-2012 yrittävät pinosta plussanneet-

Unikettu Nyt vaan toivotaan että nuo viikot menee nopsaan, eli siis 2 vai 3 viikkoa? Ei sitä uskos yritysvaiheessa miten rankkaa odotuksesta voikin tulla, ja siulla on varmasti nyt niin rankkaa... ( Omat murheet tuntuu niin pieniltä tässä vaiheessa, vaikka pieni pelko on tosta napanuorajutusta kun en mielestäni saanut siitä tarpeeks infoa kuitenkaan, jäi mietityttämään )

Tottakai me jaksetaan tukea :heart:
 
Sone no 2 viikkoa nyt aikaa siihen punktioon ja sitten siitä menee noin 7 työpäivää tulosten saamiseen.
Saisko neuvolasta mitään tietoa tuosta napanuorajutusta? Kyllä muakin mietityttäisi. Tässä tilassa tarttuu kyllä jokaiseen asiaan joka ei mene ns. normaalisti.
 
Täytyy varmaan kysyä neuvolasta..

Mites oot muuten jaksanu, onko pahoinvointi helpottanut? Saatko syötyy ja nukuttuu?
Miulle on iskenyt flunssa, onneks töihin vasta ma! Pää on ihan tukossa ja paleltaa, mutta eipä miulle kuume nouse ikinä että tappas kerralla koko viruksen vai mikä lieneekään.
 
unikettu oot myös täällä ajatuksissa :heart: tsemppiä sinne piinaavaan odotukseen, en oikein osaa mitään sanoa. Itellä ultra maanantaina ja kyllähän tuo jo vähän hirvittää et mitä sieltä löytyy..

Sonelle onnea ultrakuulumisista! Toivottavasti saat jotain selvyyttä tuohon napanuorajuttuun ettei tarvi sit turhaan stressata ja miettiä asiaa.

Pahoinvointi on (taas) hellittänyt, pysyköön poissa! Närästys kyllä vaivaa ja on sen takia oksentanukki :x

Täällä poksutaan

panzkus 12+0 *poks*
 
Kiitos panzkus!:heart:

Fyysinen olo on parempi. Väsyttää, päätä särkee ja joskus huonoa oloa mutta pääsääntöisesti parempi olo. Uni tulee illalla helposti kun väsyttää aina niin kovasti mutta jos yöllä joutuu heräämään jostain syystä niin sitten ei kyllä meinaa uni tulla vaan alkaa kelaamaan kaikkia ikäviä asioita.
 
panzkus, mie kans oksentelen ton närästyksen ja ruuansulatusvaivojen takia, kerran-kaks viikossa, ei sen usemmin kuitenkaan. Jos erehdyn käymään pitkälleen ruuan jälkeen niin se nousee ylös, eli viikonloppuisin ;) Viikolla ei kerkee päikkäreille kun on töissä.

20+5
 
Kiitos Rakkausvauva:heart:.

Tiedän että monella asiat on vielä huonommin kuin meillä ja kun ei vielä edes tietoa siitä onko lapsi terve mutta kyllä ahdistaa ajoittain tosi paljon. Todella ristiriitaiset tunteet! En uskalla kiintyä yhtään enempään tähän pieneen joka sisälläni kasvaa ja mua ahdistaa kun vatsa on kasvanut nyt selvästi ja oikeastaan pelkään että tuntisin jo liikkeitä(vaikka eihän niitä vielä näillä viikoilla. En oikeastaan nopeasti mietittynä muista edes millä päivillä mennään. Kai yritän sulkea koko raskautta vaan pois ajatuksista vaikka se on mahdotonta. Aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä on ahdistunut olo läsnä ja sekin että muut lapset tietää ja odottavat jo uutta vauvaa tuntuu pahalta.
Ajatukset on sellaiset että tässä voi käydä kuinka vaan, ei ole etiäistä.

panzkus tsemppiä maanantain ultraan:).

Sone joko olet saanut tietoa siitä napanuorajutusta?
 
Unikettu, varmasti tuo odottaminen on kamalinta, siis kaikki se epävarmuus mikä siihen liittyy. Yritä keskittyä lapsiin, itse ainakin koen että jos jotain menee pieleen on se helpompi kestää kun on jo lapsia.

Sonen napanuora-asiasta en osaa sanoa, mutta suhtautuisin varauksella ultratuloksiin. Mullekin langetiin etisen istukan tuomio rakenneultrassa ja kun kävin yksityisellä viikkoa myöhemmin totesi lääkäri että istukka ei ole likimainkaan kohdunsuuta. Eli voi olla että kätilö on vain katsonut väärin.

Täällä voidaan paksusti ja tukalsti, vielä seitsemän viikkoa laskettuun aikaan. Toki toivon että tämä päättää tulla ulos niin kuin isoveli, eli etuajassa. Saa nähdä kuinka käy.
 
Tänään käyty ultrassa ja pikkusella oli kaikki hyvin! Niskaturvotus vain 1mm ja elimet siellä missä pitää. Kätilö jopa ihmetteli kuinka hyvin kaikki näkyy jo nuin pienellä kaverilla :) Vastasi täysin viikkoja 12+4 :) Ja saatiin aivan ihania kuvia :heart: Tippahan siinä linssiin tuli ku toinen sielä jumppaili ja yhessä välissä näytti et imi peukkua :heart: Mieski oli ihan innoissaan ja onki ollu tänään ihan super huomaavainen :)

Istukka oli ainakin vielä aika alhaalla ja napanuora täälläkin melko reunasta kiinni, mutta näillä viikoilla ei voi kuulemma vielä sanoa miten asettuu kun kohtu kasvaa. Joten eikai auta sitä vielä ressata..

panzkus ja pikkunen 12+4
 
  • Tykkää
Reactions: unikettu
Undulla enää 7 viikkoa jäljellä :0 Hurjaa :) Ihanaa, siehän saat nyytin jouluksi kotiin <3 On varmaan jo aika paksu olo noilla viikoilla :) Ootko työelämässä vai kotosalla?

Unikettu Kyllähän ne liikkeet useamman synnyttänelleellä voi alkaa tuntumaan jopa jo 14 viikoilla ja siullahan alkaa olla jo kohta 14 eikö vaan? Mie tunsin ekoja hipaisuja rv 15 kuopuksen kohdalla ja nyt, vaikka aluksi epäilinkin että ne eivät olleet liikkeitä. Mutta kunahn olet käynyt siellä tutkimuksissa ja saat puhtaat paperit vauvalle, niin varmasti huomaat heti liikkeet ja uskallat alkaa nauttimaan niistä ja raskaudesta <3

Panzkus Jee! <3 Hienoja uutisia! Nyt vaan sielläkin odottelemaan liikkeitä ja sitten seuraavaa etappia, elikkäs rakenneultraa :) Aiotteko kysyä sukupuolta?

(.) En mie soittanu neuvolaan tosta napanuorajutusta, kysyin kätilö-ystävältäni asiasta. Hän sanoi että on aika yleistä ja usein huomataan vasta synnytyksen jälkeen. Eli ilmeisesti miun ei tartteis asiasta ressailla :S Mut kyllähän se aina jännittää no hyvä puoli on se että pääsee taas ultraan.
Meillä ultrat tekee aina lääkäri täällä Itä-Suomessa, joten aika hyvä luotto on siihen mitä siellä ultrassa on nähty, toki tilanteet voi aina muuttua. Tosin molemmat lääkärit on ulkomaalaisia niin pikkasen joutuu miettiimään että ymmärsinkö oikein. Muuten kyllä vaikutti todella pätevältä ja miulle on sillä suuri merkitys että hän on nainen.. En tykkää käydä mieslääkärillä.

rv 21+2
 
Kiitos onnitteluista!

Sone Kyllä me varmaan halutaan tietää sukupuoli..ehkä..:D Rakenneultraan saatiin aika joulun jälkeen 28.12. silloin rv 21+1. Ois kyl ollu kiva ennen joulua päästä mut meän kohala ajat sattuu aina vähän myöhemmälle.
 
Hei kaikille. Kävin vaan vakoileen teidän juttuja ja huokaileen ja haaveileen et pääsis mukaan tähän ketjuun...

Kun sais ne kaksi viivaa, ja mielellään kaksi sydämensykettäkin ultraan, olisin niin onneni kukkuloilla :D Mutta, ei auta kun odotella, että pääsis joskus odottelemaan.

Onnea kaikille odotuksesta ja suojelusenkeleitä masuasukeille ja niitten äiteille.
 
Lääkäri tosiaan varmaan osaa katsoa paremmin kuin kätilöt, ainakin oma luottamus on suurempi lekureihin. Töissä ollaan vielä tämä ja ensi viikoo, onneksi selkä on aavistuksen parempi.

kathii, eipä sullakaan enää kauan mene että nyytti on ulkona! Itse tosissaan toivon että vauva syntyy reippaasti ennen joulua, tylsää jos joutuu laitoksella olemaan joulun.

Tsemppiä yritykseen evangelina, raskaus on siitä hassu tila että joko sitä on tai ei ole raskaana. Mitään välimuotoa ei ole. Sitten kun se yhtälkiä tärppää niin se on menoa.
 
Undu, mäkin toivon, etten joulua joutuisi synnärillä olemaan. Siksi oonkin ajatellut, että vaavi voisi pysytellä masussa ensi vuoden puolelle, mutta kun vuosi on vaihtunut saa tulla mahdollisimman nopiasti pihalle :D Mulla kuitenkin la 8.1, joten saa nähdä.. Milloin sulla on sitten laskettuaika?
 
Ihania kuulumisia Rakkausvauva! <3 Nyt vaan sitten odottelemaan liikkeitä! :)

Oman navan alle ei mitään ihmeellistä! Vointi on hyvä ja toivottavasti jatkus tän vuoden yhtä hyvänä, oon anatnu ittelleni luvan sitten tammikuussa vähentää töitä, voi olla että ensiviikolla selviää jo saanko sijaisen paikalleni töihin :)

Vauva liikkuu paljon ja on alkanut olee jos sellanen olo että voi kun menis tää loppuaika nopsaa, olis ihana päästä jo hoitaa pikkusta. Mutta pitää toppuutella itteensä, ihan hyvä että on kunnon valmistautumisaika vauvan tuloon ;)


rv22
 
Unikettu, hirveen paljon tsemppiä huomiselle <3
Sitten kun tää kaikki on ohi ja saatte hyviä uutisia kun tulokset tulee niin pääset vihdoin iloitsemaan raskaudesta :)

Jos jaksat ja haluut niin tuu kertoo miten se toimenpide sujui :hug:
 
Unikettu, toivottavasti kaikki meni hyvin tänään ja tsemppiä tulosten odotteluun.

Ihania uutisia Rakkausvauvalla! :heart:

Mä oon tuntenu jo ekoja liikkeitä! Ihanaa! Nyt on menossa jo rv19, eikä rakenneulraankaan oo enää ku pari viikkoa. Pahat olot on ohi, mut selkäkivut ja närästykset ovat saapuneet. Sain fyssarilta viime raskaudessa sellaisen tiukan tuubin, joka tukee vatsaa ja selkää ja vähän auttaa kipuihin. Olin tosi tuskanen yks päivä, kun unohdin sen laittaa. Ja Rennie hillitsee närästystä, että kyllä tässä pärjaillään :)

Sone, miksikäs sulla vielä on ultra? Meillä ku toi rakenneultra on viimenen ilmanen ultra.
 
Uniketulle tsemppiä tulosten odotteluun!

Tiistaina kävin nauvolalääkärillä ja kuulin ekaa kertaa sykkeen :heart: aiemmin ei olla kuunneltu vaan ultrattu. Unohdin sitten pyytää kunnon närästyslääkkeitä kun siinä oli kaikkea muuta mielessä :ashamed: Närästys on siis pahentunu enkä viimeyönä nukkunu juuri ollenkaan kun oksennus kokoajan kurkussa :x Aamuyöstä piti ihan nousta yökkimään.. pitänee soitella huomenna neuvolaan.

Tänään poksutaan
panzkus ja masuasukki 14+0 :heart:
 
Panzkus Niin siulla ei auta perus renniet tohon närästykseen? :/ Miulla onneks auttaa, mutta edelleen lentää yrjö jos oon pitkällään ruokailun jälkeen.

Leenuliinukka: Onnittelut liikkeiden tuntemisen johdosta, eikö olekkin maailman parasta :heart: Joka kerta ne tuntuu yhtä ihanilta.. Paitsi sit kun loppuajasta meinaa mennä pissi housuu ;)

Niin siis miulla kontrolloidaan vauvan kasvua, napanuor aon kiinnittynyt istukan reunaan, mutta ei kalvoihin lääkärin mukaan. Yritän luottaa siihen mielipiteeseen.. Kalvoihin kiinnittynyt napanuora on vaarallinen, mutat miun tapauksessa nyt tsekkaillaan varmuuden vuoksi että virtaukset on hyvät. Jos vauva ei kasva kunnolla niin seurataan sitten vielä tarkemmin tilannetta. Nyt oli ainakin rakenneultrassa kasvanut ihan normaalisti.

Meilläpäin lääkäri tekee ultrat ja nehän ei ole ilmaisia, eli jokainen ultraus maksaa täällä..

22+4
 
Hei tähänkin pinoon, minäkin pääsin odotuspuolelle:) Plussasin siis maanantaina ja lasketuksi ajaksi tuli siis 14.7. 2012. Kolmas lapsi siis olisi meidän perheeseen tulossa:)

Oli ennen plussaa jo aikamoinen tärppiolo, mutta tosi outoa silti, että tässä nyt ollaan:) Ihanaa, mutta niin kauan jotenkin odotettu ja monta kertaa petytty, että kestää ennenkuin se oikeasti kolahtaa tajuntaan, että nyt oikeasti kasvatellaan masua ja odotellaan kolmatta lapsukaista! Upeaa:)

Sone voin kertoa, että me ollaan ennestään siis jo tuttuja kakkosten odotuksesta ja fb:sta, tyttö vaan on keksinyt mulle osuvamman nikin:) Elikkäs vanha VIB olen, jos muistanet:)

En ole vielä kertonut raskaudesta kenellekään, mies saa sunnuntaina sitten ihanan isänpäiväuutisen. Lapsille ei kai kannata hirveästi vielä kertoa(ovat 5 ja 4). He ovat toivoneet pikkusisarusta jo tosi kauan ja lähes joka päivä asiasta juttelevat, joten en halua kertoa liian aikaisin. Minä tuossa jo ennen plussaa kirppiksellä ostin "vahingossa" pari kestovaippaa, "kun ovat niin edullisia ja tosi hyväkuntoisiakin", mutta nyt ei vielä kyllä tee mieli muuta vauvalle ostella ennen kuin aikaa vähän kuluu enempi:)

Nyt iltapalalle ja lapsukaisia paijailemaan, mukavaa illanjatkoa!

Äitikissa+pikkukisu 4+4
 
  • Tykkää
Reactions: Sone*

Yhteistyössä