Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tekee se itsenikin ja hetken ehdin jo toivoa, että hän ois ollut siellä Sloveniassa. Vaikka en enää siitäkään ajatellut, että suhteeksi menee, niin pystyinpähän itse kuitenkin heruttelemaan ajatusta. Jos en näe oikeaa toimintaa heidän välillään kaikki kuvittelu on omalta puoleltani ikään kuin täysin jäässä. Ei vain pysty hehkuttelemaan ajatuksella heidän lemmestään, jos sitä ei ole ( =näe, totea). Muilla voi olla toisin, eikä siinä mitään.
En edes lue ficcejä, jos luin, niin en pysty eläytymään mihinkään tapahtumiin.
Mä en lue ficcejä, kuin satunnaisesti, koska ne eivät ole totta, mutta periaatteessa voisivat olla totta. Mun insinöörinaivoni ei löydä iloa kuvitelluista tapahtumista, siksi että samalla odotan, että jotain todellista tapahtuu. Varmaan tämä kertoo siitä, että otan K ja B suhteen liian tosissani, vain aito kelpaa.🌹
 
vierailija
Tässä on edelleen myös sitä vääristynyttä aikaperspektiiviä, kun kaikki odottaa, että kaiken pitäisi tapahtua aina samantien. Oikeassa elämässä ihmissuhteet on yleensä hitaita prosesseja. Itsellä oli joskus kauan sitten keissi, jossa tapahtui jonkunlainen ihastuminen (risteilyllä!!), mutta siitä meni melkein neljä kuukautta ennen kuin homma lähti yhtäkkiä vauhdilla etenemään. Tuon neljän kuukauden aikana en nähnyt kyseistä tyyppiä kuin pari kertaa ohimennen työkuvioissa. Enkä edes enää uskonut, että hänellä olisi ollut tunteita mua kohtaan. Ja silti kipinä olikin tallella monta kuukautta myöhemmin myös hänen puolellaan. Kaikki tunteet jää meihin itämään, ja voi nousta pintaan pitkienkin aikojen päästä. Tähän uskon myös J&B tapauksessa.
🙏
 
vierailija
Häpeäkseni tunnustan, että itse en oo kehdannut laittaa seurantaan mitään JO-fanitilejä, juuri siksi, että jos joku tuttu katsoisi mun seurattavat, niin hävettäisi enkä osaisi selittää mikä muhun on mennyt... Siis mua hävettää myös se, että häpeän, eli tässä varmaan jotenkin kulminoituu suomalainen häpeäkulttuuri. Käytännössä seuraan muutamaa tiliä niin että ne on mulla hakusivulla ikään kuin muistissa, ja sieltä kautta sitten käyn aina katsastamassa. Oon myös suunnitellut kokonaan erillisen anonyymin instatilin perustamista tähän JO-seurantatarkoitukseen, kun ei tästä näköjään eroonkaan pääse.

-ruusuristeilijä
Täytyy minunkin varmaan miettiä uudestaan instan tilanne, mulla on tosi paljon JO tilejä seurannassa. Tuollaista erillistä häpeätiliä olen suunnitellut itsekin tähän tarkoitukseen.
 
vierailija
Mäkin menin heti katsomaan. Seuraan kyllä tuota instaa, mutta mä seuraan niin montaa jokereihin liittyvää instaa, että tuo stoori oli jäänyt katsomatta. Tykkäykset ei kai näy mistään,. jos tilin pitäjä ei niistä kerro. Joskus tuli mieleen, että jos jotain mun ystävää kiinnostaa joskus käydä katsomassa ketä mä seuraan, hän löytää valtavan määrän johonkin sloveenibändiin liittyviä tilejä. Olen jo kehitellyt selitystä, jos joku sattuu kysymään.
Millaista selitystä olet kehitellyt? Nimittäin hieman kiinnostaisi, koska oma ig-tilikin paljastaa hämmentäviä asioita 😅.

