Minäpä annan taustatukea Lispetille. Uusin tutkimus näet kertoo, että pentadekaanihappo (Pentadecanoic Acid C15:0) on
ihmiselle välttämätön rasvahappo. Ilman sitä solukalvoista tulee hauraita ja seurauksena on nopeutunutta ikääntymistä, metabolista oireyhtymää, rasvamaksaa, diabetestä ja sydänongelmia.
Mistä tuota rasvahappoa voi sitten saada? Lampaan- ja naudanlihasta, rasvaisista maitotuotteista, auringonkukkaöljystä. Voi ja rasvaiset juustot ovat hyviä lähteitä, lampaan- tai vuohenmaidosta tehdyt ilmeisesti parhaita.
Tämä ei kumoa kasvisten tai marjojen hyviä vaikutuksia ruokavaliossa, mutta osoittaa että punaisen lihan ja maitorasvojen välttely vie ojasta allikkoon.
C15:0 deficiency is the first nutritional deficiency syndrome discovered in over 75 years. Low levels of C15:0, also called pentadecanoic acid, can result in fragile cells that can accelerate aging and increase the risk of developing chronic metabolic, heart, and liver conditions. According to...
worldhealth.net