The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Yks lähti ihajust rallatellenpomppien bestikselleen yökylään:love:

Samalla toi yks isompi ryntäs pääkkönen kolmantena jalkana myörremyrskyisenä eteiseen ja vissiin kait laittoi jotkut kenkänsä vasta ulkona jalkaan:confused:...kylille kiiruskiirus ja veikkaan että pikkusen oli myöhässä jo ja että vissiinkait joku tyttönen ehken oottamassa:rolleyes:..


Ja jotta eteisessä olis tosi ahdasta ja tunnelmat katossaan niin toi yks tuli niin kiukkusena ulkoa sisälle ja purkautu lumisista vaatteistaan ja kengistään alta nanosekunnin ja pihis ja puhis kantapäiden kipunoidessa mennessään...ja perään kuului SLÄM!!!!

...taijan joulusiivota ovet puis...




Perjantai-illan huumat kohdillaan(y):D:love:!
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja Softy
Mulla on 36 jalka ja nilkan ympärys 19cm ja tää ihan viattomana ilmoille heitetty vihje kaikille sukankutojille vaan:oops:...nii ja tykkään sinisestä (en mistään tummasta tai räikeen kirkkaasta) ja mustasta...:ninja:
 
[QUOTE="Elena777, post: 31778612, member: 140461"]Mulla on 36 jalka ja nilkan ympärys 19cm ja tää ihan viattomana ilmoille heitetty vihje kaikille sukankutojille vaan:oops:...nii ja tykkään sinisestä (en mistään tummasta tai räikeen kirkkaasta) ja mustasta...:ninja:[/QUOTE]
Huononäkösille että näkevät:geek:
 
Onneks on päteviä tekijöitä jotka tekee ja joilta niitä saa ja sitten niitä näin joulun alla kun on myynnissä niin voi ostaa :)
Näinpä.
Mitäpä tosta stressaamaan.
Neulominen on niit taitoja jotka meikäläiseltä ei luonnistu sitten mitenkään, paitsi neulekoneella.
Joillekin neulepuikkojen kilkuttelu on rentoutumista. Jos se ei sitä ole niin miks pitäis väkisin vääntää?
 
vierailija
Pilvinpimein? Näetkö kenties kahtena heidän viestinsä, päätön ei nimittäin kirjoittele päivittäin, joten kuinka Ellu voi silloin peukutella pilvinpimein häntä?
Älä viitsi (päätön ;)).

Päätön lukee nytkin näitä, peukuttelee ja kirjoittelee harmaana. Normaalisti ei käytä koskaan isoja kirjaimia, harmaillessa aina lauseen alussa.

Tyylin tuntee :sneaky: Ja eräs tietää harmailutekstien pelkän emoji -merkkaajan, ja silloin peukuttaa niitä päitä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä