The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Mä kävin tänään kaupassakin ja muistin jopa ostaa kaikki puutostuotteet vaikkei ollut edes listaakaan mukana(y). Arvaas vaan mutisinko ja hitoksen monta kertaa sitä rimpsua mielessäni:barefoot:...ja todellakin toivottavasti vaan mielessäni:oops:, onnistuu toi ääneen höpiseminenkin...


Mutta. Unohdin käydä apteekissa.

Nyt toivon että jahka ipanapaset selviytyvät saunasta ripotellen pois, että saan löylyistä parantavaa rentoutusta kroppaan:)..havaittavissa kolotusjumitusjäykistystä, se kokovartalohieronta olis rouheeta(y)
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
Kun sulla kerta on se uniapnea, muistathan aina katsoa vasta-aihesarakkeesta, ettei kukaan vahingossa anna sellaista, mikä siellä lukee nyt. Sehän tarkoittaa, ettei saa edes kokeilla sellaista.
Hyvä et tuli esille toi asia, vaikka Asiankannattajan & kumpp. puolesta saatkin kaikessa rauhassa tukehtua:geek:
Tuolla oli aika hauska tuote, matkapahoinvointiin, katsos:
"4.8. Haittavaikutukset Urtikariaa, lääkeihottumaa, väsymystä, suun, nenän ja kurkun kuivuutta, näön sekavuutta, takykardiaa, virtsaretentiota, ummetusta, levottomuutta, hermostuneisuutta, unettomuutta ja kuulon ja näön hallusinaatioita on raportoitu, erityisesti silloin, kun annossuosituksia on ylitetty. Syklitsiinin käytön yhteydessä on esiintynyt sappiperäistä keltaisuutta. Seuraavia on raportoitu yksittäiset tapaukset: lääkeihottuma (fixed drug eruption), nykivät pakkoliikkeet, yliherkkyyshepatiitti ja agranulosytoosi.

4.9. Yliannostus Marzine-tablettien akuutin toksisuuden oireet johtuvat sen perifeerisistä antikolinergisistä vaikutuksista ja keskushermostovaikutuksista.

Perifeerisiä oireita ovat mm suun, nenän ja kurkun kuivuus, näön sumeus, takykardia ja virtsaretentio, keskushermostovaikutuksia väsymys, sekavuus inkoordinaatio, ataksia, heikkous, kiihtyneisyys, disorientaatio, harkintakyvyn heikkeneminen, hallusinaatiot, hyperkinesia, ekstrapyramidaalihäiriöt, kouristukset, korkea kuume ja hengityksen lamaantuminen. Akuutin yliannostuksen hoitona käytetään suoliston huuhtelua ja hengityksen ja verenkierron tukitoimia tarvittaessa. Kouristukset tulee hoitaa tavanomaisesti suonensisäisellä kouristuksia ehkäisevällä lääkityksellä.":D:geek::censored:
 
  • Tykkää
Reactions: Softy
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä