28.....................yk 15
buffy.....................23..................kp 23/28......................yk 5
Fiinaliina................22.................kp 22/?...................yk/TJOT 2
Vilijonkka...............26................kp 20/29-35...................yk 7



Niiu.......................25.................kp 18/27-31...................yk 2
emppuli83.............29.................kp 14/28?...................yk 3 (4)
Miuyy...................21.................kp 13/28.........................yk 1
Henrietta-.............25.................kp 11/38-49....................yk 1
Lullaby89..............23.................kp 10/31-36.................yk 12



eläväinen...............19.................kp 9/30........................TJOT
Marpa....................23.................kp 9/23-31....................yk 8
Naapurin tyttö........28................kp 6/29-?.....................yv 10
Piimis....................24................kp 5/31-36....................yk 4
miss_piggy.............31...............kp 4/27........................yk 5
maimai83...............28...............kp 2/27-33....................yk 4



HAAMUJENGI/RKTT

TAUSTALLA KUUMEILEE
pienestäkii
tada
Hey
Tuisku85
Laola
Sanja
Ampparsson
jenninoora
Cheer115-





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussanneet odotuspuolella:
The Esikoishaaveista plussanneet 2011 & 2012


horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011
tiuhti_ 1.9.2011 yk 12
eskapismi 1.9.2011 yk 2
atl 8.9.2011 yk2
enkeli85 11.10.2011 yk 4
Emby^ 14.10.2011
Pikkumyy87 15.10.2011 yk 6
-pansku- 27.11.2011 yk 6
Callisto 30.12.2011 yk?
Selia ? ?
Taiteilijatar 7.12.2011 yk 3
Vanilja 87 19.12.2011 yk 5
lemonade 27.12.2011 yv 3
Jeela 12.1.2012
Apina25 29.1.2012 yk 2
Chiba 09.02.2012 yv 2
Sanja 25.2.2012 yk 8 km
nellielli 27.2.2012 yk 10
fisukisu 1.3.2012 yk 2
Ampparsson 8.3.2012 yk 6 km
mirkkunen_ 26.3.2012 yk 2
Laola 6.4.2012 yk 3 km
yöperhonen- 19.4.2012
Tessu84 18.5.2012 yk 14/15
enni. 7.6.2012 yk 2
moulinrouge 11.6.2012 yk 2
Heidukka 18.6.2012 yk 7
Amore 20.6.2012 yk 3
lenkkari 29.6.2012 yk 10
Marpa 18.8.2012 yk 7 km
iitahoo 22.8.2012 yk 2


 
Viimeksi muokattu:
Oman huvin vuoks ja ajankuluks taas päivittelin mein listaa. Jotain huvia pitää miullekki olla näin öisin :D

muoks. Tyhjentelin noita taustailulistoja kans, ku monet niistä ei oo käyny täällä vuosiin :(
 
Viimeksi muokattu:
BabyFever, älä lisää vielä listalle. Jos täti tulee kylään, niin sitte oon kierron pituudesta yms. perillä :D Pitäs kaikki merkkaa ylös, mut enhä mä muista :LOL:


ON: En sitte pystyny olemaan poissa täältä, synttärit meni ilman yökötyksiä, mutta tuli sitte kauheet nippailut mahaan yhessä vaiheessa, et melkein teki tuskaa istua normaalisti. Onneks oli vieraat just lähteny, nii pystyin ottamaan vähän rennomman löhöasennon ja miehekkeen ihan viekkuun. Sitä niin kovin harmittaa nää nippailut ja kivut, kun se ei voi oikein mitään tehä niille :D
Ohhoh, vois se avokki alkaa kohta tuleen kotia, nii pääsis toisen kainaloo nukkumaan:)
 
miss_piggy
Taitaa muuten olla, että oviksen aikoihin riittää kun niitä peittoja heiluttelee joka toinen päiväkin, ettei oo pakko päivittäin :D tuli vaan mieleen, kun jostain näin olin lukevinani ja joku terveysalan ihminenkin näin suositteli.
Mun menkat oli tällä kertaa aika lyhyet, kolmisen päivää kesti ja nyt ei tuu enää mitään. Tein ihan varuiks r-testin, kun oli tää tädin vierailu näin lyhyt, eikä mitään runsasta vuotoa/hyytymiä kuten yleensä, mutta negaa tuo testi näytti.
 
pantera mie pyörin yöllä tuskissani ku mahaa koski. En tiiä mikä lie oli. Eilen illalla vähän väliä oli sellaisia aaltoilevia pistoksia ihan alavatsassa keskellä. Tuntu tosi oudolta. Tänää ei oo enää ollu semmosta.

