The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Puoltoista viikkoa.Kyllä se kova tärsky.Hoitsul kävin kun oli pakko sen vahinko ilmotuksen takia ,lekuril käski jos muutaman päivän päästä viel sattuu ja kohtahan siit on jo kaks viikkoa.Oisin sillonkin päässy lekuril mut en kokenu et olis tarvetta.Sano et tuu uudestaan jos ei rupee helpottaa.
Mut tuskin mikään on murtunu niin mitä se lekuri voi asialle.särkylääkettä tunkee ja mulla on sellasta jo. Tietty täst vois saada muutaman päivän saikkua mut en nyt oikeen tiedä siitäkään.Siit ei oikeen hyvä seuraa jos jää saikelle.
No joo, tuskin mikaan murtunut on koska kylla sa sen saryn ja kivun oisit huomannut ja hakeutunutkin jo laakarin luokse. Voihan tuossa viela toiset puolitoista viikkoa hyvinkin menna... Ota vaan niita sarkylaakkeita kipuun ja yrita tyopaivas jalkeen levata ja rentouttaa paikkoja.
 
mistä näitä hetkiä on taa ruvennu tulee.En mä haluu tätä oloa taas.
Kaipauksesta ja ikavasta kait ne tulevat. Siita etta kaipaa toista lahelleen. Ja vaikka se tuntuukin...isoltapahaltamohkaleelta niin jollakin tavalla se tuntuu myos hyvalta.

Itku kuitenkin helpottaa. Ja aika. Klisheisilta kuin vaikuttavatkin.
Et sa sydantas ja tunteitas pakoonkaan paase, onneksi et! Parempi vain hyvaksya ja tunnustaa ne. Ja sanoa ihan aaneenkin etta ikavoit. Koska se on just sita...rakkautta.
*halaan uudestaan*
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä