Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Bojanin vyön soljessa on särkynyt sydän
No nyt. Ihan korostetusti vielä tuossa viimeisessä kuvassa. 😳🥺Mistähän ovat keskustelleet, Damon sanoi (muistaakseni jossain haastattelussa vai kirjoittiko instassa, en ole ihan varma), että haluaa keskustella aina kuvattavien kanssa ja tutustua heihin, ei vaan kylmiltään ottaa kuvia. Joksujen kanssa toki ovat ystäviä jo muutenkin, mutta vaikuttaako keskustelut ehkä kuvien teemaan? Ihanat koskettavat kuvat jokatapauksessa. ❤
 
vierailija
Ei kärtsä tosta enää timmiydy. Narisee vaan mahaansa koko ens vuoden kuitenkin (itse siis vannoi syksyllä, että kesään mennessä "kondiksessa"). Perintötekijät alkaa vaikuttaa vauhdilla 30 + iässä.
 
vierailija
Juu ei se Damonkaan nyt ihan arpomalla heittele vaan jotain rekvisiittaa kuviin. Se on taiteilija, joten jotain ajatusta on aina kuvien takana. Emme toki tiedä tarkemmin mitä näissä kuvissa on ajatellut, mutta se juuri on taiteessa kiehtovaa, että katsoja saa tehdä omia tulkintoja.
 
vierailija
No nyt. Ihan korostetusti vielä tuossa viimeisessä kuvassa. Mistähän ovat keskustelleet, Damon sanoi (muistaakseni jossain haastattelussa vai kirjoittiko instassa, en ole ihan varma), että haluaa keskustella aina kuvattavien kanssa ja tutustua heihin, ei vaan kylmiltään ottaa kuvia. Joksujen kanssa toki ovat ystäviä jo muutenkin, mutta vaikuttaako keskustelut ehkä kuvien teemaan? Ihanat koskettavat kuvat jokatapauksessa.
B ei ainakaan ulospäin ole näyttänyt siltä, että sydän olisi särkynyt. Tämä on vaan sitä taidetta.
 
vierailija
B ei ainakaan ulospäin ole näyttänyt siltä, että sydän olisi särkynyt. Tämä on vaan sitä taidetta.
Vaikka olisi nyt ok, niin onhan he voineet keskustella myös hänen historiastaan ja ottaa vaikutteita sieltä. Minustakin B on nyt ollut iloisen oloinen, toisin kuin vaikkapa kesällä. Mutta voi tietenkin olla myös taiteellinen näkemys, eikä liittyä Bojaniin sen syvällisemmin.
 

Yhteistyössä