Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täällähän on oikeen tekopyhä meininki, mollataan kompostia melkeen joka toisessa viestissä ja muuten jotain tappelua ja vääntöä aivan ihmeellisistä asioista. Kannattais vilkaista sinne peiliinkin joskus.
 
vierailija
Kris: Where's Bojan?
Jure: Doing a video chat with Jere.
Jan: So that explains the noises.
Nace: Jan, were you listening.
Jan: It's hard no to hear it.
Kris: Great! Now we have to listen to it for 2 hours and 48 minutes!
Jure, Jan & Nace: Yes!
 
vierailija
No eihän toi mitenkään eroa siitä, että kirjoittaa uuden mollausviestin tai mitään. Miksi kuvittelit, että vanhasta viestistä mainitseminen olisi jotenkin "raskauttavampaa"?
Koska sitä ajatteli, että ehkä sen kirjoittaja olisi lopulta tajunnut ampuneensa pahasti yli ja hävenneen edes vähän selvästi muiden ihmisten ulkoisiin ominaisuuksiin kohdistunutta haukkumistaan. Ja kasvaneen siten edes vähän ihmisenä.
 
vierailija
Ihan hyvä etten edes tiedä, koska olisi surkeaa todeta jonkun hyvältä vaikuttavan tyypin olevan oikeasti paskaa sisältä. Parempi, että pysytkin anonyyminä.
Eli sä jaksat edelleen itkeä juuri tuota kyseistä listaa, koska Joksut, mutta yhtäkään niistä h*oritteluista tai muista päivittäisistä herjauksista, joita jonkun näppäimistöltä palstalle ilmestyy?
 
vierailija
Ruissin jälkeen ja aikana emossa oli kyllä aika ihana fiilis. 💚
Samaa mieltä, Kultsan jälkeen oli kyllä aikamoista, kun itse olin kuitenkin tullut superonnellisena keikalta, mutta Ruissin jälkeen oli emossa ihana fiilis. Ruissin aikana iltapäivästä onneksi multa katkesi nettiyhteys, kun istahdin siellä hetkeksi ja avasin siinä huilatessa ketjun :D Onneksi poikki, meni yhteys ja sinne hävisi kaikki ennustukset tulevista keikoista.. :D Jälkeen taas oli kiva lueskella.
 
vierailija
Sudden Lightsilla keikka menossa päälavalla ja komea yleisö. 😊 Joku rumpukollektiivikin mukana. Sorry, mutta joudun sanomaan, että musta noi olisi ansainneet sen vuoden 23 viisujen kiintiöbändi finaalipaikan. Harmittaa edelleen etteivät päässeet.
 

Yhteistyössä