The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Kai se on sit ryhdyttävä on sit ryhdyttävä vittumaiseen ja pitkään oikeustaisteluun. Eli kyse on siitä, että keravan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö aikoo järjestää pihoja kunnostaessaan kulun naapuriasuntooni n. metrin päästä huoneistoni ainoata ikkunaa ja lävitse hallinnassani olevan piha-alueen.

Kulku naapuriasuntoon hoituisi ketään häiritsemättä talon toisen päädyn kautta, jonne siihen kulku on jo aikoinaan rakennuslupaa haettaessa asemakaavaan piirretty. Nyt tämä vittumainen vuokrataloyhtiö ilmeisesti lehtijutusta suivaantuneena ja verenmaku suupielissä maistuen kostaessaan minulle, aikoo muuttaa kulkuväylän aiemmin kertomallani tavalla toteutettavaksi tekemällä ensin kulkuväylän ja hakee siihen jälkikäteen rakennuslupaa.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::poop::poop::poop::poop::poop::poop::poop:
No johan on hanurista!! Ei muuta kuin keppia heristelemaan ja kapuloita rattaisiin laittamaan! Tsemppia mutta pidahan kaikessa kiukustumisessasi huoli omasta itsestasi - se kuitenkin on tarkein juttu (y)
 
Mä taas herään omia aikojani viiden jälkeen, ei vaan enää nukuta.

Eilen oli ipanat käymässä, aloin jo miettiä aikooko ne muuttaa takas tänne kun vielä yhdeltätoista istuskelivat ihan kaikessa rauhassa. Totesin sitten että mun täytyy lähtee nukkumaan kun pitää herätä 5.30. Oli ne aamuun mennessä kadonneet.
...joo, ei tassa mitaan heratyskelloja taija tarvitakaan, kun on monta tuntia aikaisemmin jo hereilla...saas nahda miten sitten tana iltana sammun kuin saunalyhty(y)(mika ois suotavaa) tai sitten en.

Awwww...onhan se nyt hyva juttu etta ipanat kayvat mummoa kattomassa, etta kaikki on hyvin:love:... Mites muuten nuori perhe - ruttunaaman kans lahtenyt hyvin kayntiin :)?
 
Suomen kesa, lyhyt ja vahaluminen :D

Ei vais, se on vasta alkamassa ja naa takapakkipaivat kuuluu kuvioihin....mutta joko se on saasta johtuvaa tai sitten ma sain itteni kasteltua eilen huolella litimaraksi ja kylmaseksi koskapa ma oon aivan jaassa.

Enka tahdo saada lampoja ylos vaikka paalla on nyt jo villapuserokin:eek::alien:! Jep, eipa unohdeta passinpokkimia kesaltakaan(y):D...
 
Onpa ihana muuten nahda ipanoitten ilmeita kun saapuvat koulusta kotiin :D...."..mita ihmetta, miks sa oot kotona?! Oot sa kipee vai?"...tiia sitten milloin tulee haato lahtea takaisin toihin :D...

Mutta ma lahden kouhottamaan eli viipottamaan kylille :)*vilkuttaa*

 
...joo, ei tassa mitaan heratyskelloja taija tarvitakaan, kun on monta tuntia aikaisemmin jo hereilla...saas nahda miten sitten tana iltana sammun kuin saunalyhty(y)(mika ois suotavaa) tai sitten en.

Awwww...onhan se nyt hyva juttu etta ipanat kayvat mummoa kattomassa, etta kaikki on hyvin:love:... Mites muuten nuori perhe - ruttunaaman kans lahtenyt hyvin kayntiin :)?
Vähän nuo tuoreet vanhemmat näyttää väsyneiltä, vaikka tyttö on suht helppo. Kumminkin kolmen viikon ikäsen kanssa joutuu heräilemään useamman kerran yössä ja kaikki on uutta
 
Ohhoh, päivän pakolliset hoidettu taas...

Neidin rippimekko tuli ja -kas kummaa- oli vielä sopivakin.
On vaan hiukka kaukana siitä, mitä silloin joskus kahdeksan- ja yhdeksänkytlukujen vaihteessa pidettiin... ei saanut olkapäät näkyä eikä polvet, kun tää nykyaikainen, hyvä että peittää kriittist paikat jotenkuten... Mutta valkoinen on. Edes.
 
...no jotain rajaa uteluille?! Ei taida kuulua kellekään...

Ja kuka tietää, onko edes oikee "tapaus" vai joku feikki. Mitä väliä.
:D - kiitos(y)!

:cautious:..niin sitapa ei tiijakaan etta mimmonen mummoihminen taalla oikeesti kirjottaakaan...vaiko jopa munat omistava mies, joka nauraa horottaa partaansa...mahkuja kun ois vaikka mille!:sneaky:


:barefoot: - voi kiesus sentaan....sen sanon ja taijan sen jalkeen laittaa itteni kokonaan jesaripakettiin ja muutan itteni simpukaksi - toisaalta oma vika, mitas oon tammonen:alien::notworthy::barefoot: - etta.

Mita mun menetyksiini tulee ja Kuoleman vierailuihin, niin. Ne ovat isoja kipuja ja menetyksia. Joista yritan selviytya. Rakkaitten menetys on aina...helvetti sentaan. Mita ma selitan kellekaan mitaan. Kerron sen minka kerron, horhona puhun toki liikaakin - hyvaa paivaa vaan - joten varmaan teet omat tulkinnat tai olet tekematta.

Aivan kuten toi vieras tuossa sanookin - mita valia. Se on jonkun elamaa.....tai sitten ei. No big deal for you. Anteeksi.
 
Perunamuusia ja jauhelihapihveja taalla tanaan piiiitkasta aikaa, namps :)

Hyvin osui ja uppos, kuten myos se, etta todellakin laskeudutaan viikonlopun viettoon. Ollaan kaikki ihan uuvuksissa viikosta joten vain olla mollotellaan koko sakki...tosin yksi ehti jo lahtea kartsailemaan ja kuulema menee yokylailemaankin mutta siita ilmoittaa tuonnempana...

Ja kuulema saisin tuonnempanakin karata aikaisemmin toista kotiin, oli kuulema kivaa kun olinkin kotosalla odottamassa :)...
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä