Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä KirstiF

 1. K

  Miten ehdottaa toiselle vapaata suhdetta?

  No sanos muuta – se omistuksenhalu on aika usein se asia, joka vies hauskuuden seksistä ja johtaa niihin seksittömiin suhteisiin, mistä moni täälläkin valittaa. Minkä takia suhteen ja seksin pitää olla joku vallankäytön väline, miksei se voisi olla vain kivaa tekemistä?
 2. K

  Miten ehdottaa toiselle vapaata suhdetta?

  ^Kuulostaa siltä että teit ihan hyvä päätöksen. Ainakin saat vaimosi ja "muutaman miehen vuodessa" onnelliseksi. Ja varmaan myös itsesi.
 3. K

  Onko muita joiden mies ei nuole koskaan pimppaa?

  Oraalihommat on ehkä parasta elämässä. Siihen ei vain voi kyllästyä ikinä, että saa tussunsa nuolluksi. Mulla on ollut vuosien aikana valehtelematta kymmeniä miehiä nuolemassa pimpsaa, satoja jollei tuhansia kertoja. Ja jokaisella kerralla olen lauennut. Kaikilla miehillä on oma tyylinsä nuolla...
 4. K

  Miestä ei kiinnosta seksi

  Jos puhe ei auta, auttaisiko seksikkäät alusvaatteet ja aiempaa suoraviivaisempi (suomeksi: rivompi) ehdottelu?
 5. K

  Kuinka monella on rakastaja?

  Nyt on rouvalla ihan oikea meininki. Tai siis sehän ei ole koskaan kivaa, jos parisuhteessa seksiä ei tule, mutta ei minun mielestäkään se ole syy erota jos muuten suhde toimii. Itse olen elänyt pitkään suhteessa, jossa seksi muiden partnereiden kanssa ei ole ongelma (kunhan muistaa ehkäisyn ;)...
 6. K

  Pikkujouluissa repäisyä

  Tahrat vielä mitään todista ;) Minä uskon rouvaasi! Ja jos nyt jotain pientä ja hamritonta ihanaa olis tapahtunutkin niin vaimo on varmasti anteeksiannon arvoinen tyttö ;)
 7. K

  Pikkujouluissa repäisyä

  Hyvä sääntö ;) Varmaan sunkin rouva on ansainnut päästä vähän hurvittelemaan. Ja parastahan tässä on se, että jos rouva on ollut tuhmeliini, niin sinä varmastikin saat huomenna jo mitä parhaimmat hyvityspanot korvaukseksi ;)
 8. K

  Mitä neuvoksi!!

  just tästä syystä vahaaminen on varmempi konsti, mutta ymmärrän ettei sitäkään kaikki halua. kokeile seuraavan kerran rfsun ihokarvanajo vaahtoa, se on suunniteltu just tähän. toimi ainakin mulle ;)
 9. K

  Kiihottava edustaja

  Aijjai, kuulostaapa ihanalta ja kiihottavalta. ei ole olemassa tuon suloisempaa arjen piristystä ;) Pane vaan parastasi jos siltä tuntuu, Anna!!!
 10. K

  Seksiä työpaikalla?

  Onko kellään kokemuksia työpaikalla tapahtuneista sänkyhommista, joko työkavereiden tai muiden (esim oman miehen) kanssa? Itselleni kävi äskettäin niin ja hiukan säikähdinkin, koska työpaikka on aika uusi enkä todellakaan haluisi saada heti potkuja jos jäisin kiinni tuosta.. Työ on...
 11. K

  seksi ja kengät

  No, fetissi on fetissi, ei niitä muut voi mennä arvostelemaan. joko se kiihottaa tai sitten ei kiihota, oli se sitten kumisaapas tai korkokenkä. tosin pitää olla aivokuollut jos stringit ei saa viisaria värähtämään... ;)
 12. K

  Kylläpäs tekee mieli..

  Salminen! Olet täyttä asiaa koko mies <3 <3
 13. K

  Varatut miehet

  Tässä oli todellakin täyttä asiaa Salmiselta! olen tästä suunnilleen 100% samaa mieltä kanssasi. tarvitaan lisää hyvää seksiä, ei huonoa pettämistä!! "Tyttöjen lomareissuille" myös peukkua ;)
 14. K

  Varatut miehet

  mmm... ollaan asian ytimessä! silti: jos kyse on vain seksistä, molempien vaitiolo varmistettu ja pelisäännöt sovittu, en välttämättä pitäisi asiaa kovin pahana. edes "petetylle", tosin onko hän edes petetty jos ei tiedä olevansa sitä? mutta mun moraalikäsitykset on toki varmaan eri tasolla...
 15. K

  Varatut miehet

  olen viime aikoina sekstaillut muutamien naimisissa/avoliitossa olevien miesten kanssa. siis ei tosiaankaan mitään seurustelua, vaan ihan yksittäisiä sänkysessioita. olenko ihan moraaliton, pitäisikö mun pokata vain sinkkuja? tarkoitus ei ole kuitenkaan varastaa heitä, korkeintaan pieni "luvaton...

Yhteistyössä