Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämän todellisuusviestin takana on toive, että olisi edes jotakin, mistä pitää kiinni. Nyt on sanoja anonyymiketjussa. Luulen, että tässä kohtaa meillä on erilaiset toiveet ja siksi puhuin tästä hommelista fantasiana.
Muistelen toivoneeni pitkään samaa ja yrittäneeni siirtää asioita todellisuuteen keskustelun kautta jo vuosia sitten. Kaivattuni ei ollut siihen valmis ja sain aikalailla siipeeni. Sellaiset aloitteet tulevat jatkossa siis häneltä.
 
vierailija
Mun rakastamani nainen on 20 vuotta nuorempi noin kolmenkymmenen kieppeillä. Tässä kohtaa ikäero ei meinaa mitään. Sielujen sympatia ratkaisee. Vaikka hän on ihana ulkoisesti, hänen sisäinen hohtonsa on beoynd next level. Valitettavasti tällä hetkellä meitä ei ole tulossa. Mutta tulevaisuuden yllätyksistä elämässä ei voi tietää.
 
vierailija
Ei ole tuosta kyse. Puhun päivittäin tosi paljon ja useiden ihmisten kanssa, mutta kaivattu ujosteluttaa, koska on erityinen. Ei muiden kanssa harjoittelu mitään auta
"Liika ajatteleminen voi vaikeuttaa toimimista. Jos vain teet sen, se on tehty. Mutta jos annat periksi ajattelullesi, mielesi tulee tielle ja sanoo sinulle "et sinä voi", "sinun ei pitäisi", "et sinä halua". Tässä sinulle harjoitus huomikseksi. Nouse aikaisin ylös seuraavana aamuna ja tee se asia, jota olet lykännyt. Jos sinä annat itsellesi aikaa alkaa miettimään sitä mitä aioit, niin toimettomuus ottaa jälleen sinut valtaansa."
 

Yhteistyössä