Ihana Mimosa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei, se on eri asia
On mielenkiintoista mihin naisen keho voi pystyä, olet todennäköisesti jokin erityislahjakkuus. Kerran luin vastaavasta että joskus 1600 luvulla oli ollut nainen joka rakastellessa laukaisi miehille parantavaa energiaa. Myös Intiaanien tiedettiin pystyvän samaan. Nyky yhteiskunta on kadottanut monet hyvät asiat kehityksen myötä. Haluan kokea Mimosa sinun rakastelu energian tai onko se pillu energia mutta haluan tietää miltä se tuntuu.
 
vierailija
Kuka ihme nainen tämä on ? On hyvin kova puute mutta ei halua naida jotain rahan perässä olevaa vaan ihmistä, naista joka haluaa antaa läheisyyttä siinä hetkessä ! Kuka on Mimosa?
 
vierailija
Cialis pikku pilleri aamulla riittää mutta se pitää ottaa joka aamu. Kalu toimii kiihottuessa eikä ole sivuvaikutuksia. On toki muitakin keinoja mutta tämä on siitä hyvä että tulipa seksi tilaisuus milloin vaan niin ei tarvitse miettiä että ehtiikö pilleri vaikuttaa jotta seksi sujuu kestävästi ja useita kertoja eli virkistyy nopeasti. Usein kyllä otan lisäksi vielä Cialiksen ison pillerin 2 tuntia ennen yhdyntää niin sen lisä puhti kyllä on havaittavissa. Cialis on kalliimpi mutta erittäin luonnollisen virkeyden saa kalulle.
 

Yhteistyössä