Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Eeeiiii!

Sensuuri iski ku yriti kysellä, lukeeko siis @m1es juorulehtiä.

Ja toki hieman tirskuin siihen päälle. :X3:
Noita iltalehden ja Iltasanomien nettiversioita silmäilen ajoittain. Sieltä saa usein hauskaa materiaalia palstalle linkattavaksi ja mammojen verenpaineen nostoon. :cool:

Ja esim. vähäpukeinen Grimes on kiinnostava mediasta riippumatta...

Ja kyllä, seuraan F1-sarjaa ihan teknisessäkin mielessä. Ärsyttää siis aina, kun rajoitteita autojen tekniikkaan, testaamiseen ja suunnitteluun lisätään. Tai jos poistetaan varikkotytöt :mad:
 
Viimeksi muokattu:
Ja sä heräsit siihen? :rolleyes:
Joo, ihmettelin ensiks miten muka posti voi tulla näin myöhään (kuulosti samalta se ääni):X3:
Hällä oli mitä ilmeisemmin tylsää:rolleyes:
Tai tarkemmin ajatellen varmasti ei ollut tylsää:X3: Ainakaan enää siinä vaiheessa:D
Juu ei ollut ainakaan sillä hetkellä tylsää ja yritti levitellä vielä lisää, kun menin siivoomaan kaikki silput ym takas tonne minne kuuluvatkin:ninja:
 
Ohi aiheen, mutta ootko sä ollut täällä aiemmin sciurus vulgaris-nimimerkillä?

Tuli vaan tosta profiilikuvasta mieleen.
En oo ollu:) Mä vaan jämähdin noihin oraviin, googlella ettin välillä jonkun aikaan/kauteen sopivan. Toisaalta tekis mieli vaihtaa johki ihan muuhunkin mut en jaksa/ehdi nähdä riittävän suurta vaivaa ettiäkseni jotain persoonallisempaa:ROFLMAO:
 
vierailija
"Taulukossa 9 esitetyt iprodionin ja malationin adsorptiokertoimet (Kd), ja vastaavat sorptio-isotermit m‰‰ritettiin Almerian yliopistossa, Espanjassa, joka on yksi EU-tutkimuksen yhteistyˆkumppaneista.":ninja:
 
vierailija
"...Lis‰ksi kasvihuoneella D maaper‰‰n joutuneen malationin m‰‰r‰ oli 260 % suurempi kuin kasvihuoneella A ja torjuntaaineiden jakautuminen kasvihuoneen eri osiin oli ep‰tasaista."o_O
 

Yhteistyössä