<3<3 The Esikoisesta Haaveilevat <3<3 VOL.7

Tiuhti: Joo, vuokralla ollaan.. Mutta tää mies on meidän tuttu ja lähes naapuri. Ja isäntä ei hentoo pakottaa sitä pihalle.! Kai se olis eri tilanne jos se olis ventovieras. Nii ja siis ei se oo 4kk saanu sulatella asiaa! Meillä on jo toukokuus ollu kauppa sovittuna, mutta erinäisistä seikoista (myyjän uuden talon takia) asiat on venyny.. Että, kyllähän siinä nyt on ollu aikaa sulatella asiaa!
Kiitos OnnenPipanoista! :heart: Tallessa on! ..olispa ihana siirtyä toukokuisiin sun kans.. :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_
Voi ihanaa!! Täällä on kunnon plussa-aalto! :heart:

Viivan vahvistumisia jannicallekin!! :kiss:

eskan testikuvia täällä myös odotellaan =)

Ja pikkumyy plussaa sit kahen vkon päästä, eiks je? ;)

Tiuhti on kyllä jotain taikaa ilmassa :heart: Aika mahtavan äitienpäivälahjan oisit saamassa :flower:

ON Tää lähtee ostaa jotain vatsaa litistäviä pöksyjä ylihuomisiin häihini. Tää turvotus on aika järkky jo nyt :O ÄLLÖVAROITUS :attn: Ja voi tätä kaasutuksen määrää, haisenkin ihan kuolemalle :x Ukkelikin yritti eilen anoa armoa että sais nukkua eri huoneessa :saint: Vaikka mä oon kyllä niin sivistymätön että mun mielestä pieruhuumori on kyllä ehkä parasta. Sanoinkin miehelle eilen kun päästelin menemään aina hirveen hihityksen kera että mulla ei oo varmaan ikinä ollu näin hauskaa :D Iloiset 8kk tiedossa :whistle:
 
Myy onko mies pitkäänki asunu kyseisessä talossa? lapsuudenkoti? noh :) joskohan ne asiat siitä sutviintuisi! toivotaan parasta! on se oma talo vaan aina niin iso ja mullistava asia, mä esim. olen joka päivä todella kiitollinen että saatiin juuri tämä talo kaikesta huolimatta :heart: ikinä en varmaan osaa pitää tätäkään asiaa itsestäänselvänä! sitten kun vihdoin ja viimein pääsette muuttamaan siihen, on se olo vaan sanoinkuvaamaton :) oma rakas koti :heart:

viida, meillä mies saa kestää tota aika usein mun suolen takia :D ja voi luoja miten nauroin tolle jutulle kun kolahti hyvin omaan nilkkaan! meillä pieruhuumori on parasta huumoria! ja iltasin vielä väsyneenä sille tulee kyllä naurettua ihan hulluna :LOL: joskus mies joutuu tosissaan lähtee pois illalla makkarista "juomaan vettä" kun alkaa käymää ilma tunkkaseksi ja kuolema haisee :D

syysmyrsky kauniisti sanoit, kiitos :) toivotaan että olosi paranee pian!
 
tossa kuva testistä, aika epäselvä enkä kyllä hirveesti nää mitään, mulla ei oo digikameraa vaan tietokoneen web-kameralla otettu kuva ja testi on elivo mittaa hcg arvon 25 mIU/ml eli ostin vähän huonon testin, nyt vasta luin netistä tosta kyseisestä testistä, mikähän ois sitte herkkä ja hyvä, jos kipasis tänään apteekissa?? :)

Aijaa.com - 8592218.jpg

ala vatsaa on kyllä särkenny lupaavasti tän aamun ja eilisen iltapäivän, tissit on jo niin kipeet ettei kykene mahallaan olemaa ollenkaa! tiuhti mitäs oireita sulla nyt olikaan? ;)
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_
Nii tiuhti, se on sen itte rakentama tupa, jossa on perheensä kanssa asunu sen 20 vuotta.. Nyt pari on muutama vuosi sitte eronnu ja uudet kaverit on molemmilla. Mutta, taloon liittyy miehellä paljon muistoja..

Viida: Oon koittanu olla ressaamatta raskautumista täs kierros.. En välillä ollu edes selvillä mikä kp on menos.. Yllätyinki tänään ku katoin et jo kp16! Mutta toivon kuitenki, että täs kierros olis jotai taikaa..

*muoks* Eiku kp17, noin hyvin tosiaan oon mukana.. :LOL:
 
Viimeksi muokattu:
eskapismi, itselles ONNEA HURJASTI :heart: selvä tapaus :) pikkaselle vauvaliimaa ja tarrasukkia roppakaupalla mukaan :heart:

vau mikä plussa-aalto täällä pyyhkii! meitähän olis menossa tätä menoa moni toukokuisiin!
 
kyllä mä jannican testissäki jotain näen :) mulla on sellaisia menkkakipuja ollu tänään aika paljon, ja tissit on kipeät, mutta mikä on oudointa, nännit on kipeet ku mitkä! päänsärky on ollu nyt 3 päivänä aina välillä, jomottaa ihan hulluna! ihan samoja melkein ku ennen menkkoja, paitsi tuo nännikipu ja sit mulla on repäisykipuja ollu muutama, ja ne on erilaisia ku normikierrossa olevat. nännit kipeyty pari päivää sitten ja ekan repäsykivun ja kunnon ihmeellisen jomottelun tunsin dpo6 paikkeilla. mitäs sulla on ollut?
 
Viimeksi muokattu:
Myy no siksikin sillä varmasti on tunnearvoa, itse rakennettu talo kumminkin, mutta luulisi jos ovat eronneet, että haluaisi äkkiä pois ko. kodista :confused: tai aika moni ainaki haluaa pois sellaisesta kodista jossa on ollu menneisyys jonkun toisen kanssa!
 
Herrrrrrrrrrrrrranjumala mitä täällä on tapahtunu?!?!? o_O :D :heart:
Mä en kestä!! o_O mikä joukko sikiäminen?! :D

Ihanaa tiuhti!! Voi että, isot plussapuhurit ja limat ja kaik maholliset :heart:
Ja hurjasti onnea eskapismi :) Sä et kauaa ehtiny täällä ihmettelemään :)

..tänne ei mitn.. teitä nyt vaan niin sikiää.. :)
..mä kömmin tonne kolooni.. :) :heart:
 
:heart: tiuhti-muru-rakas!!! :heart: Parhaista parhaimpia uutisia oli tömpsähtäny mun saapuneisiin!!! Pakko päästä onnitteleen sua tännekin ja itse asiassa joka maailman paikkaan!! Mä toivoinkin kunnon joukkoryntäystä sinne toukokuisiin, jee!! Päästään yhdessä!!! Onnea muru! :heart:

eskapismi Ihan selvä viiva näkyy!! Onnea! :heart:

jannican testissä minäkin näen jonkun viivan! Ei kun uutta testiä ja tietty kuvaa meille katsottavaks huomenna kehiin!

Nyt naiset tosiaan joukkoryntäys sinne toukokuisiin, mä en oon vielä uskaltanu mennä mihinkään mut teijän mukana tuun. Lähetän paljon plussatomua tulemaan, että mahdollisimman moni lähtis vielä meidän mukaan!!
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_
Voi jestas mitä täällä onkaan tapahtunut viikonlopun aikana!! ihan silmät pyöreinä lukenu tätä joukkoplussautumista :eek:

Oikein oikein paljon onnea viida, eskapismi, jannica ja erityisesti tiuhti! :heart: paljon paljon tarrasukkia kaikille!

ON Täällä alkanut herämään epäilys onko taas tullut kystat takaisin munasarjoihin.. Multa siis muutama vuos sitten löydettiin molemmista muniksista kystia, jotka katosivat kyllä hormonaalisen ehkäisyn myötä.. Nyt on vaan ihan sellanen tunne että takasin ovat tulleet.. kai pitäis gynelle aikaa varata, mutta kun sekin on niin pirun kallista.. Ja yleiselle kun en mene! Täällä ollaan myös edelleen kipeinä, tänään sain melko hyvät lääkkeet kyllä eli joskohan se tästä.

Hyvinä uutisina se että lähdetään miehen kanssa ETELÄÄN viikoksi ensi torstaina <3 Ette tytöt usko kuinka paljon tätä on odotettu että päästään miehen kanssa yhteiselle matkalle.. On meinaan meidän ensimmäinen yhteinen matka :heart: Harmi vaan että jos ovis on sillon kp 17 niinkun viime kierrossa se on juuri se päivä kun lähdetään.. olis ollu ihana jos ovis olis osunut vasta niille matkapäiville.. Mutta ehkäpä se tästä..

Toivottavasti nyt päästäisiin kaikki muutkin täältä plussamaan :heart: Kovat puhurit täältä siis tulemaan :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_
Laretzki
Oli ihan pakko tulla katsomaan kun odotuspinon puolella joku sanoi että täällä on mennyt plussa aalto...Ja mikä aalto onkaan!! ONNEA IHAN KAIKILLE! Ihanaa saada lisää höpöttäjiä tuonne odottajiin, tai ainakin toivon mukaan, ettette vain oman kuun pinoissa sitten kirjoittele, koska mä haluan ehdottomasti tietää mitä teille kuuluu!! Ja mulla kun on jo sellainen tylsä odotteluvaihe, niin haluun kuulla muitten alkuihmetyksiä :heart:

tiuhtille Erikoisen paljon onnea! :heart: Ihan aloin itkeskelemään täällä (myös muidenkin uutisten kohdalla).
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_
AIVAN MAHTAVAA TYTÖT!!!!!! Onnea kaikille plussanneille! Te olette plussanne ansainneet ja nyt pidätte itsestänne hyvää huolta sekä matkustajanne masukissa =)

Vähän ku mä oon innoissaan!!!! Minähän sanoin, että nyt lähtee plussapuhurit liikkeelle ja tämä porukka vaihtaa pinoa ennen lumen tuloa!!