miss_piggy juu itekki oon lukenu että se riittää. Ja se on etenki siittiöiden kannalta hyvä :) Noh uutta kiertoa sinne ja tärppionnea :) :heart:
 
Tällä hetkellä olen iloinen et menkat tuli reilu viikko sitte. Eilen jouduin kaverin kans autokolariin ja mulla oli turvavyö ja se kiristy tosi lujaa ja mahassa on mustelmia. Eli jos olis ollu raskaana niin toden näköisesti oli mennyt kesken ja olisin ollut kaverille ikuisesti katkera. Mutta onneks nyt vaan on jossittelua. Mitenkään meille ei oikeastaan käynyt. Mulla on mahassa mustelmia siitä turvavyöstä. Auton nokka on ihan romuna ja auto menee myynttin varaosiks.
Selvittiin onneks säikähdyksellä :D
 
eläväinen onneks ei tullut muuta kuin mustelmia masuun. Eli selvisitte pelkällä säikähdyksellä ja peltiromulla. Peltiä saapi aina lissää, mutta meitä ihmisiä ei.

miss_piggy mä täällä kans mietin tota testin tekoa varuiks, ku on sen verran outoa vuotoa. Tosi pientä jka tissit edelleen kipeet. mutta ei nännin. Nega sieltä varmaan tulee mut jotenki oma olo ehkä rauhottuu.. Ku ajattelee kaikkii mahdollisii valemenkkoi jne... No joo miks ihmeessä pitää kokoajan spekuloida tätä omaa jilannetta, huoh! Eiks vaan vois kerralla uskoo ,että tärppiä ei käynyt :D Ei vissiin...
 
Meillä on myös menty tuolla joka toinen päivä-taktiikalla. Ei meillä edes riitä mielenkiinto joka päivä hommailuun (oisko kannattanu aloittaa tämä vauvan yrittäminen suhteen alkuaikoina ;) ). Mutta uskon, että joka toinen päivä riittää oikein hyvin ja nyt kun on dpo 0 taitaa olla muutenkin tälle kuukaudelle kaikki mahdollinen tehty makuuhuoneen puolella ainakin. Huomenna alkoon ja punaviiniä pullo mukaan. Puolisen lasia päivässä niin sitten on kaikki kikkakonstitkin käytetty :D

Täytyy sanoa, että vaikka tämä ei olisikaan tärppikierto niin silti olen tosi iloinen, että ainakin ovisplussa löytyi :) Helpottaa tulevien kuukausienkin petipuuhien ajoittamista kun tietää suunnilleen miten kroppa toimii!
 
niiu hienoa, toivottavasti tää ois tärppi kierto :) Mitäs mitäs... onks toi puoli lasia punkku päivässä joku kikka? Mä just mietin taas tätä miten turhauttavaa koko vauvan yritys on. Paha mieli vaan eikä mies oikeesti pysty tajuu sitä. Minimaalisesta vuodosta johtuen tein vielä varuoks testinkin ja negahan se on. Noh, reipas viikko niin saa alkaa ettii uut ovista.. Pitäis testeihin tilailla... Nyt jännätään siuta seuravat pari viikkoa ja paria muuta ;)
 
Kiinnittymistä pitäis punaviinin edistää. Itsellä tänään kp 13 ja selkeää pistävää kipua oikealla alavatsalla, suunnilleen munasarjan kohdalla. Toivottavasti se olis ollu ovis :p Miehellä oli eilen polttarit, mutta onneksi tuli ehjänä kotiin :) Hän myös huomasi että oli luomukostukkeen olomuoto muuttunut :heart:
 
miss_piggy
eläväinen onneks ei tullut muuta kuin mustelmia masuun. Eli selvisitte pelkällä säikähdyksellä ja peltiromulla. Peltiä saapi aina lissää, mutta meitä ihmisiä ei.

miss_piggy mä täällä kans mietin tota testin tekoa varuiks, ku on sen verran outoa vuotoa. Tosi pientä jka tissit edelleen kipeet. mutta ei nännin. Nega sieltä varmaan tulee mut jotenki oma olo ehkä rauhottuu.. Ku ajattelee kaikkii mahdollisii valemenkkoi jne... No joo miks ihmeessä pitää kokoajan spekuloida tätä omaa jilannetta, huoh! Eiks vaan vois kerralla uskoo ,että tärppiä ei käynyt :D Ei vissiin...
Ei tietenkään voi uskoa, määki tässä mietin että ku oli niin outoa tuo vuoto muutenki, eli ei mitään hyytymiä tai klimppejä tms, ja tosi niukkaa, ei mahakipuja, ei tissikipuja ja kesti vain sen kolme päivää, ja sitte loppu niinku seinään että oisko ollu jotain kiinnittymisvuotoa, mutta ei tainnu olla :D oli vissiin vaan lyhyet menkat. Itelle on niin kiva uskotella kaikkea muuta:LOL:

Niin ja juu, itekki voisin yritellä taas sitä ovista pongailla, mutta mulla se vaan tuntuu olevan hankalaa, ku tässä kierrossa ovistesti näytti kahta viivaa vielä päivä ennen noita menkkojaki :O Ihan pyllystä tuo pco jos antaa tommosia tuloksia.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Miuyy jes,, kiitos infosta. Pitänee siis nyt tässä kierrossa mikäli ovis löytyy ja miks ei löytyis ku aina ennenki löytynyt.. niin tosiaan ottaa se puoli lasia punkkua. Siihenkö asti sitä otetaan, kunnes menkat alkaa vai mihin asti? Mitäs muita poppaskonteis kiinnittymisen avuks on? Mies pitää muo varmaan ihan pöhlönä sitte ku ollaan siellä kierron puol välissä... Muutenki, ehkä saunasidukan taikka kaks oon ottanut :D

Miss_piggy ei mitään nyt satsataan tähän kiertoon. Ja ollaan hymyssä suin tai ainakin koitetaan niin..
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT MA 17.9.2012



miranenn................23.................kp 68/28-?............yk 12/yv 3
Hydrangea..............26.................kp 37/26-?....................yk 7
kaiku<3.................22..................kp 32/32......................yk 5
Babyfever1..............26................kp 31/32-37..................yk 11



empp.....................21..................kp 27/30-35...................yk 5
Dana-....................28..................kp 26/28.....................yk 15
buffy.....................23..................kp 24/28......................yk 5
Fiinaliina................22.................kp 23/?...................yk/TJOT 2
Vilijonkka...............26................kp 21/29-35...................yk 7



Niiu.......................25.................kp 19/27-31...................yk 2
emppuli83..............29.................kp 15/28?...................yk 3 (4)
Miuyy....................21.................kp 14/28.........................yk 1
Henrietta-.............25.................kp 12/38-49....................yk 1
Lullaby89...............23.................kp 11/31-36.................yk 12
eläväinen...............19.................kp 10/30........................TJOT
Marpa....................23.................kp 10/23-31....................yk 8



Naapurin tyttö........28................kp 7/29-?.....................yv 10
Piimis....................24................kp 6/31-36....................yk 4
miss_piggy.............31...............kp 5/27........................yk 5
maimai83...............28...............kp 3/27-33....................yk 4



HAAMUJENGI/RKTT

TAUSTALLA KUUMEILEE
pienestäkii
tada
Hey
Tuisku85
Laola
Sanja
Ampparsson
jenninoora
Cheer115-





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussanneet odotuspuolella:
The Esikoishaaveista plussanneet 2011 & 2012


horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011
tiuhti_ 1.9.2011 yk 12
eskapismi 1.9.2011 yk 2
atl 8.9.2011 yk2
enkeli85 11.10.2011 yk 4
Emby^ 14.10.2011
Pikkumyy87 15.10.2011 yk 6
-pansku- 27.11.2011 yk 6
Callisto 30.12.2011 yk?
Selia ? ?
Taiteilijatar 7.12.2011 yk 3
Vanilja 87 19.12.2011 yk 5
lemonade 27.12.2011 yv 3
Jeela 12.1.2012
Apina25 29.1.2012 yk 2
Chiba 09.02.2012 yv 2
Sanja 25.2.2012 yk 8 km
nellielli 27.2.2012 yk 10
fisukisu 1.3.2012 yk 2
Ampparsson 8.3.2012 yk 6 km
mirkkunen_ 26.3.2012 yk 2
Laola 6.4.2012 yk 3 km
yöperhonen- 19.4.2012
Tessu84 18.5.2012 yk 14/15
enni. 7.6.2012 yk 2
moulinrouge 11.6.2012 yk 2
Heidukka 18.6.2012 yk 7
Amore 20.6.2012 yk 3
lenkkari 29.6.2012 yk 10
Marpa 18.8.2012 yk 7 km
iitahoo 22.8.2012 yk 2


 
Viimeksi muokattu:
tässä teille näitä kikkakolmosia :D

Jalat/lantio ylös pupuilun jälkeen

Tyttösiittiöt (eli siis x-kromosomilliset) ovat hitaampia, mutta elävät pidempään kuin poikasiittiöt (siis y-kromosomilliset). Siispä tyttöä tehdessä, pitäisi rakastelun ajoittua juuri ennen ovulaatiota tai sen aikana ja poikaa tehdessä vaikka päivän kaksi oviksen jälkeen

Greippimehu/greipit - Greipit, greippimehu ja greipinsiemenjauhe lisäävät limakalvon paksuutta ja täten edesauttavat alkion kiinnittymistä ts. luovat optimaalisen alustan alkiolle kiinnittyä.