Katrina
 
vierailija
Mulla ei ainakaan kiinnosta katsoa mitä tai ketä kaverini seuraavat. Jos joku tonkii minun seuraamisiani, tuskin kehtaa sitä mainita saati kusyä miksi ketäkin seuraan. Ihan häpeilemättä itsellä seurannassa useita JO liittyviä tilejä.
 
vierailija
Tai sitten siitä ei haastatteluissa enää kysytä siltä.
Hyvä pointti, ehkä siitä ei kysytä, ja onko K:lla myös ollut joku mediatauko tänä kesänä tms 🤔

Pakko vähän nauraa tuolle häpeätilille 😅 Olen kyllä harkinnut sellaisen perustamista instaan, Twitteriin sen jo tein. Toisaalta olen ajatellut kuten joku jo edellä kirjoitti: Kukaan tuttu ei kehtaisi kysellä instaseuraamisteni perään, koska se vaikuttaisi oudolta.

💡🤔❤🔥
 
vierailija
Tämä on niin ihana, Bojanin pikku-Käärijä, jota voi kantaa taskussaan <3

 
vierailija
Millaista selitystä olet kehitellyt? Nimittäin hieman kiinnostaisi, koska oma ig-tilikin paljastaa hämmentäviä asioita .

Katrina
Mulla menee aika paljon outouksia viisujen tiliin. Kaikki tietää mun intoilusta, siihen voi piilottaa aika paljon. Mun vaan pitää pystyä olemaan punastelematta. K stä pystyn puhumaan niin ettei naaman väri muutu, B stä näköjään en. 😳
 
vierailija
Mä en lue ficcejä, kuin satunnaisesti, koska ne eivät ole totta, mutta periaatteessa voisivat olla totta. Mun insinöörinaivoni ei löydä iloa kuvitelluista tapahtumista, siksi että samalla odotan, että jotain todellista tapahtuu. Varmaan tämä kertoo siitä, että otan K ja B suhteen liian tosissani, vain aito kelpaa.
Tämä on mielenkiintoista miten eri tavoin ja lähtökohdista voi shipata😊❤ Itselle taas ficit on shipin ydintä ja shippaus lähtee ajatuksesta, että tämä on minulle henkilökohtaisesti eskapismia. Näen näiden kahden kemian ja uskon että jotakin siellä on, mutta että minun ei tarvitse tietää kaikkea, koska voin kuvitella loput. Toki toivon, että nämä kaksi ovat enemmän kuin ystäviä.❤
 
vierailija
Hyvä pointti, ehkä siitä ei kysytä, ja onko K:lla myös ollut joku mediatauko tänä kesänä tms

Pakko vähän nauraa tuolle häpeätilille Olen kyllä harkinnut sellaisen perustamista instaan, Twitteriin sen jo tein. Toisaalta olen ajatellut kuten joku jo edellä kirjoitti: Kukaan tuttu ei kehtaisi kysellä instaseuraamisteni perään, koska se vaikuttaisi oudolta.
Totta, mutta se ei kyllä poista sitä häpeää, että joku on ehkä huomannut 😂
Tiedän, kuulostaa vainoharhaiselta ja näen jo itseni suoltamassa jotain typerää selitystä Insta käyttäytymisestäni, jos joku sattuu edes puolella sanallakaan siitä jotain mainitsemaan.
Itse asiassa sen lisäksi, että seurattavat tilit ovat "outoja", omituista on myös se, etten ole julkaissut oikeastaan mitään koko kesän ajalta. En ole ehtinyt syventyä sellaiseen 😅
Ainoa julkaisu on Käärijän keikalta 🤦🏻‍♀️

Katrina
 
vierailija
Mä en lue ficcejä, kuin satunnaisesti, koska ne eivät ole totta, mutta periaatteessa voisivat olla totta. Mun insinöörinaivoni ei löydä iloa kuvitelluista tapahtumista, siksi että samalla odotan, että jotain todellista tapahtuu. Varmaan tämä kertoo siitä, että otan K ja B suhteen liian tosissani, vain aito kelpaa.
Minusta on ihan henk. koht. perspektiivistä kiinnostavaa, että yleensä olen juuri sellainen ihminen, joka ei kestä ajatella kivoja juttuja, jotka eivät ole totta. En ole saanut elämässä oikein mitään haluamaani ja esim. mikään haaveilu ei yleensä nappaa, kun siitä tulee vain paha mieli, kun minulla ei ole oikeasti mitään. Ficcienkin lukemista alkuun välttelin, kun ajattelin että ko. syystä eivät sovi minulle, mutta sitten lopulta tykästin kovasti.

- Joymuffin
 
vierailija
Minusta on ihan henk. koht. perspektiivistä kiinnostavaa, että yleensä olen juuri sellainen ihminen, joka ei kestä ajatella kivoja juttuja, jotka eivät ole totta. En ole saanut elämässä oikein mitään haluamaani ja esim. mikään haaveilu ei yleensä nappaa, kun siitä tulee vain paha mieli, kun minulla ei ole oikeasti mitään. Ficcienkin lukemista alkuun välttelin, kun ajattelin että ko. syystä eivät sovi minulle, mutta sitten lopulta tykästin kovasti.

- Joymuffin
Olen tosi iloinen että tykästyit ficceihin, koska sinun omat ficit on ihania ja antaneet hirmu paljon ❤
 
vierailija
Hei taas! Tämmöinen ficci tuli taas aikaiseksi. Idean sain eilen nukkumaan mennessä ja täytyihän se sitten tänään ylös kirjoittaa.😊 Toivottavasti tykkäätte, ihanaa palautetta olette antaneet eli kiitos siitä 💚 🌻
KAIJAN YLLÄTYS
Jere seisoo ymmällään stadionin backstagella.
"Luota muhun Jere," Kaija sanoo. "Odota hetki ennen toista Cha Cha Chaata. Kiität mua myöhemmin, luota muhun. Oon aina ollut vähän niinku musamaailman haltijakummi," Kaija nauraa ja ottaa Jereä käsistä kiinni.
"Okei," Jere nyökkää ja antaa avustajan riisua vihreän boleron päältään. "Mutta tuut niin kärsii jos huijaat mua!" Hän nauraa.
Avustaja alkaa pukea silkkistä, valkoista, liehuvahihaista boleroa Jerelle ja kiinnittää sen kiinni rusetilla kaulan kohdalta.
"Kenkien vaihto," Kaija hymyilee pilkettä silmissä, kun Jere laittaa jalkaansa valkoiset tennarit.
"Oi sä näytät kauniilta Jere!" Katri ilmestyy valkoisessa asussa halaamaan Jereä ja Etel pörröttää räppärin hiuksia.
"Nämä vielä nätisti pörrölleen ja valjaat paikoilleen," Etel hymyilee salaperäisesti.
"Hei! Mitä tää nyt on?" Jere kauhistuu.
"Luota meihin!" Kaikki kolme naista nauravat ja vilkuilevat toisiaan antaen suukot Jeren poskille.
"Ja nyt ei sitten kaadeta vettä päälle," Katri kuiskaa ja ottaa kiinni Jeren kädestä.
"Nyt nautitaan," Etel ottaa toisesta kädestä kiinni.
Cha Cha Chaan alkusävelet alkaa soida.
"Jere...anna mennä baby anna mennä!" Kaija huutelee, kun Etel ja Katri taluttavat Jereä lavalle.
Jere puristaa tiukasti tanssijoidensa käsiä mennessään hurjana hurraavan yleisön eteen. Normaalisti hän olisi täynnä adrenaliinia ja innoissaan, täysin zonessa ja tietäisi täsmälleen mitä taphtuisi. Nyt tilanne on toinen, hänen jalkansa tärisee ja puna nousee poskille.
Jere katsoo ympärilleen, yleisömeri hyppii ja hurraa, meteli on korvia huumaava. Lavalla on mikrofoneja ja rummut. Jaakko, Allu ja Jukka sekä Jesse ja Mikke heiluttavat hänelle hymyt kasvoillaan piilossa lavan toisella reunalla.
"Katri...," Jere kuiskaa.
"Kaikki hyvin. Katso," Katri ja Etel kääntävät hänet katsomaan toiseen suuntaan.
Cha Cha Chaan sävelten soidessa, lavalle kävelee hymyilevä Bojan, mustassa pitsipaidassa ja tiukoissa nahkahousuissa. Jere tuntee kaatuvansa, onneksi hänen ystävänsä pitävät häntä pystyssä. Bojan näyttää upealta hiukset pörrössä, tummat meikit silmissä, joista paistaa läpi veikeä, iloinen, tuttu Bojan.
Jere ei edes näe, että muut Joker Outin pojat tulevat Bojanin takaa myöskin mustiin pukeutuneena. He ottavat paikkansa lavalta heiluttaen ja hymyillen Jerelle, joka näkee vain Bojanin.
Bojan painaa otsansa Jeren otsaa vasten. Molemmat henkäisevät syvään ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.
"You are here," Jere kuiskaa.
"Yes I am," Bojan hymyilee."Cha Cha Chaa is a bit different tonight," hän naurahtaa.
Nace ja Jure alkavat soittaa laulun alkurytmiä. Kris ja Jan liittyvät soittoon.
Jere ei huomaa, että Bojan kaivaa takataskustaan valkoisen hihnan ja kiinnittää sen Jeren valjaisiin.
"I am your boyfriend now and I never let you go," hän hymyilee.
"I love this man!" Bojan tarttuu mikrofoniin ja saa yleisön sekoamaan.
Hän vetää hihnasta Jeren kainaloonsa ja suutelee intohimoisesti lyhyempää miestä. Jere vastaa suudelmaan ja koko maailma unohtuu, kun hän alkaa Bojanin kanssa laulamaan laulua, joka toi heidät yhteen.
"I love you Bojan," Jere kuiskaa Bojanille yleisöpauhun keskellä.
 
vierailija
Hei taas! Tämmöinen ficci tuli taas aikaiseksi. Idean sain eilen nukkumaan mennessä ja täytyihän se sitten tänään ylös kirjoittaa. Toivottavasti tykkäätte, ihanaa palautetta olette antaneet eli kiitos siitä
KAIJAN YLLÄTYS
Jere seisoo ymmällään stadionin backstagella.
"Luota muhun Jere," Kaija sanoo. "Odota hetki ennen toista Cha Cha Chaata. Kiität mua myöhemmin, luota muhun. Oon aina ollut vähän niinku musamaailman haltijakummi," Kaija nauraa ja ottaa Jereä käsistä kiinni.
"Okei," Jere nyökkää ja antaa avustajan riisua vihreän boleron päältään. "Mutta tuut niin kärsii jos huijaat mua!" Hän nauraa.
Avustaja alkaa pukea silkkistä, valkoista, liehuvahihaista boleroa Jerelle ja kiinnittää sen kiinni rusetilla kaulan kohdalta.
"Kenkien vaihto," Kaija hymyilee pilkettä silmissä, kun Jere laittaa jalkaansa valkoiset tennarit.
"Oi sä näytät kauniilta Jere!" Katri ilmestyy valkoisessa asussa halaamaan Jereä ja Etel pörröttää räppärin hiuksia.
"Nämä vielä nätisti pörrölleen ja valjaat paikoilleen," Etel hymyilee salaperäisesti.
"Hei! Mitä tää nyt on?" Jere kauhistuu.
"Luota meihin!" Kaikki kolme naista nauravat ja vilkuilevat toisiaan antaen suukot Jeren poskille.
"Ja nyt ei sitten kaadeta vettä päälle," Katri kuiskaa ja ottaa kiinni Jeren kädestä.
"Nyt nautitaan," Etel ottaa toisesta kädestä kiinni.
Cha Cha Chaan alkusävelet alkaa soida.
"Jere...anna mennä baby anna mennä!" Kaija huutelee, kun Etel ja Katri taluttavat Jereä lavalle.
Jere puristaa tiukasti tanssijoidensa käsiä mennessään hurjana hurraavan yleisön eteen. Normaalisti hän olisi täynnä adrenaliinia ja innoissaan, täysin zonessa ja tietäisi täsmälleen mitä taphtuisi. Nyt tilanne on toinen, hänen jalkansa tärisee ja puna nousee poskille.
Jere katsoo ympärilleen, yleisömeri hyppii ja hurraa, meteli on korvia huumaava. Lavalla on mikrofoneja ja rummut. Jaakko, Allu ja Jukka sekä Jesse ja Mikke heiluttavat hänelle hymyt kasvoillaan piilossa lavan toisella reunalla.
"Katri...," Jere kuiskaa.
"Kaikki hyvin. Katso," Katri ja Etel kääntävät hänet katsomaan toiseen suuntaan.
Cha Cha Chaan sävelten soidessa, lavalle kävelee hymyilevä Bojan, mustassa pitsipaidassa ja tiukoissa nahkahousuissa. Jere tuntee kaatuvansa, onneksi hänen ystävänsä pitävät häntä pystyssä. Bojan näyttää upealta hiukset pörrössä, tummat meikit silmissä, joista paistaa läpi veikeä, iloinen, tuttu Bojan.
Jere ei edes näe, että muut Joker Outin pojat tulevat Bojanin takaa myöskin mustiin pukeutuneena. He ottavat paikkansa lavalta heiluttaen ja hymyillen Jerelle, joka näkee vain Bojanin.
Bojan painaa otsansa Jeren otsaa vasten. Molemmat henkäisevät syvään ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.
"You are here," Jere kuiskaa.
"Yes I am," Bojan hymyilee."Cha Cha Chaa is a bit different tonight," hän naurahtaa.
Nace ja Jure alkavat soittaa laulun alkurytmiä. Kris ja Jan liittyvät soittoon.
Jere ei huomaa, että Bojan kaivaa takataskustaan valkoisen hihnan ja kiinnittää sen Jeren valjaisiin.
"I am your boyfriend now and I never let you go," hän hymyilee.
"I love this man!" Bojan tarttuu mikrofoniin ja saa yleisön sekoamaan.
Hän vetää hihnasta Jeren kainaloonsa ja suutelee intohimoisesti lyhyempää miestä. Jere vastaa suudelmaan ja koko maailma unohtuu, kun hän alkaa Bojanin kanssa laulamaan laulua, joka toi heidät yhteen.
"I love you Bojan," Jere kuiskaa Bojanille yleisöpauhun keskellä.
Ihana! 😭😍❤
 
vierailija
Hei taas! Tämmöinen ficci tuli taas aikaiseksi. Idean sain eilen nukkumaan mennessä ja täytyihän se sitten tänään ylös kirjoittaa. Toivottavasti tykkäätte, ihanaa palautetta olette antaneet eli kiitos siitä
KAIJAN YLLÄTYS
Jere seisoo ymmällään stadionin backstagella.
"Luota muhun Jere," Kaija sanoo. "Odota hetki ennen toista Cha Cha Chaata. Kiität mua myöhemmin, luota muhun. Oon aina ollut vähän niinku musamaailman haltijakummi," Kaija nauraa ja ottaa Jereä käsistä kiinni.
"Okei," Jere nyökkää ja antaa avustajan riisua vihreän boleron päältään. "Mutta tuut niin kärsii jos huijaat mua!" Hän nauraa.
Avustaja alkaa pukea silkkistä, valkoista, liehuvahihaista boleroa Jerelle ja kiinnittää sen kiinni rusetilla kaulan kohdalta.
"Kenkien vaihto," Kaija hymyilee pilkettä silmissä, kun Jere laittaa jalkaansa valkoiset tennarit.
"Oi sä näytät kauniilta Jere!" Katri ilmestyy valkoisessa asussa halaamaan Jereä ja Etel pörröttää räppärin hiuksia.
"Nämä vielä nätisti pörrölleen ja valjaat paikoilleen," Etel hymyilee salaperäisesti.
"Hei! Mitä tää nyt on?" Jere kauhistuu.
"Luota meihin!" Kaikki kolme naista nauravat ja vilkuilevat toisiaan antaen suukot Jeren poskille.
"Ja nyt ei sitten kaadeta vettä päälle," Katri kuiskaa ja ottaa kiinni Jeren kädestä.
"Nyt nautitaan," Etel ottaa toisesta kädestä kiinni.
Cha Cha Chaan alkusävelet alkaa soida.
"Jere...anna mennä baby anna mennä!" Kaija huutelee, kun Etel ja Katri taluttavat Jereä lavalle.
Jere puristaa tiukasti tanssijoidensa käsiä mennessään hurjana hurraavan yleisön eteen. Normaalisti hän olisi täynnä adrenaliinia ja innoissaan, täysin zonessa ja tietäisi täsmälleen mitä taphtuisi. Nyt tilanne on toinen, hänen jalkansa tärisee ja puna nousee poskille.
Jere katsoo ympärilleen, yleisömeri hyppii ja hurraa, meteli on korvia huumaava. Lavalla on mikrofoneja ja rummut. Jaakko, Allu ja Jukka sekä Jesse ja Mikke heiluttavat hänelle hymyt kasvoillaan piilossa lavan toisella reunalla.
"Katri...," Jere kuiskaa.
"Kaikki hyvin. Katso," Katri ja Etel kääntävät hänet katsomaan toiseen suuntaan.
Cha Cha Chaan sävelten soidessa, lavalle kävelee hymyilevä Bojan, mustassa pitsipaidassa ja tiukoissa nahkahousuissa. Jere tuntee kaatuvansa, onneksi hänen ystävänsä pitävät häntä pystyssä. Bojan näyttää upealta hiukset pörrössä, tummat meikit silmissä, joista paistaa läpi veikeä, iloinen, tuttu Bojan.
Jere ei edes näe, että muut Joker Outin pojat tulevat Bojanin takaa myöskin mustiin pukeutuneena. He ottavat paikkansa lavalta heiluttaen ja hymyillen Jerelle, joka näkee vain Bojanin.
Bojan painaa otsansa Jeren otsaa vasten. Molemmat henkäisevät syvään ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.
"You are here," Jere kuiskaa.
"Yes I am," Bojan hymyilee."Cha Cha Chaa is a bit different tonight," hän naurahtaa.
Nace ja Jure alkavat soittaa laulun alkurytmiä. Kris ja Jan liittyvät soittoon.
Jere ei huomaa, että Bojan kaivaa takataskustaan valkoisen hihnan ja kiinnittää sen Jeren valjaisiin.
"I am your boyfriend now and I never let you go," hän hymyilee.
"I love this man!" Bojan tarttuu mikrofoniin ja saa yleisön sekoamaan.
Hän vetää hihnasta Jeren kainaloonsa ja suutelee intohimoisesti lyhyempää miestä. Jere vastaa suudelmaan ja koko maailma unohtuu, kun hän alkaa Bojanin kanssa laulamaan laulua, joka toi heidät yhteen.
"I love you Bojan," Jere kuiskaa Bojanille yleisöpauhun keskellä.
Olipa suloinen. :) Arvostan myös asuvalintoja. :D