Lilly Myös minulla vaivaa nuo kystat : / Viime raskauden aikana oli vasemmalla puolella kysta, joka sitten lähi pois... ja niinhän se lähti myös raskaus... Väliin nipistelee tuolla vasemmalla puolella siihen malliin, et itsekin epäilen kystan palautumista!
Alku kesästä oli molemmilla puolilla kystat...
 


THE ESIKOISESTA HAAVEILEVAT KE 31.8.2011



Hey........................22.................kp 70/28.......................yk 5
eskapismi................25..................kp 37/30........................yk 2
-pansku-................23...................kp 28/31.........................yk 3
-jannica-................23...................kp 26/?...........................yk 1
tiuhti_....................21..................kp 22/26.........................yk 12
lemonade................26..................kp 20/30-35....................yk 13
atl.........................26..................kp 20/25-26....................yk 2



tada.......................27.................kp 18/26-27...................yk ?
Pikkumyy87.............24..................kp 18/31.......................yk 5
inieh.......................23.................kp 12/39.........................yk 5



Lilly-......................24..................kp 9/30........................yk 4
Sanja.....................32..................kp 7/27-30.....................yk 3

Emby^...................25................. - .................................TJOT
Sati..............................................kp ?/24-26....................yk 1+1
NuttyKitty..............27....................kp?/??...........................yk1




HAAMUJENGI/RKTT

-jannica-
eskapismi
tiuhti_

TAUSTALLA KUUMEILEE
pöppinen
Shih
An-nie
Puna-Musta
Angela88
Skooby
AnniSofia
AnniMu
iloksi
Lapanen87
Pamsu*
Satuh83
Tnya
felina
mirkkunen_
Dremming





PLUSSANNEET :heart::heart::heart:

Tästä pinosta plussaneet odotuspuolella:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1998778-esikoishaaveista-2010-2011-plussanneet/


EdlaOnni 23.7.2010 yv 2+
HappyFeet 1.8.2010 08/08
Päivänsäde82 17.8.2010 yk 2
chiaraa 30.8.2010 yk 3
Tiudeliini 12.9.2010 yk 2
Odes 13.9.2010 yk 5
Lumpe 15.9.2010 yk 4
fyssari86 18.9.2010 yk 1
Supuliini 20.9.2010 yk 2
haaveilija87 22.9.2010 yk 2
Otokka 28.9.2010 yk 1
susse83 9.10.2010 yk 3
Valkokulta 10.10.2010 yk 10
Mary Jane 13.10.2010 yk 3
niuku 20.10.2010 yk 14
MyDream 22.10.2010 yk 10
Arianna 28.10.2010 yk 5
Keiju123 31.10.2010 yk 1
Dreamangel 1.11.2010 yk 2
NiQ 6.11.2010 yk 4
anu84 8.11.2010 yk 26
Anna-79 11.11.2010 yk 1+6
Murmeli88 24.11.2010 yk 4
Nannie 4.12.2010 yk 3
Hyppy 6.12.2010 yk 2
Taiska87 6.12.2010 yv 2
innoM 20.12.2010 yk 1
Arminen 25.12.2010 yk 3
Memelisa 27.12.2010 yk 6 (km/rv15)
horrorpop 11.1.2011 yk 6
Zophie 15.1.2011 yk 3
elmiju 17.1.2011 yk 7
jonna_82 31.1.2011 yk 8
BlueNote 6.2.2011 yk 5
sharita 6.2.2011 yk 1
tiksutin 7.2.2011 yk 4
Gabrielle 9.2.2011 yk 5
mimmu1984 10.2.2011 yk 8
niiskuneiti90 16.2.2011 yk 3
Epa_88 25.2.2011 yk 4 (tm)
Tryffe 28.2.2011 yk 2
Äipäksi91 1.3.2011 yk 8
Kumikvatti 8.3.2011 yk 2
Laa84 21.3.2011 yk 6
Sokruli 17.4.2011 yk 4
iseeyou 29.4.2011 yv 1+
Arby 30.4.2011 yk 1
Ella83 3.5.2011 yk 7
Jomi 14.5.2011 yk 9
Namppis88 20.5.2011 yk 5
Puputi 18.6.2011 yk 2
"kuumeilija" 20.6.2011 yk 20
Memelisa 22.6.2011 yk 6+2
Laretzki 24.6.2011 yk 2
Away 29.6.2011 yk 2
Lilli88 6.7.2011 yk 7
Epa_88 18.7.2011 yk 4+3
mynttis 28.7.2011 yk 3
PikkuHöttiäinen 29.7.2011 yk 8
Syysmyrsky 6.8.2011 yk 16
viida 26.8.2011 yk 1+3
Gabrielle 27.8.2011


 
tiuhti Sua täällä vakoilemassa, ekana piti töistäkin tulla katsoon onko kuvia hienoista viivoista ja olihan niitä!!! Tuhannesti onnea muru, se ei ole unta vaan täyttä totta! Päästään yhdessä odottajiin, tätä on odotettu!!! :kiss:
 
  • Tykkää
Reactions: tiuhti_

Yhteistyössä