Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tekstin innoittamana pohdin seuraavaa. Jos K kulkisi joksujen mukana kolmella keikalla (mitä en jaksa uskoa) ja yöpyisi heidän kanssaan, tulisiko huonejaosta todellisuudessa ongelma. Jos ovat oikeasti vain kavereita, mitään ongelmaa ei tietenkään ole.
Mä oon sitä mieltä et ne vuokraa keikkabussin ja kuskin ja K kulkee heidän mukana kaikilla Suomen keikoilla. Ja tosiaan yöpyvät kaikki siellä bussissa :D
 
vierailija
Niinkin, mutta ajattelin lähinnä, että jos heidän välillään on jotain muutakin kuin kaveruutta, estääkö se heidän yöpymisensä samassa huoneessa vai päinvastoin. Nyt mennään taas vaarallisille vesille keskustelussa.
No täällä noita spekulaatioita uskaltaa yleensä sanoakin :D Vauvalla ku heittäis tollasen kommentin ni sieltä tulis hirvee hyökkäys, on sen verran ankee meininki siellä tällä hetkellä.
 
Nähdäänköhän Kärtsän päällä uutta esiintymispuvustoa tässä syksyllä? Alkaa vihreä bolero, musta nahkatakki ja piikkihousut varmaan olemaan jo aika loppuunajetut. Voisi ajatella niiden tulleen tiensä päähän kesäkiertueen lopussa ja syyskauden alkaessa voisi tulla jotain päivitystä asuihin. 🤔
 
vierailija
Nähdäänköhän Kärtsän päällä uutta esiintymispuvustoa tässä syksyllä? Alkaa vihreä bolero, musta nahkatakki ja piikkihousut varmaan olemaan jo aika loppuunajetut. Voisi ajatella niiden tulleen tiensä päähän kesäkiertueen lopussa ja syyskauden alkaessa voisi tulla jotain päivitystä asuihin.
Piikkihousut on rikki, samoin ne toiset. Bolero taitaa lentää mäkeen musavideolla :D Eli varmasti tulee uusia vaatteita, mut veikkaan kyl et nahkatakki pysyy ku K tykkää siitä niin paljon.
 
  • Haha
Reactions: Uusikuu

Yhteistyössä