The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
miks muuten torilla myydään perunat jossakin ihme kapoissa?

ei luulis olevan liian vaikeaa punnita
Huomenta sullekin!
En tajua, miksi, kun ne potut ei sais saada valoa ollenkaan, ettei muodostu solaniinia niihin... Silloinhan ne ovat myrkyllisiä, jos ehtivät vihertyä:sick:

Perinteitä halutaan kunnioittaa, mut ne kapat oli käytössä pimeissä aitoissa 100 vuotta sitten, ei ulkona auringossa. Ihmisillä oli kellarit ja kylmäkomerot, joissa pottunsa säilyttivät. vanhoissa kerrostaloissa onkin todella hyvät kellarit:)

Syksyllä, kun perunat nostetaan maasta, ne täytyy viedä HETI pimeään paikkaan kuivahtamaan, ettei kellariin pääse märkiä perunoita. Me kasvatetaan omat luomurosamundat eikä niistä tule mitään vaivaa, mut kaupasta pottuja ei ostetakaan. Usein luomupotuissa on ollut vihreää - muovipussissa huono säilyttää niitä. No, Rosamundaa jos olisi myynnissä, ostaisin kaupasta myös, mut kun ei tartte...:whistle:
 
Yinksu
Kinkku juusto sämpylä ja teetä. Täällä on hyvä kaapista löytyy niin ei tarvi mennä ahdistumaan kauppaan. On muuten mureaa ja hyvää kinkkuleikettä.

Sit jonku ajan päästä pitäs aktivoitua taas tohon hommaan...mut vauhtiin kun pääsee niin ei malta lopettaa.
 
...toooosi lämmintä huomenta sulle :)!

Meijen heinänuhahumuri pomppii tasajalkaa, kun ei saa kuulema mitään muuta tehdä kuin aivastella...hiukan noi allergialääkkeet loiventaa mutta aamu on nyt kiukkuisempi. Onneksi toi ipana on varusteltu huumorilla eli ei jaksa ärhennellä oloistansa vaan nauraa tossa omista aivastuskeskittymistä :D

Ohjelmaa pukkaa muuten tähän taloon eli jahka saan itteni hereille, niin seuraa säätämistä ja kuskaamista jajaja...no, kivaa meille kaikille :)!
 
  • Tykkää
Reactions: 0roosa0
...tää mun hilavitkutin on kyllä vinkee. Hirrrween herkistynyt hakeutumaan Pampers- sivustolle - aaaaarrrrggghhhh!!!- mistä en tahdo päästä puis ja sitten jos pääsenkin, niin mut on heivattu kokonaan ulos o_O
 
Boobabe
Iiiiikkkkk, oi vitsit miten ihanaa :)!!! On sulla kyllä reissaaminen mutta perillepääsy kruunaa kyllä matkanteon. Mihin aikaan oot muuten perillä?

Ja voiiihh...."nauti"- toivotus tuntuu äärimmäisen pliisulta...ota kaikki reissusta irti :)!
Huomen aamulla perillä. Mä pidän matkustamisesta että ei haittaa pitkä matka. Kerran menin vielä kauemmas. Kiitti :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä