Pfizer: koronarokotteesta on todennäköisesti tulossa vuosittain annettava rokote

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Pfizerin osakkeita saat aivan vapaasti ostaa markkinoilta, vieläpä ihan edullisin kustannuksin kun katsot kenen palveluita käytät osakeostoksissasi. Hyvin on kehittynyt Pfizerin osakekurssi ja osinkoa tulee neljästi vuodessa.
Toissapäivänä Pfizerin osake 42 dollaria.
En muista milloin ostin, arvo noussut 48%
Juuri ostin 200 Modernaa, olikohan jotain kuuttatuhatta euroa.

Sikatyhmää että ei tuettu nenäsuihkerokotetta, jolla vuosittaisiin rokotuksiin ei tarvita sairaanhoitajan pätevyyttä. Helppoa, halpaa, nopeaa.
 
vierailija
Tuntuu kuin tähän rokotteeseen uskotaan aivan liikaa.
Ja en ymmärrä vouhotusta, jonka se saa aikaan, jopa HUS, THL, STM ja muut ovat kuin lumottuja.
Asia on kuten eräs professori sanoi, se rokote EHKÄ antaa suojaa rankemmalta taudilta sairastumasta mutta ei estä covidin uutta tartuntaa.
 
vierailija
Miksi meidän hallituksemme ei antanut tukea valmistaa kotimainen sumutteena annettava rokote?
Aatelkaa mitkä rahat valtio saisi ehkäpä vielä tehokkaammasta rokotteesta kuin mitä nuo ulkomaiset ovat. Kukapa ei luottaisi kotimaiseen enemmän ja sumutteena annettava rokote tarkoittaisi sitä että mikäli siinä olisi näitä salkkarien pelkäämiä mikrosiruja, pedon merkkejä, implantteja, neurolinkkigrafeenia, 5g siruja jne. ne voitaisiin sumuttaa joka tapauksessa jo chemtrails lennoilla.
 
vierailija
Influenssarokote ei ollut hyvä koska sitä ei ole pakko ottaa, mutta koronarokotteesta saatiin ikuinen lypsylehmä, jopa nuorille ja lapsille pistettynä, koko maailma pitää rokottaa kerran tai kahdesti vuodessa, 7,8 - 15,6 miljardia 20 euron annosta ikuisesti tästä alkaen, laskekaa ite mitkä massit tossa liikahtelee, satoja miljardeja ainaki joka vuosi :)

Tämä rokote tarvitaan ehdottomasti turvaamaan rikkaiden rikastuminen.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä