Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mukavaa, jos piditte!🌷 Lehdykkä, minäkin toivoisin niin hartaasti että ruusut lähtisivät Thaimaahan viettämään laatuaikaa. Daydreaming lienee sallittua. Ja mukavaa jos Joymuffinin ficissä saadaan saunakohtauksia😆🥵 Onneksi onnellinen loppu oli muistaakseni luvassa siihen tarinaan🙏

Indigo
 
vierailija
Muakin kiinnostaa toi Malediivi aihe mutta myös olis kiintosa jotenki syventyä tohon lupaus juttuun mikä on toistunu luennoissa (jos se siis on edes mahollista, en tiedä tarot luentojen rajoja)
Muakin tää lupaus asia kiinnostaa. Mut en kyl tiedä, minkälaisen vastauksen tästä voi edes taroteilta saada. 🤔 Toki malediivitkin kiinnostaa, vaikka se ei nykytilaan enää vaikutakaan.
 
vierailija
Kiitos Lehdykkä kukkakauppiasficistä ja Indigo Thaimaasta 😭 Olin kuvitellut olevani lähinnä joidenkin hc-jynkky-ficcien perään, mutta en mä ehkä olekaan ihan niin rasvainen tyyppi (onneksi). Aikaisemmin Joymuffinin kirjoittama angsti on kyllä liikuttanut, mutta nyt myös nämä onnelliset söpöilyt. Inhoan yleensä romcomeja sun muuta, mutta ehkä se on johtunu vaan ärsyttävistä pääpareista 😂
🐶🩷
 
vierailija
Rohkaistuin nyt kuitenkin laittamaan tämän, kiitos :n joka laittoi oman tekstinsä <3 Kirjoitin ficin yöllä viikkoja sitten, muokkasin jälkeenpäin. Tämä sijoittuu kuviteltuun tulevaisuuteen, jossa J lähti Thaikkuihin Bn kanssa, kuten vitsaili livessä.




Piakkoin laskeutuva ilta-aurinko helottaa taivaalla kauniin oranssin sävyisenä maalaten horisontin tyrmäävän upeaksi. Vedenrajassa käy sopivan viileä tuulenvire. Aallot lyövät lempeästi rantaan ja merivesi on kirkasta. Pohjaan asti näkisi vaikka kallion laelta. Jeren jalat painuvat alas joka askeleella jättäen jälkiä pehmeään hiekkaan. Kävellessään rantaviivaa pitkin sandaalit kädessään hän tuntee laineet kevyesti nilkoissaan.

Hänen ei tarvitse katsoa vasemmalle tietääkseen Bojanin hymyilevän. Hymy ja tietynlainen onnellinen energia aina suorastaan säteilee hänestä. Intoa pursuava, onnellinen sädekehä kulkee Bojanin mukana kaikessa, mitä hän tekee. Se näkyy hänen tekemässään musiikissa ja toisaalta se tarttuu myös muihin ihmisiin. Ei Jere oikeastaan muista milloin on viimeksi hymyillyt ja nauranut näin paljon ennen Thaimaan-matkaa.

Jere ei kuitenkaan voi olla täysin vilkuilematta Bojanin suuntaan. Miehen kauniin ruskeat hiukset ovat vielä märät uinnin jäljiltä Jeren itsensä tavoin. Hiussuortuvat tiputtavat pieniä kirkkaita vesipisaroita Bojanin paljaaseen rintakehään ja hartioille. Hiukset ovat sekaisin sellaiseen rentoon tapaan, joka tekee miehestä vieläkin vetovoimaisemman ja viehättävämmän. Vesipisarat iholla kimaltavat rannan ilta-auringossa, ja näyttää melkein siltä kuin Bojanin rintaa koristaisivat kymmenet pienet timantit. Rehellisesti puhuen Jere saa käyttää kaiken tahdonvoimansa, jottei koskettaisi pisaroita kädellään tai poimisi niitä pois huulillaan.

Bojan pysähtyy ja kääntää katseensa auringonlaskusta suoraan Jereen. Hänen lämpimän ruskeat silmänsä ovat täynnä vilpitöntä iloa ja ne uppoavat suoraan Jeren sydämen pohjaan. Hänen sykkeensä nousee välittömästi kuin hän olisi valmistautumassa heittäytymään veteen korkealta kalliolta, carpe diemaamaan. Jostain syystä ajatus saa hymynpoikasen hänen huulilleen.

"What are you wondering? You look so dreamy", Bojan sanoo huokuen tyyneyttä ja lämpöä.

"I don't remember when I smile so much that I smile here. With you", hän vastaa hymähtäen rallienglannillaan.

"I know what you mean."

Hän katsoo Bojania eikä voi olla hymyilemättä vielä leveämmin. He katsovat toisiaan kaikessa hiljaisuudessa, joka toisaalta on rauhoittava, mutta samaan aikaan heidän toisiinsa porautuneet silmät luovat aivan erilaisen tunnelman: tiiviin, intensiivisen. Laineiden liplatus tuntuu olevan jossain muualla, jossain kaukana täältä. Jere tuntee hienoisen lämmön kohoavan poskilleen aina korviin saakka. Ilta-aurinko tuntuu yhtäkkiä porottavan turhankin kuumasti. Mitä helvettiä mulle on tapahtumassa?, hän ajattelee, vaikka alitajuisesti ehkä tietää jo vastauksen.

"I'm gonna miss you", Bojan sanoo hiljaa katsoen nyt poispäin merelle. Sanat vaikuttavat olevan hänelle raskaat sanoa ääneen. Tasapainoinen tyyneys hymyineen on poissa ja tilalle tulee haikea, vähän kaukainen katse. Toisaalta suupielet ovat vielä aavistuksen koholla, mutta se jotenkin tekee miehen olemuksesta vieläkin surumielisemmän, aivan kuin hän Jeren takia yrittäisi esittää olevansa okei.

Tuntuu kuin raskas kivi painaisi Jeren rintaa. Tuntuu kipeältä ajatella, kuinka kaikki tämä on huomenna ohi. He hyvästelevät toisensa lentokentällä, palaavat takaisin arkielämään. Bojan Sloveniaan ja hän Pohjolaan. Tuhansien kilometrien päähän toisistaan.

Jere ei oikein tiedä mitä vastaisi Bojanille. Hänen englannin kielen sanavarastonsa tuntuu huvenneen täysin. Kurkkua kuristaa. Hän haluaisi sanoa kuinka ihanaa on ollut olla täällä, viettää aikaa yhdessä, puhua syvällisiä öisillä kävelyillä, kuinka hänen kehonsa kihelmöi Bojanin kosketusten seurauksena, miltä Bojanin huulet tuntuivat korvan alla olevaa ihoa vasten, kun tämä painoi siihen kevyen suudelman toissailtana. Hän haluaisi kertoa, miten hän joutui tasaamaan hengitystään, kun Bojan pyysi häntä mukaan Thaimaahan, miten hän tulee vaalimaan näitä muistoja lopun ikäänsä.

Lopulta hän vain tyytyy nyökkäämään, yrittämättä edes peittää omaa alakuloisuuttaan. Pala kurkussa tuntuu kasvavan hetki hetkeltä suuremmaksi ja hän nielee kyyneleet, jotka meinaavat kihota silmiin.

Bojan tuijottaa merelle aina horisontin kaukaisuuteen ja hengittää syvään sulkien silmänsä. Kun hän avaa ne, katse vaikuttaa päättäväiseltä.

"Fuck it. I'm gonna do it."

Hän laittaa toisen kätensä Jeren poskelle, painaen huulensa tämän omia vasten. Bojan aloittaa suudelman hitaasti, antaen Jerelle aikaa vetäytyä pois, antaen tilaa tehdä niin kuin hän on aina ennen tehnyt. Bojanin raottaessa vielä enemmän huuliaan, Jere ei enää kestä, hänen on pakko vastata suudelmaan, saada tuntea Bojanin huulet omillaan kunnolla edes kerran. Sandaalit tippuvat kädestä. Muuri, jonka oli tarkoitus pitää itsekuria yllä, murtuu nyt kokonaan. Suudelma muuttuu epätoivoiseksi, aivan kuin se olisi viimeinen kerta, kuten se voi ollakin. Bojan laittaa molemmat kätensä Jeren niskaan. Hän puolestaan kietoo molemmat kätensä Bojanin vyötärön ympärille, kallistaen leukaansa kerran vielä hieman ylemmäs, kunnes vetäytyy lopulta pois.

Kädet hän kuitenkin vielä pitää Bojanin ympärillä tämän hyväillessä hänen niskaansa ja siirtyessä hänen yläselkäänsä. Hän tuntee väristyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä tuulenvireen kanssa. Hänen huuliaan kihelmöi suudelmasta, ja niskaa paikoista, joita Bojan siveli. Jere nojaa päätään Bojanin olkapäähän, jolloin tämä vetää hänet yhä lähemmäksi itseään.

"I don't wanna leave. I will miss you so so fucking much, too."

"I know, Jere, I know", Bojan kuiskaa aavistuksen murheellisten silmien saattelemana, kietoen käsivartensa vieläkin
tiukemmin Jeren ympärille.




Indigo
Kiitos ❤ Jatkoa varmaan seuraa?
 
vierailija
Tällainen pieni söpöstelevä Kukkakauppias-tarina tuli. Mietin että julkaisenko, mutta menköön. Tämä on fiktiota, tämä ei siis ole totta. Bojan puhuu tässä sujuvaa suomea.

***

Näppärät sormet kietoivat koristenauhan vihreistä ja pinkeistä neilikoista koostuvan sievän kimpun ympärille. Sitten kimppu käärittiin tottuneen varovaisesti paperin suojiin.

”Valmis. Toivottavasti saaja on tyytyväinen”, kukkakauppias totesi hymyillen.

Asiakas, vanhempi rouva, vakuutti uskovansa näin ja maksoi kukat. Rouvan poistuessa kimppu kainalossaan kukkakauppias huokasi syvään ja venytteli tiskin takana. Päivä oli ollut pitkä ja asiakkaita oli riittänyt runsaasti. Heinäkuinen viikonloppu tiesi paljon juhlia ja kukkakimppuja. Ei kukkakauppias työntekoa valitellut. Hän piti kukkien käsittelystä ja siitä, että sai käyttää luovuuttaan niiden sommittelussa. Iltaisin ei viime aikoina vain ollut enää juurikaan aikaa tai energiaa jatkaa musiikin tekemistä, mikä oli hänen toinen intohimonsa.

Ulkona oli alkanut sataa. Hyvä, tuskin enää kukaan tänään tulisi. Kukkakauppias hyräili itsekseen ja alkoi lakaista lattialle pudonneita lehtiä ja leikattuja kukkaisvarsia. Tiuku ulko-oven yläpuolella helähti iloisesti.

Niinpä tietysti.

”Pieni hetki” kukkakauppias huikkasi, nieli pienoisen pettymyksensä ja lakaisi lehdet kaupan perälle. Sitten hän palasi tiskille.

Tulija erottui kaupan vihreyden ja kukkaloiston keskeltä kuin märkä koira. Hän oli pukeutunut kauttaaltaan mustaan, vetänyt hupun päänsä yli ja kuikuili ympäristöään uteliaana.

Mikähän mörökölli tuo lienee, kauppias tuumi, mutta tervehti ystävällisesti.

”Moi. Voit sä myydä mulle kukkakimpun, kun kävi pieni moka ja unohdin yhden merkkipäivän”, märkä koir- siis asiakas kysyi ja veti kasvoilleen säteilevän hymyn.

Kukkakauppias lämpeni veijarimaiselle virnistykselle. Ehkei tuo ollut mörökölli laisinkaan. ”Olet tullut oikeaan paikkaan. Onko jotain mistä tykkäisit tai tiedätkö mistä se toinen pitää?”

Tulija rapsutteli mustaa parransänkeä poskessaan ja katseli nolona kauppiaan kukkakuosista puseroa. Miten pitikin tänään juuri pukea nämä mummonverhot päälle, kauppias tuumi. Kauppiaasta tuntui kuin tulija olisi hetkeksi jäänyt tuijottamaa puseron syvään uurrettua kaula-aukkoa. Hetken molemmat seisoivat kiusallisessa hiljaisuudessa, kunnes tulija yskähti,

”Ehkä voisit näyttää vähän vaihtoehtoja, kun en oo tainnut olla kasviopin tunneilla hereillä.”

”Tietysti”, kauppias nielaisi ja ohjasi tulijan ruusukaappien äärelle. Tulija oli riisunut huppunsa ja paljastanut kosteat otsalle liimautuneet mustat hiukset. Kauppias tarkasteli häntä samalla kuin esitteli ruusuja. Siniharmaat silmät ja huulilta toistuvasti karkaava nauru vetivät häntä puoleensa. Tulija vitsaili, kuinka olisi kauppiaan tekemän kimpun armoilla, nukkuisiko tulija tänä yönä ulkona vesisateessa.

”Joten”, tulija vilkaisi kukkakauppiaan nimikylttiä, ”Teepä nyt parhaasi, Bojan”.

Oman nimen kuuleminen toisen huulilta nosti punan kauppiaan kasvoille. Mikäs tässä nyt oli. Jokin tulijan kiinteässä katseessa sai niskavilloissa kutittelemaan.

Bojanin omasta ehdotuksesta hän kokosi tulijalle yksinkertaisen mutta kauniin kimpun vaaleanpunaisista ruusuista, nupullaan olevasta pionista ja vihertävästä mesiangervosta. Tulija katseli Bojanin käsien työskentelyä. Tuhat kertaa oli Bojan tämän tehnyt, ja siltikin nyt ne kädet tuntuivat tärisevän ja koristenauhan rusetista tuli vino. Tulija kuitenkin vilautti maksukorttiaan tyytyväisen oloisena. Bojan vilkaisi tahtomattaan korttiin painettua nimeä.

Oliko se Jere?

”Kiitos hei, pelastit meikäläisen,” Jere-oletettu hihkaisi ja oli jo matkalla kohti ulko-ovea.

”Ole hyvä. Toivottavasti ulkoruokinta on nyt vältetty”, Bojan vastasi.

Tiuku helähti. Äkkiä kaupassa tuntui hyvin hiljaiselta.

***
Ilmassa jo uuden vuodenajan tuntua. Bojan kasteli juuri myyntiin saapuneet syysperennat. Oli jälleen koiranilma, ja niin kuin aina päivän kääntyessä alkuiltaan harmaana sadepäivänä, Bojanin ajatukset laahustivat erääseen kohtaamiseen. Tiu’un helähtäessä hän nosti katseensa ovelle ja pettyi uudelleen. Iltaisin teemukin äärellä tuo mies, Jere, kävi ajatuksissa kylässä.

***

”Bojan!”

Vettä molskahti kastelukannusta kanerviin aivan liikaa Bojanin hätkähtäessä. Hän laski kannun käsistään ja kiiruhti tiskille. Siinä Jere seisoi ja piteli tipottelevaa sateenvarjoa käsissään. Silmät tuikkivat. Bojan ei pystynyt estämään omille kasvoilleen leviävää hymyä. Jere oli muistanut.

”Opit viime kerrasta”, Bojan totesi yrittäen pitää äänensävynsä normaalina ja nyökkäsi kohti sateenvarjoa. Sitten hän katui. Vaikka Jere oli muistanut hänen nimensä, hän tuskin kävi mielessään läpi ensi kohtaamisen yksityiskohtia Bojanin tavoin.

Jere naurahti. Miten toisen nauru saattoikin herättää sellaisen kuplivan tunteen myös omaan rintakehään.

”Tarviin taas sun kukkamestarin taitoja”, Jere sanoi.

”Unohditko jälleen merkkipäivän?” Bojan kysyi, vaikka se vähän sattui. Tietysti tuollaiset tähtisilmät katselivat iltaisin jota kuta toista.

”En”, Jere vastasi ja vakavoitui hieman. ”Mutsi tykkäsi kukista, kiitos siis vielä.”

Nyt kuplat vaihtuivat läikkeeksi. Tietysti, tietysti kimppu oli ollut äidille! Ja niin monena iltana Bojan oli ryvennyt ja kiusannut itseään ajattelemalla muuta.

”Teetkö mulle uuden?”

”Teen sulle mitä vaan tahdot,” Bojan sanoi hieman käheällä äänellä, punastui ja yskäisi. ”Siis teen minkälaisen kimpun vaan.”

Miehet siirtyivät valikoimaan kukkia uuteen kimppuun. Jeren katse seurasi tarkkaan Bojanin käsiä, jotka koskettivat kasveja hellästi. Bojan tunsi katseen välillä nousevan hauiksilleen ja myhäily tyytyväisenä valintaansa pukea hihaton paita sinä aamuna.

Bojan esitteli keräämiään kukkia, ilon keltaisia, ja kysyi oliko Jere tyytyväinen.

”Laita siihen vielä sun lempiväriä,” Jere pyysi.

”Se ehkä rikkoo vähän harmoniaa,” Bojan tuumi.

”Sopii mulle.”

Jere seisoi ihan lähellä ja vilkuili häntä silmäripsiensä lomasta. Kukkakimpun väriharmonian rikkominen oli vähäisin synneistä, joita Bojan nyt ajatteli.

Bojan valikoi kimppuun oranssin liljan ja miehet siirtyivät tiskille, jossa Bojan taiten kokosi asetelman kasaan. Kädet tärisivät vähemmän kuin viimeksi ja hän tekisi kauneimman kimpun mitä taisi. Nuottien ja kukkien asettelussa oli jotakin samaa. Valmiissa kimpussa rohkeana huomion vastaan ottava lilja oli kuin kappaleen kertosäe. Bojan ja Jere olivat suunnitelleet tämän kimpun yhdessä, se oli duetto.

Bojan ojensi valmiin kimpun tyytyväisen oloiselle Jerelle vastahakoisin ajatuksin. Hän ei halunnut ajatella kenelle kimppu tällä kertaa menisi. Huokaus karkasi huulilta. Olisi niin paljon sanottavaa, mutta hän osasi sanoa sen vain kukilla.

Jere piti hetken kimppua sylissä kuin lasta ja hymyili sitten Bojanille. Hän ojensi kimpun takaisin. Bojan katsoi häntä kysyvästi.

”Se on sulle, Bojan. Lähdetkö mun kanssa ulos?”

***

-

Aivan ihana, kiitos ❤

Mango
 
vierailija
Rohkaistuin nyt kuitenkin laittamaan tämän, kiitos :n joka laittoi oman tekstinsä <3 Kirjoitin ficin yöllä viikkoja sitten, muokkasin jälkeenpäin. Tämä sijoittuu kuviteltuun tulevaisuuteen, jossa J lähti Thaikkuihin Bn kanssa, kuten vitsaili livessä.




Piakkoin laskeutuva ilta-aurinko helottaa taivaalla kauniin oranssin sävyisenä maalaten horisontin tyrmäävän upeaksi. Vedenrajassa käy sopivan viileä tuulenvire. Aallot lyövät lempeästi rantaan ja merivesi on kirkasta. Pohjaan asti näkisi vaikka kallion laelta. Jeren jalat painuvat alas joka askeleella jättäen jälkiä pehmeään hiekkaan. Kävellessään rantaviivaa pitkin sandaalit kädessään hän tuntee laineet kevyesti nilkoissaan.

Hänen ei tarvitse katsoa vasemmalle tietääkseen Bojanin hymyilevän. Hymy ja tietynlainen onnellinen energia aina suorastaan säteilee hänestä. Intoa pursuava, onnellinen sädekehä kulkee Bojanin mukana kaikessa, mitä hän tekee. Se näkyy hänen tekemässään musiikissa ja toisaalta se tarttuu myös muihin ihmisiin. Ei Jere oikeastaan muista milloin on viimeksi hymyillyt ja nauranut näin paljon ennen Thaimaan-matkaa.

Jere ei kuitenkaan voi olla täysin vilkuilematta Bojanin suuntaan. Miehen kauniin ruskeat hiukset ovat vielä märät uinnin jäljiltä Jeren itsensä tavoin. Hiussuortuvat tiputtavat pieniä kirkkaita vesipisaroita Bojanin paljaaseen rintakehään ja hartioille. Hiukset ovat sekaisin sellaiseen rentoon tapaan, joka tekee miehestä vieläkin vetovoimaisemman ja viehättävämmän. Vesipisarat iholla kimaltavat rannan ilta-auringossa, ja näyttää melkein siltä kuin Bojanin rintaa koristaisivat kymmenet pienet timantit. Rehellisesti puhuen Jere saa käyttää kaiken tahdonvoimansa, jottei koskettaisi pisaroita kädellään tai poimisi niitä pois huulillaan.

Bojan pysähtyy ja kääntää katseensa auringonlaskusta suoraan Jereen. Hänen lämpimän ruskeat silmänsä ovat täynnä vilpitöntä iloa ja ne uppoavat suoraan Jeren sydämen pohjaan. Hänen sykkeensä nousee välittömästi kuin hän olisi valmistautumassa heittäytymään veteen korkealta kalliolta, carpe diemaamaan. Jostain syystä ajatus saa hymynpoikasen hänen huulilleen.

"What are you wondering? You look so dreamy", Bojan sanoo huokuen tyyneyttä ja lämpöä.

"I don't remember when I smile so much that I smile here. With you", hän vastaa hymähtäen rallienglannillaan.

"I know what you mean."

Hän katsoo Bojania eikä voi olla hymyilemättä vielä leveämmin. He katsovat toisiaan kaikessa hiljaisuudessa, joka toisaalta on rauhoittava, mutta samaan aikaan heidän toisiinsa porautuneet silmät luovat aivan erilaisen tunnelman: tiiviin, intensiivisen. Laineiden liplatus tuntuu olevan jossain muualla, jossain kaukana täältä. Jere tuntee hienoisen lämmön kohoavan poskilleen aina korviin saakka. Ilta-aurinko tuntuu yhtäkkiä porottavan turhankin kuumasti. Mitä helvettiä mulle on tapahtumassa?, hän ajattelee, vaikka alitajuisesti ehkä tietää jo vastauksen.

"I'm gonna miss you", Bojan sanoo hiljaa katsoen nyt poispäin merelle. Sanat vaikuttavat olevan hänelle raskaat sanoa ääneen. Tasapainoinen tyyneys hymyineen on poissa ja tilalle tulee haikea, vähän kaukainen katse. Toisaalta suupielet ovat vielä aavistuksen koholla, mutta se jotenkin tekee miehen olemuksesta vieläkin surumielisemmän, aivan kuin hän Jeren takia yrittäisi esittää olevansa okei.

Tuntuu kuin raskas kivi painaisi Jeren rintaa. Tuntuu kipeältä ajatella, kuinka kaikki tämä on huomenna ohi. He hyvästelevät toisensa lentokentällä, palaavat takaisin arkielämään. Bojan Sloveniaan ja hän Pohjolaan. Tuhansien kilometrien päähän toisistaan.

Jere ei oikein tiedä mitä vastaisi Bojanille. Hänen englannin kielen sanavarastonsa tuntuu huvenneen täysin. Kurkkua kuristaa. Hän haluaisi sanoa kuinka ihanaa on ollut olla täällä, viettää aikaa yhdessä, puhua syvällisiä öisillä kävelyillä, kuinka hänen kehonsa kihelmöi Bojanin kosketusten seurauksena, miltä Bojanin huulet tuntuivat korvan alla olevaa ihoa vasten, kun tämä painoi siihen kevyen suudelman toissailtana. Hän haluaisi kertoa, miten hän joutui tasaamaan hengitystään, kun Bojan pyysi häntä mukaan Thaimaahan, miten hän tulee vaalimaan näitä muistoja lopun ikäänsä.

Lopulta hän vain tyytyy nyökkäämään, yrittämättä edes peittää omaa alakuloisuuttaan. Pala kurkussa tuntuu kasvavan hetki hetkeltä suuremmaksi ja hän nielee kyyneleet, jotka meinaavat kihota silmiin.

Bojan tuijottaa merelle aina horisontin kaukaisuuteen ja hengittää syvään sulkien silmänsä. Kun hän avaa ne, katse vaikuttaa päättäväiseltä.

"Fuck it. I'm gonna do it."

Hän laittaa toisen kätensä Jeren poskelle, painaen huulensa tämän omia vasten. Bojan aloittaa suudelman hitaasti, antaen Jerelle aikaa vetäytyä pois, antaen tilaa tehdä niin kuin hän on aina ennen tehnyt. Bojanin raottaessa vielä enemmän huuliaan, Jere ei enää kestä, hänen on pakko vastata suudelmaan, saada tuntea Bojanin huulet omillaan kunnolla edes kerran. Sandaalit tippuvat kädestä. Muuri, jonka oli tarkoitus pitää itsekuria yllä, murtuu nyt kokonaan. Suudelma muuttuu epätoivoiseksi, aivan kuin se olisi viimeinen kerta, kuten se voi ollakin. Bojan laittaa molemmat kätensä Jeren niskaan. Hän puolestaan kietoo molemmat kätensä Bojanin vyötärön ympärille, kallistaen leukaansa kerran vielä hieman ylemmäs, kunnes vetäytyy lopulta pois.

Kädet hän kuitenkin vielä pitää Bojanin ympärillä tämän hyväillessä hänen niskaansa ja siirtyessä hänen yläselkäänsä. Hän tuntee väristyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä tuulenvireen kanssa. Hänen huuliaan kihelmöi suudelmasta, ja niskaa paikoista, joita Bojan siveli. Jere nojaa päätään Bojanin olkapäähän, jolloin tämä vetää hänet yhä lähemmäksi itseään.

"I don't wanna leave. I will miss you so so fucking much, too."

"I know, Jere, I know", Bojan kuiskaa aavistuksen murheellisten silmien saattelemana, kietoen käsivartensa vieläkin
tiukemmin Jeren ympärille.




Indigo
Kiitos ❤
Itkettää 💔

Mango
 
vierailija
Kiitos Jatkoa varmaan seuraa?
❤. En luultavasti kirjoita jatkoa, koska joutuisin vetämään enemmän oikeaa maailmaa mukaan ja luulen myös että oma juttuni on enempi yksittäiset hetket tai päivät, ei niinkään jatkoa saava pidempi ficci, jossa pitäisi miettiä enemmän loogisuuksia ja oikeaa maailmaa.🙂 Jotain eri paikkaan sijoittuvaa englanninkielistä on kyllä kesken, mutta se ei etene mihinkään. Mieluummin taidan lukea muiden tuotoksia😁

Indigo
 
vierailija
Mä mietin tätä meidän laivaa….

Kapteeni olisi ollut selkeästi Gregor, mutta pitäisikö tähän nyt vaihtaa Lado

Navigointia hoitaa Tarotar

Risteilyemäntänä on itseoikeutetusti Leila

(hengen)ravinnosta vastaavat Joymuffin ja Mango, sekä muut ficcailijat

Risteilyllä on mukana myös maadoittajia, jotka tarvittaessa halaavat ja rauhoittelevat kun toisiin iskee paniikki, että laivan kurssi on pielessä tai myrsky on iskemässä.