- Joymuffin (aka mummonverhobolerojankkaaja)
 
vierailija
Tämä on mielenkiintoista miten eri tavoin ja lähtökohdista voi shipata Itselle taas ficit on shipin ydintä ja shippaus lähtee ajatuksesta, että tämä on minulle henkilökohtaisesti eskapismia. Näen näiden kahden kemian ja uskon että jotakin siellä on, mutta että minun ei tarvitse tietää kaikkea, koska voin kuvitella loput. Toki toivon, että nämä kaksi ovat enemmän kuin ystäviä.
Samanlaisia ajatuksia. Olen humpsahtanut lyhyessä ajassa vauhdilla ficcimaailmaan, jota reaalimaailman tapahtumat eivät niin paljoa ravistele. Reaalimaailmassa keittiöpuutarhan hoito ja sadonkorjuu on nyt hieman kiilannut ruusutarhan edelle kiinnostuksen kohteena. Toki ihastuttava kaksikkomme, yhdessä ja erikseen, aiheuttaa edelleen positiivisia tunneväristyksiä ja odotan innolla molempien tulossa olevia keikkoja. 💚❤

Sissi
 
vierailija
Hei taas! Tämmöinen ficci tuli taas aikaiseksi. Idean sain eilen nukkumaan mennessä ja täytyihän se sitten tänään ylös kirjoittaa. Toivottavasti tykkäätte, ihanaa palautetta olette antaneet eli kiitos siitä
KAIJAN YLLÄTYS
Jere seisoo ymmällään stadionin backstagella.
"Luota muhun Jere," Kaija sanoo. "Odota hetki ennen toista Cha Cha Chaata. Kiität mua myöhemmin, luota muhun. Oon aina ollut vähän niinku musamaailman haltijakummi," Kaija nauraa ja ottaa Jereä käsistä kiinni.
"Okei," Jere nyökkää ja antaa avustajan riisua vihreän boleron päältään. "Mutta tuut niin kärsii jos huijaat mua!" Hän nauraa.
Avustaja alkaa pukea silkkistä, valkoista, liehuvahihaista boleroa Jerelle ja kiinnittää sen kiinni rusetilla kaulan kohdalta.
"Kenkien vaihto," Kaija hymyilee pilkettä silmissä, kun Jere laittaa jalkaansa valkoiset tennarit.
"Oi sä näytät kauniilta Jere!" Katri ilmestyy valkoisessa asussa halaamaan Jereä ja Etel pörröttää räppärin hiuksia.
"Nämä vielä nätisti pörrölleen ja valjaat paikoilleen," Etel hymyilee salaperäisesti.
"Hei! Mitä tää nyt on?" Jere kauhistuu.
"Luota meihin!" Kaikki kolme naista nauravat ja vilkuilevat toisiaan antaen suukot Jeren poskille.
"Ja nyt ei sitten kaadeta vettä päälle," Katri kuiskaa ja ottaa kiinni Jeren kädestä.
