Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
JO tainnut olla bäkkärin puolella, kun ei (kuulemma) ole olleet yleisössä. En kyllä tiedä, miten kukaan yleisössä ollut voi sellaista varmuudella sanoa. 😂 Ihana et ovat saaneet olla rauhassa.
 
vierailija
Bojanhan nimenomaan toivonut relax-timeä Kärtsän kanssa. Siihen ei luonnollisesti kuulu somettaminen. Minäkin hengailen ystävien kanssa ilman somea. Kiertueella varmasti kaikilla alkaa olemaan entistä levottomampaa ja tylsää joten stoorit laulaa.
 
vierailija
Eikös K sanonut ostaneensa liput. Tavastia on kyllä myös aika tasainen paikka tietyistä paikoista, että en menisi takuuseen siitä jos eturivistä ei ole nähnyt Joksuja, että eivät olisi olleet.
 
vierailija
No saako sitten olla pettynyt kun muistan keikkamaista tuutataan stooria stoorin perään?
Muissa keikkamaissa ollaan sen keikkapäivän lisäksi max. 1 päivä. Täällä halusivat kuitenkin viettää 5-6 päivää, joista 3 ensimmäistä päivää lomalla. Tuliko esim. Thaimaan lomalta koko ajan somepostauksia? Ei todellakaan, ja ne vähätkin jotka tuli, oli lähinnä Markin ja muun crewn. Varmasti tulee täältäkin keikkapostauksia kunhan ne keikat nyt alkavat. Eikä näillä kyllä todellakaan oo mitään velvollisuutta postata koko elämäänsä someen. Ihan ihmeellisiä nää vaatimukset. Ja jos katsot JO:n instapostauksia, niin siellä ne tänäänkin hehkuttaa viikonlopun Suomen keikkoja.
 
vierailija
Kärtsäkin ihan yleisössä kuitenkin tuolla, niin tuskin Joksut tulleet vaan hengaamaan keskenään bäkkärille. Eli luultavasti eivät vaan olleet lähteneet messiin, vaikka Jere niin suomipopilla sanoikin.
 

Yhteistyössä