Elon Muskia uhkaa iso sakko tai vankeus X-kirjoituksesta. Ei tuolla miehellä ole kaikki Teslat tallissaan, kuin Trumpillakaan golfpallot kassissaan.

vierailija
ELON IN JAIL?


”Kaikki sai alkunsa Muskin X:ään kirjoittamasta viestistä.

Musk vastasi kysymykseen liittyen Trumpin 15. syyskuuta tapahtuneeseen salamurhayritykseen. Entisen presidentin, Trumpin viime sunnuntaina tapahtuneen salamurhayrityksen jälkeen X-tili DogeDesigner esitti sosiaalisen median alustalla kysymyksen: ”Miksi he haluavat surmata Donald Trumpin?”

Musk päätti vastata kysymykseen omalla kysymyksellään:

– Eikä kukaan edes yritä murhata Bidenia tai Kamalaa????

Musk poisti postauksen myöhemmin, kun se tuomittiin sosiaalisessa mediassa laajasti. Musk sanoi kommentin olleen tarkoitettu vitsinä.

Miljardöörillä on X:ssä tällä päivämäärällä runsaat 198 miljoonaa seuraajaa. Kommentin ehti nähdä kymmenet miljoonat ihmiset – mukaan lukien Yhdysvaltain salainen palvelu.

Elon Musk on saanut runsaissa mitoin julkisuutta höveleillä sosiaalisen median kommenteillaan. Tällä kertaa salainen palvelu kuitenkin näki syyn tutkinnalle.

Jopa viisi vuotta vankeutta

Yhdysvaltain presidentin ja/tai varapresidentin uhkailu on rikos. Yhdysvalloissa kyseisestä teosta voi seurata ”huomattavan suuri sakko”, tai jopa viisi vuotta vankeudessa.


Salainen palvelu aloittaa tutkinnan silloin, kun heidän täytyy selvittää aiheuttaako jokin taho välittömän uhan heidän suojelussaan olevalle henkilölle”

IL
 

Yhteistyössä