"Nyt nautitaan," Etel ottaa toisesta kädestä kiinni.
Cha Cha Chaan alkusävelet alkaa soida.
"Jere...anna mennä baby anna mennä!" Kaija huutelee, kun Etel ja Katri taluttavat Jereä lavalle.
Jere puristaa tiukasti tanssijoidensa käsiä mennessään hurjana hurraavan yleisön eteen. Normaalisti hän olisi täynnä adrenaliinia ja innoissaan, täysin zonessa ja tietäisi täsmälleen mitä taphtuisi. Nyt tilanne on toinen, hänen jalkansa tärisee ja puna nousee poskille.
Jere katsoo ympärilleen, yleisömeri hyppii ja hurraa, meteli on korvia huumaava. Lavalla on mikrofoneja ja rummut. Jaakko, Allu ja Jukka sekä Jesse ja Mikke heiluttavat hänelle hymyt kasvoillaan piilossa lavan toisella reunalla.
"Katri...," Jere kuiskaa.
"Kaikki hyvin. Katso," Katri ja Etel kääntävät hänet katsomaan toiseen suuntaan.
Cha Cha Chaan sävelten soidessa, lavalle kävelee hymyilevä Bojan, mustassa pitsipaidassa ja tiukoissa nahkahousuissa. Jere tuntee kaatuvansa, onneksi hänen ystävänsä pitävät häntä pystyssä. Bojan näyttää upealta hiukset pörrössä, tummat meikit silmissä, joista paistaa läpi veikeä, iloinen, tuttu Bojan.
Jere ei edes näe, että muut Joker Outin pojat tulevat Bojanin takaa myöskin mustiin pukeutuneena. He ottavat paikkansa lavalta heiluttaen ja hymyillen Jerelle, joka näkee vain Bojanin.
Bojan painaa otsansa Jeren otsaa vasten. Molemmat henkäisevät syvään ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.
"You are here," Jere kuiskaa.
"Yes I am," Bojan hymyilee."Cha Cha Chaa is a bit different tonight," hän naurahtaa.
Nace ja Jure alkavat soittaa laulun alkurytmiä. Kris ja Jan liittyvät soittoon.
Jere ei huomaa, että Bojan kaivaa takataskustaan valkoisen hihnan ja kiinnittää sen Jeren valjaisiin.
"I am your boyfriend now and I never let you go," hän hymyilee.
"I love this man!" Bojan tarttuu mikrofoniin ja saa yleisön sekoamaan.
Hän vetää hihnasta Jeren kainaloonsa ja suutelee intohimoisesti lyhyempää miestä. Jere vastaa suudelmaan ja koko maailma unohtuu, kun hän alkaa Bojanin kanssa laulamaan laulua, joka toi heidät yhteen.
"I love you Bojan," Jere kuiskaa Bojanille yleisöpauhun keskellä.
😍😍😍 en kestä, pitsipaita ja valkoinen bolero 🥰😂

