The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Meillä oli hampurilaisia.

Kaupasta löytyi oikein muhkunoloisia perunasämpylöitä. Pussissa oli neljä, tulivat vissiin laitilasta.Ne uuniin lämpeämään niin että toisen puolikkaan päällä oli pari, kolme siivua cheddaria.Toiselle pannulle pekonit ja toiselle rotukarjan naudanlihapihvit. Pian kasailtiin kurkkujen sun muiden kera. Lisukkeeksi itsetaiteiltua sinappimajoneesia ja lautasen reunalle coleslawta.

*röyh* Ja seuraava sihijuoma.
 
..voi morjens, nyt meinaa kosahti tahan osoitteeseen niin Vuoden Aiti- palkinto*ufopaakkonen*:notworthy:*ryomin nurkkaan*

Ulko- ovi kavi ja mun suureksi hammastykseksi sisaan marssi armasrakas isopieniesikoiseni!! Siis ei siina - ihan hyva ja kiva ja ihanaa etta marssi sisaan muttamutta....missas ihmeen valissa se poika on ulos vilahtanut:confused::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:...mie luulin etta han on omassa huoneessaan sen koneensa aaressa tussaamassa:unsure:

Ruoskaapiiskaajalkapuuta.
Ja sitten taa yks on vaan yhta hekotusta kun ma tassa kiekasin kivassa falsetissa etta " waaaasss, miten sa sielta tulet???!!!":barefoot:

Passitin suoraan saunan lampimiin loylyihin :love:

Ite taijan kayda kaivamassa itelleni lumipoteron.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä