Kyllä, kuulitte oikein. En onnistu pannukakun teossa. Olen aina käyttänyt samaa reseptiä yläasteen köksänkirjasta. Ennen se toimi hyvin. Pannukakku kypsyi ja päälle tuli se tumma ohut ryppyinen kuori. Sama resepti ja toimintatavat yhtä käytössä, mutta ei tule samaa jälkeä. En ymmärrä. Aluksi luulin, että se johtuu siitä, että käytin kauramaitoa. Nyt kokeilin luomutäysmaidolla ja ihan samanlaista kuraa tuli. Ohje on seuraava:
4-5 dl maitoa
2½ dl vehnäjauhoja
2 munaa
1/4 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 rkl sokeria
Paista keskitasossa 225 asteessa 20 min.
Ton sokerin lisäsin itse. Voiko se olla syypää? Paistan kakkua yli 45 minuuttia, ja se jää silti raa'aksi. Päälle muodostuu kova tumma kansi. En ymmärrä!!! Sama ohje ollut vuosia käytössä. Miten se voi yhtäkkiä muuttua? Oisko jollain parempaa ohjetta tai muita vinkkejä?
4-5 dl maitoa
2½ dl vehnäjauhoja
2 munaa
1/4 tl suolaa
2 rkl öljyä
1 rkl sokeria
Paista keskitasossa 225 asteessa 20 min.
Ton sokerin lisäsin itse. Voiko se olla syypää? Paistan kakkua yli 45 minuuttia, ja se jää silti raa'aksi. Päälle muodostuu kova tumma kansi. En ymmärrä!!! Sama ohje ollut vuosia käytössä. Miten se voi yhtäkkiä muuttua? Oisko jollain parempaa ohjetta tai muita vinkkejä?