The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija.
Sen kummemin selittelemätttä ja kun ei ole mihin verrata mut kun ei siis ole mikään pk seutu niin...mitä mieltä näistä 2h+keittiö+sauna ja partsi 58neliöö 672,50 ja sit vesi ja sähkö kulutuksen mukaan ja 2h+keittiö+ sauna ja partsi 48 neliöö 533,50 ja niissäkin vesi ja sähkö kulutuksen mukaan...kummatkin on uusia taloja eka on 2012 v ja toinen 2015. Siistejä ovat. Autopaikat 10/20€
Riippuen ottaako tolpan vai tallin. Itseä vähä vaivaa et vesikin menee kulutuksen mukaan kun nykysessä on kiintee.Tälläsii nyt pääsee katsoo. Kt kylläkin...
Käyt katsomassa molemmat niin näet miltä näyttävät ja kumpi vaikuttaisi kivemmalta.
 
Just nii, Vanha raihnanen Majuri jalkoihin varvasvälihikihajun tainnuttamana potkittavaks armotta vaan :mad:

Se ei käy, sanon suoraan sen
Hö hö hö oletpa sä pikkutarkka tänään :cautious:
Ajattele olisit saanut nuuhkia varpaita *houkuttelee*

@Asiankannattaja mietinkin että ''yksi on joukosta poissa...kuka se mahtoikaan olla''...no sä voit olla se puolialaston Hunks joka leyhyttelee palmupuun lehvää boobsin yläpuolella ja syötät aina välillä hänelle viinirypäleitä(y)

*juoksee takas hommiin*
 
Nii ja päivää kettinkiin.

Päivän kannatettavat asiat hoidettu.
Kerkesin käydä kirppikseltäkin hakemassa varaamani tavaravuoren, jonka siis lupasin käydä hakemassa viimeistään tänään. Läjässä on mukana ensimmäiset farkkuni yli kolmeenkymmeneen vuoteen. Iskemättömät, siis uudet mustat farkut joissa ihmeellistä on se, että istuvat vyötäröltä kuin valettu - eikä lahkeet ole kolkytä senttiä liian pitkät. Siis istuvat jalkaan ilman saksia ja ompelukonetta. Kait sitä kaks euroa vois tuhlata tollompaankin ostokseen?

Sit paluumatkalla ostoshelvetti oli matkanvarrella joten tavaraläjän raahauksen uuvuttamana "oikaisin" sitä kautta palkitakseni itseni laatikollisella raikasta ja virkistävää keskiolutta. (Juu, ruoskikaa kunnolla mutta vasta huomenna. Nyt ei maksa vaivaa kun ehdin jo sihauttaa)

Tosta syystä kirjaston poistokori jäi tänään väliin. Oli tarpeeksi raahattavaa muutenkin.

Ostoshelvetin käytävällä puoli tusinaa liittymämyyjää/feissaria/kengänpohjankiillottajaa/mitälie yritti hyökätä kimppuuni.
Onneksi isot tytöt taannoin opetti mulle miten noista pääsee silmänräpäyksessä eroon.
Sanoin, että (meillä) Vaimo hoitaa! (tommoiset asiat)
Toimii kuin junan vessa.

En o aiemmin hoksannut, että kuvitteellinen vaimo olis noin hyödyllinen.

Mihin kaikkeen oikeat vaimot sit mahtavatkaan pystyä?
 
Päivää ja ihanaa perjantaita sinne :love:
Hyvin syksyinen ilima,välil sataa vettä ja välillä paistaa aurinko. Mie kastuin kotimatkalla cittarista,ku ei ollu sateenvarjoo mukana. ;)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä