Onkohan Norjasa huudettu allahu akbaria

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis taparikollinen ja h..llu

"Vanhemmat ja muut sukulaiset ovat olleet säännöllisesti yhteydessä poliisin ja kertoneet olevansa huolissaan miehestä. Haastattelussa sukulainen kertoo, että miehen vanhemmat ovat antaneet pojalleen runsaasti tukea ja apua vaikeuksissa.
Miehen kerrottu kääntyneen islamin uskoon, mutta sukulainen mukaan hänellä ei ole taustalla syvempää uskoa tai vakaumusta.
Sukulainen kertoo, että hänellä oli heti aavistus tekijästä, kun hän kuuli Kongsbergin tapahtumista.
– Pelkäsin, että hänen vanhempansa olisivat joutuneet uhreiksi. Miehen olisi pitänyt olla suljetulla osastolla jo pitkään aikaa, sukulainen kertoo ja sanoo, ettei voi ymmärtää miten mies onnistui surmaamaan viisi ihmistä jousella.
Useita tuomioita
Mies tuomittiin viime vuonna kuuden kuukauden lähestymiskieltoon vanhempiaan kohtaan sen jälkeen, kun tämä oli uhannut tappaa isänsä. Miehellä oli ollut mukanaan myös revolveri. Asiasta uutisoi muun muassa Norjan TV2.
Vuonna 2012 hänet tuomittiin törkeästä varkaudesta ja huumausainerikoksesta 60 päivän ehdottomaan vankeuteen. Tuolloin mies oli murtautunut Norjan kaivosmuseoon."


 
Muuuuistetaas taas että Uudessa Testamentissa ei ole karvan verrankaan sanaa siitä, että kristinuskoa pitäisi levittää väkivalloin. Apostolit tulivat itse tapetuiksi ja alkukristityt oli tunnettuja siitä, etteivät käyneet edes armeijaa.

Koraanissa taas Muhammed öyhöttelee "ta**akaa kristityt, juutalaiset tms."
 
Viimeksi muokattu:
Jotkut ei-muslimit on kääntäneet muinaisesta arabian kielestä, mitä "Allahu akhbar" tarkoittaisi nyt:

"Jumala on hiiri." :D No se sopisikin Allahiin...

Nooo, taitaa olla eroa, lausutaanko tuo
Allahu akbar=Jumala on suuri
Allahu ahbar=Jumala on hiiri :sneaky:
 
vierailija
Muuuuistetaas taas että Uudessa Testamentissa ei ole karvan verrankaan sanaa siitä, että kristinuskoa pitäisi levittää väkivalloin. Apostolit tulivat itse tapetuiksi ja alkukristityt oli tunnettuja siitä, etteivät käyneet edes armeijaa.

Koraanissa taas Muhammed öyhöttelee "ta**akaa kristityt, juutalaiset tms."
sanoja tai ei
mutta niin vaan tapahtui ja montakin kertaa
 
vierailija
Eli mitä tarkoitat? Pitääkö meidän hyväksy islamismin väkivaltaisuus, koska satoja vuosia sitten oli ristiretket? Kuinka monta vuotta on vielä hyväksyttävää, että islamistiterroristit tappavat Euroopassa tai muualla maailmassa?
Mistä sä noin päättelit?

Pitääkö meidän hyväksyä se, että h..llut eivät pääse hoitoon ja tapahtuu kuten nyt tapahtui?
 
vierailija
Ristiretkien aikana tapahtui paljon pahaa, mutta jos historiaa katsoo niin niihin ristiretkiin osallistui paljon sellaisia jotka eivät mitään uskovaisia olleet ja myös paljon sellaisia jotka tekivät pahansa Paavin ja katolisen kirkon nimeen, eivät jumalansa nimeen.


Jaa vielä tänäkin päivänä tapahtuu noin paljon ja pohjoismaissa?


Fanaattisuutta esiintyy kaikkialla ja mun puolesta se on ihan ok niin kauan kunhan sillä ja sen alla ei halua muita satuttaa.
Sulta taisivat jäädä lukematta nuo linkittämäni jutut.
 
vierailija
Breivik ei käsittääkseni tehnyt tekojaan jumalan nimessä ja allahin nimissä tehdään terroristisia iskuja koko ajan...mutta jotenkin Breivik vie heidän teoiltaan näissä keskusteluissa kuitenkin aina voiton...yksi mies, joka ei toiminut uskontonsa nimissä.
Miksi sinun mielestäsi ei saisi Breivikia mainita? Kun teko tapahtui kuitenkin Norjassa sekin ja terrori-iskuksi luokitellaan tämäkin kai.

Mikä on yhteinen nimittäjä näillä? Minun mielestäni mielenterveyden vakava horjuminen.
 

Yhteistyössä