K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Okei hymiö tyyppi. Tänään valittelit vauvalla meidän juttuja ja silti sun on pakko tulla tänne. Vauuu, tän tyypin täytyy olla jonkinsortin masokisti vai miksi se muuten itseään noin kiduttaisi muiden jutuilla.
 
vierailija
Minustakin Baby Lasagna on ehkä lähinnä kuumisteltavaa, mutta ei silti ihan lähde.
Norjan/Ruotsin kaksosista tykkään kyllä, mutta mitään kuumisteltavaa niissä ei ole. Niillä on sellaiset kasvonpiirteet ja olemus, että tuleekohan niistä koskaan vanhempanakaan ns. kuumia? Söpöjä kyllä, mutta se ei riitä.
Näitä kahta kuolataan yhdessä gay osiossa, joten heille on varmaan omat ottajansa.
 
vierailija
Vähemmän kuitenkin noita häätöviestejä tulee ketjussa, jossa on väljemmät säännöt tai ei ainakaan yksimielisyyttä siitä mitä ne säännöt ovat.
Täällä on vaan se, että kun peukutukset puuttuu niin myös esim haukkumisviestit näyttäytyy samanarvoisina vaikka saisivat todennäköisesti alapeukkuja jos täällä olisi sellainen toiminto. Siitä jotkut vetää tulkintoja ketjun hengestä, kun ei nähdä peukkujen määriä. Enkä mä ainakaan jaksa lähteä useampankaan haukkumisviesteihiin vastaileen, koska siihen ei tule niin tarvetta. Eli toisaalta se on myös hyvä juttu täällä, ettei niitä peukkuja ole. En olisi aiemmin uskonut, että tykästyn tähän alustaan enemmän kuin vauvaan.
Mäkin tykkään tästä enemmän.
 
vierailija
Lontoo on heti perään, joten mahdollisesti sinnekin. Jos ne on kerran ystäviä Raivenin kanssa ja hänellä on pääsy biisintekijänä mukaan niin voi hyvinkin mennä ihan tsemppaamaan ja seuraksi.
Wait, what!? Milloin Jokereilla on se Lontoon keikka? Näköjään 11.4., tarkistin. Siinä välissä ehtii kotiin vielä levähtämään, jos 7.4. on Lontoon pre partyt. Vai ehtiikö?
 

Yhteistyössä