Sissi
 
vierailija
Hei taas! Tämmöinen ficci tuli taas aikaiseksi. Idean sain eilen nukkumaan mennessä ja täytyihän se sitten tänään ylös kirjoittaa. Toivottavasti tykkäätte, ihanaa palautetta olette antaneet eli kiitos siitä
KAIJAN YLLÄTYS
Jere seisoo ymmällään stadionin backstagella.
"Luota muhun Jere," Kaija sanoo. "Odota hetki ennen toista Cha Cha Chaata. Kiität mua myöhemmin, luota muhun. Oon aina ollut vähän niinku musamaailman haltijakummi," Kaija nauraa ja ottaa Jereä käsistä kiinni.
"Okei," Jere nyökkää ja antaa avustajan riisua vihreän boleron päältään. "Mutta tuut niin kärsii jos huijaat mua!" Hän nauraa.
Avustaja alkaa pukea silkkistä, valkoista, liehuvahihaista boleroa Jerelle ja kiinnittää sen kiinni rusetilla kaulan kohdalta.
"Kenkien vaihto," Kaija hymyilee pilkettä silmissä, kun Jere laittaa jalkaansa valkoiset tennarit.
"Oi sä näytät kauniilta Jere!" Katri ilmestyy valkoisessa asussa halaamaan Jereä ja Etel pörröttää räppärin hiuksia.
"Nämä vielä nätisti pörrölleen ja valjaat paikoilleen," Etel hymyilee salaperäisesti.
"Hei! Mitä tää nyt on?" Jere kauhistuu.
"Luota meihin!" Kaikki kolme naista nauravat ja vilkuilevat toisiaan antaen suukot Jeren poskille.
"Ja nyt ei sitten kaadeta vettä päälle," Katri kuiskaa ja ottaa kiinni Jeren kädestä.
"Nyt nautitaan," Etel ottaa toisesta kädestä kiinni.
Cha Cha Chaan alkusävelet alkaa soida.
"Jere...anna mennä baby anna mennä!" Kaija huutelee, kun Etel ja Katri taluttavat Jereä lavalle.
Jere puristaa tiukasti tanssijoidensa käsiä mennessään hurjana hurraavan yleisön eteen. Normaalisti hän olisi täynnä adrenaliinia ja innoissaan, täysin zonessa ja tietäisi täsmälleen mitä taphtuisi. Nyt tilanne on toinen, hänen jalkansa tärisee ja puna nousee poskille.
Jere katsoo ympärilleen, yleisömeri hyppii ja hurraa, meteli on korvia huumaava. Lavalla on mikrofoneja ja rummut. Jaakko, Allu ja Jukka sekä Jesse ja Mikke heiluttavat hänelle hymyt kasvoillaan piilossa lavan toisella reunalla.
"Katri...," Jere kuiskaa.
"Kaikki hyvin. Katso," Katri ja Etel kääntävät hänet katsomaan toiseen suuntaan.
Cha Cha Chaan sävelten soidessa, lavalle kävelee hymyilevä Bojan, mustassa pitsipaidassa ja tiukoissa nahkahousuissa. Jere tuntee kaatuvansa, onneksi hänen ystävänsä pitävät häntä pystyssä. Bojan näyttää upealta hiukset pörrössä, tummat meikit silmissä, joista paistaa läpi veikeä, iloinen, tuttu Bojan.
Jere ei edes näe, että muut Joker Outin pojat tulevat Bojanin takaa myöskin mustiin pukeutuneena. He ottavat paikkansa lavalta heiluttaen ja hymyillen Jerelle, joka näkee vain Bojanin.
Bojan painaa otsansa Jeren otsaa vasten. Molemmat henkäisevät syvään ja katsovat toisiaan syvälle silmiin.
"You are here," Jere kuiskaa.
"Yes I am," Bojan hymyilee."Cha Cha Chaa is a bit different tonight," hän naurahtaa.
Nace ja Jure alkavat soittaa laulun alkurytmiä. Kris ja Jan liittyvät soittoon.
Jere ei huomaa, että Bojan kaivaa takataskustaan valkoisen hihnan ja kiinnittää sen Jeren valjaisiin.
"I am your boyfriend now and I never let you go," hän hymyilee.
"I love this man!" Bojan tarttuu mikrofoniin ja saa yleisön sekoamaan.
Hän vetää hihnasta Jeren kainaloonsa ja suutelee intohimoisesti lyhyempää miestä. Jere vastaa suudelmaan ja koko maailma unohtuu, kun hän alkaa Bojanin kanssa laulamaan laulua, joka toi heidät yhteen.
"I love you Bojan," Jere kuiskaa Bojanille yleisöpauhun keskellä.
Yksinkertaisesti ihana, olispa totta 🥰
 

Yhteistyössä