Laivaan on eksynyt myös salamatkustajia. Toiset ovat ujoja, jotka eivät uskalla tulla kannelle ja salonkiin juhliin mukaan, mutta kurkkivat välillä verhojen takaa. Joku saa vihdoin rohkeutta tulla esiin ja muut vetävät hänet tanssilattialle, antavat lasin pina coladaa ja toivottavat tervetulleeksi.

Toiset salamatkustajat taas ovat päätyneet mukaan vanhingoisa. Erityisesti yöllä he heräävät ja havahtuvat kauhuissaan missä ovat. Yrittävät kaikin keinoin saada laivaa kääntymään kotiinpäin. Hetken riehuttuaan väsähtävät takaisin pelastusveneen alle.

Laivan erikoisuus on talvipuutarha, jossa kukkii erityisesti ruusut. Vuoron perään matkustajat käyvät hoitamassa ruusuja, juttelevat nätisti ja huolehtivat vedestä ja lannoitteista.

Enid
 
vierailija
Mä mietin tätä meidän laivaa….

Kapteeni olisi ollut selkeästi Gregor, mutta pitäisikö tähän nyt vaihtaa Lado

Navigointia hoitaa Tarotar

Risteilyemäntänä on itseoikeutetusti Leila

(hengen)ravinnosta vastaavat Joymuffin ja Mango, sekä muut ficcailijat

Risteilyllä on mukana myös maadoittajia, jotka tarvittaessa halaavat ja rauhoittelevat kun toisiin iskee paniikki, että laivan kurssi on pielessä tai myrsky on iskemässä.

Laivaan on eksynyt myös salamatkustajia. Toiset ovat ujoja, jotka eivät uskalla tulla kannelle ja salonkiin juhliin mukaan, mutta kurkkivat välillä verhojen takaa. Joku saa vihdoin rohkeutta tulla esiin ja muut vetävät hänet tanssilattialle, antavat lasin pina coladaa ja toivottavat tervetulleeksi.

Toiset salamatkustajat taas ovat päätyneet mukaan vanhingoisa. Erityisesti yöllä he heräävät ja havahtuvat kauhuissaan missä ovat. Yrittävät kaikin keinoin saada laivaa kääntymään kotiinpäin. Hetken riehuttuaan väsähtävät takaisin pelastusveneen alle.

Laivan erikoisuus on talvipuutarha, jossa kukkii erityisesti ruusut. Vuoron perään matkustajat käyvät hoitamassa ruusuja, juttelevat nätisti ja huolehtivat vedestä ja lannoitteista.

Enid
Mahtavaa 🤩 Just tollanen tää laiva on!

Mango
 
vierailija
HUOMIO!!! Onko täällä muita, jotka haluaisivat perustaa Jokereille ja Käärijälle fiilistelyketjun? Mä en oikein koe B&K shippausta enää omana juttunani, mutta haluaisin keskustella ja katsella linkkejä Jokereiden jäsenistä ja Käärijästä. Miksei myös vaikka Kuumaasta. Vauvalla meno on välillä ahdistavaa ja tämä on selvästi pelkkä K&B ketju. Ehkä shippaus ketjut rauhoittuisivat, jos Jokereiden jäseniä saisi ihailla jossakin muualla. Jan ja Nace ovat erityisesti minun makuuni.
 
vierailija
Olipa ihanat ficit! Kiitos molemmille kirjoittajille! Itselle uppoaa just tollanen pehmompi söpöilymeininki ja pienet tuokiokuvat. Kiva kun julkaisette näitä täällä palstalla.

Täällä laivassa on ollut nyt taas ihana tunnelma, vähän tyynempää tänä iltana.

-ruusuristeilijä
 
vierailija
HUOMIO!!! Onko täällä muita, jotka haluaisivat perustaa Jokereille ja Käärijälle fiilistelyketjun? Mä en oikein koe B&K shippausta enää omana juttunani, mutta haluaisin keskustella ja katsella linkkejä Jokereiden jäsenistä ja Käärijästä. Miksei myös vaikka Kuumaasta. Vauvalla meno on välillä ahdistavaa ja tämä on selvästi pelkkä K&B ketju. Ehkä shippaus ketjut rauhoittuisivat, jos Jokereiden jäseniä saisi ihailla jossakin muualla. Jan ja Nace ovat erityisesti minun makuuni.
Vauvalla oli vähän aikaa se musaketju, missä oli ihan hyvä fiilis, mutta vähän kirjoittelijoita. Ehkä sen voisi herättää takaisin henkiin tai perustaa jonkun uuden. Oon myös itse vieroittautumassa shippilaivasta, mut tykkään edelleen fiilistellä mm. keikkoja ja musiikkia ja toki artisteja itseään. Taidetaan tosin olla vähemmistössä, joten voi olla et erillinen ketju ei saa tarpeeksi tuulta purjeisiin. Senkin vuoksi käyn edelleen av:n fiilistelyketjussa vaikka tunnelma siellä laskeekin välillä tosi ikäväksi.
 
vierailija
Mä mietin tätä meidän laivaa….

Kapteeni olisi ollut selkeästi Gregor, mutta pitäisikö tähän nyt vaihtaa Lado

Navigointia hoitaa Tarotar

Risteilyemäntänä on itseoikeutetusti Leila

(hengen)ravinnosta vastaavat Joymuffin ja Mango, sekä muut ficcailijat

Risteilyllä on mukana myös maadoittajia, jotka tarvittaessa halaavat ja rauhoittelevat kun toisiin iskee paniikki, että laivan kurssi on pielessä tai myrsky on iskemässä.

Laivaan on eksynyt myös salamatkustajia. Toiset ovat ujoja, jotka eivät uskalla tulla kannelle ja salonkiin juhliin mukaan, mutta kurkkivat välillä verhojen takaa. Joku saa vihdoin rohkeutta tulla esiin ja muut vetävät hänet tanssilattialle, antavat lasin pina coladaa ja toivottavat tervetulleeksi.

Toiset salamatkustajat taas ovat päätyneet mukaan vanhingoisa. Erityisesti yöllä he heräävät ja havahtuvat kauhuissaan missä ovat. Yrittävät kaikin keinoin saada laivaa kääntymään kotiinpäin. Hetken riehuttuaan väsähtävät takaisin pelastusveneen alle.

Laivan erikoisuus on talvipuutarha, jossa kukkii erityisesti ruusut. Vuoron perään matkustajat käyvät hoitamassa ruusuja, juttelevat nätisti ja huolehtivat vedestä ja lannoitteista.

Enid
Juuri näin 😄!
Katrina
 
vierailija
Leila, sinäkin siis menossa Kaija Koon keikalle. Ai siellä on joku lämppäri mun paikka on jossain ylhäällä katon rajassa aika lähellä lavaa. Viime yönä kun katsoin tuota K keikkaa tuli vähän surullinen olo. Vaikka kuinka yrittäisin olla ennakkoluuloton, niin en kyllä pysty näkemään itseäni tuon innokkaan nuorison joukossa. Ovatko kaikki siellä yleisössä tosiaan noin aktiivisia, eikö siellä yhtään näy jäykistelijöitä. Jotenkin mua myös häiritsee tuo fanikulttuuri, että jotkut ilmeisesti ovat aina siinä eturivissä ja saavat jotenkin erityisaseman fanien joukossa. Kateutta ehkä?
Hei halusin vain sanoa että olen nelikymppinen ja maailman jäykin ihminen enkä ole kyllä K:n keikoilla tuntenut itseäni ulkopuoliseksi vaikka en yhtään osaa bilettää. Kaikilla keikoilla on ollut paljon myös vanhempaa porukkaa
 
vierailija
HUOMIO!!! Onko täällä muita, jotka haluaisivat perustaa Jokereille ja Käärijälle fiilistelyketjun? Mä en oikein koe B&K shippausta enää omana juttunani, mutta haluaisin keskustella ja katsella linkkejä Jokereiden jäsenistä ja Käärijästä. Miksei myös vaikka Kuumaasta. Vauvalla meno on välillä ahdistavaa ja tämä on selvästi pelkkä K&B ketju. Ehkä shippaus ketjut rauhoittuisivat, jos Jokereiden jäseniä saisi ihailla jossakin muualla. Jan ja Nace ovat erityisesti minun makuuni.
Miksei noita voisi harrastella myös täälläkin? Ei mua ainakaan haittaa jos täällä välillä jutellaan myös muista jokerien jäsenistä.
 
vierailija
HUOMIO!!! Onko täällä muita, jotka haluaisivat perustaa Jokereille ja Käärijälle fiilistelyketjun? Mä en oikein koe B&K shippausta enää omana juttunani, mutta haluaisin keskustella ja katsella linkkejä Jokereiden jäsenistä ja Käärijästä. Miksei myös vaikka Kuumaasta. Vauvalla meno on välillä ahdistavaa ja tämä on selvästi pelkkä K&B ketju. Ehkä shippaus ketjut rauhoittuisivat, jos Jokereiden jäseniä saisi ihailla jossakin muualla. Jan ja Nace ovat erityisesti minun makuuni.
Mä haluaisin Jokereille oman ketjun! K ei enää kiinnosta.
 

Yhteistyössä