Vehnänalkioöljy sisältää E-vitamiinia sekä linoli- ja linoleenihappoja. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja sitä pidetään hedelmällisyys- ja nuorekkuusvitamiinina.

Siveydenpuu-uute/Menstruasan - Siveydenpuun hedelmäuutteen vaikutusmekanismia ei tunneta, mutta kasvista on eristetty muun muassa rakenteellisesti sukupuolihormoneja muistuttavia ainesosia. Todistettavasti saa aikaa kierron tasaantumista!

Sinkki

Magnesium

Gelee Royal -kapselit eli kuningatarmehiläisen ruokamehu - Nuorten työmehiläisten valmistamaa kuningatarmehiläisen ruokkimiseeen tarkoitettua ainetta, jota ei anneta muille mehiläisille. Gelee royal sisältää A-, B-, C- ja E-vitamiineja sekä entsyymejä, 18 erilaista aminohappoa, ergostrolia ja erilaisia hormoneja, kuten sukurauhasten toimintaa aktivoivaa gonadotrooppista hormonia sekä androgeenejä ja estrogeenejä. Vaikuttaa elimistösssä monin tavoin, mm. aktivoi elimistön omaa hormonituotantoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kohottaa yleiskuntoa ja parantaa elimistön suorituskykyä.

multivitamiinit

Foolihappo -(M-vitamiini) on vesiliukoinen vitamiini joka lasketaan kuuluvaksi B-vitamiinikompleksiin. Foolihapon muuttamiseksi elimistössä toimivaan muotoon tarvitaan B12-vitamiinia. Foolihappoa saa kasviksista, hedelmistä ja marjoista sekä täysviljatuotteista. Sisältyy mm. Multi-tabsiin ja Multi-vitaan. Saa myös Kevyt Olo Plus kivennäisvedestä.

Maitohappobakteerit

Vadelmatee/Poimulehtitee -Apteekin vadelmateetä kp1:stä ovikseen, apteekin poimulehtiteetä luteaalivaihe

Kalkki

Vihreä tee

Punaviini, lasi päivässä

Suklaa, päivittäin

Kuoritut auringonkukan ja kurpitsan siemenet. Käytetään luonnonmukaisessa hoidossa kun hoidetaan lapsettomuutta

Absolutismi, alkoholin välttäminen

Clomit

Terot

Vyöhyketerapia

Shiatsu

Energiahoito oviksen aikaan ja kiinnittymisen tienoilla

Hiivadieetti (ei sokeria, maitoa, vaaleaa leipää, sianlihaa)

Ovistikut

FF/lämpöjen mittaaminen

Ei orgasmeja luteaalivaiheessa!

Ei saunomista ennen ovista

Kunnon yöunet/STRESSITTÖMYYS

Säännöllinen liikunta

Painon pudotus

Avannossa käynti

Kofeiinin jättäminen

Tupakoinnin vähentäminen/lopettaminen

Ovulaatiota edeltävien limojen tutkiminen

Kohdunnapukan tutkiminen
 
Jei, oon ylpeä itsestäni, kun pystyin olemaan täältä pois koko viikonlopun! Oli ihanaa puuhastella puutarhassa ihanassa syyssäässä ja ajatella kaikkea muuta kuin tätä vauvaprojektia. :) Välillä kun näitä asioita liikaa miettii ja pyörittelee oman pään sisällä, niin pikkujututkin saa niin kauheat mittasuhteet. Tänään aamulla meni 7. tero naamaan, siis 3 vielä jäljellä. Toivottavasti menkat alkaa sitten joskus ens su-ma akselilla.

miranenn, kiva listaus! Enpä oo noista kaikista edes kuullutkaan! :) Onko teistä kenelläkään kokemusta siveydenpuu-uutteesta? Pikaisella googlettamisella luin, että sitä ei enää sais luontaistuotekaupoista, vaan on siirretty lääkelistoille. Entä onko kokemusta Gelee Royal-kapseleista tai vadelmateestä? miss_piggy, muistanko nyt ihan väärin, vai oliko sulla jotain tuon tapaisia käytössä? Ite olisin kyllä kiinnostunut koittaa näitäkin vaihtoehtoja.
 

Yhteistyössä