K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tätä minäkin mietin. Vatvotaan jotain yhdentekeviä merkityksettömiä spekuja puolen vuoden takaa. Oli Sadie sitten ystävä tai tyttöystävä, hän on se, joka Bojania meni lomallaan tämän kotikaupunkiin tapaamaan (ja sitä ennen toisinpäin). Ei Kärde, jolla on ihan omat kuvionsa ja omat lomareissunsa oman porukkansa kanssa.
No onhan K ja B jo sovitut suunnitelmat ja enemmän ne on nähneet kuin joku kaveri S, että näin.
 
vierailija
Mä oon ihan samaa mieltä myös. Tykkään itsekin paljon Jancesta mutta B:ssä ja Janissa yhdessä on jotain vielä kipinöivämpää.
Joo, jance on vähän sellanen unelmahöttö. Ne tykkää toisistaan il.an sen kummempaa kitkaa. Kaikki on söpöä ja onnellista. Bojanin ja Janin kohdalla on nimenomaan sitä kipinää. Jance on just sellanen ku se niitten Pariisin kuva, hyväntuulinen ja helvetin hyvännäköinen, bojan ja Jan on kuin se kuva jossa ne painii lattialla, tai se jossa Jan putoaa sängystä.
 
vierailija
Varmasti. Heidän yhdessäolojaan ei ole täällä seurattu kellon tarkkuudella ja ei ole mitään hajua vaikka olisivat olleet kesälläkin monta viikkoa putkeen yhdessä.
Ovat matkustaneet toistensa luo jo useita kertoja tänä vuonna. Ja siis tosiaan tapasivat tammikuussa ja asuvat eri mantereilla. Voihan siitä jotain päätellä ihan jo yleisellä elämänkokemuksella.
 

Yhteistyössä