K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kysymys, joka mietiyttänyt. Eikö Aarnin pitänyt olla K:n maskeeraaja kesäkiertueella? Tykkään Aarnin kädenjäljestä kovin (myös koko tyypistä) ja oonkin kummastellut kun Aarnia ei ole K:n keikoilla näkynyt maskia tekemässä. Harmi jos homma menikin puihin.
 
vierailija
Oliko se paidan ihmettely peräti jollain discordvideolla? Ne pähkäili mikä juttu se oli ja miksi siinä oli enemmän kuin 4 naamaa tms. Sen lahjoittaja kertoi tumpussa tai twitterissä siitä myös.
Oiskohan ollu niin, että Bojanilla oli paita päällä soundcheckissä, ja siitä lähti "lahja K:n isältä" -kehitelmät vauvalla. Sit myöhemmin tuli se discord-video, jossa näky että se oli fanilahja.
 
vierailija
Joo, jance on vähän sellanen unelmahöttö. Ne tykkää toisistaan il.an sen kummempaa kitkaa. Kaikki on söpöä ja onnellista. Bojanin ja Janin kohdalla on nimenomaan sitä kipinää. Jance on just sellanen ku se niitten Pariisin kuva, hyväntuulinen ja helvetin hyvännäköinen, bojan ja Jan on kuin se kuva jossa ne painii lattialla, tai se jossa Jan putoaa sängystä.
Joo hyvin sanottu 🔥
 
vierailija
Siis sen työtähän on olla kärryillä just siitä mikä jonkun haastateltavan elämässä on käynnissä Ei se tarkoita että se mitään muuta tietäisi.
Varmaan tiesi enemmän mut ei sit lähtenyt väittelemään kun B sanoi mitä sanoi ja haastattelijahan oli (vähän huvittuneena) et "aha", joka kuulosti vähän "just just vai niin". Ettei ihan uskonut Bojanin sepostuksia. Mut piti haastattelun asiallisena. Onnen toki B:n kannalta.
 

Yhteistyössä