The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Boobabe
Päivää :)

Mistä voi johtua heikko olo, käsien tärinä ja naama menee valkoiseksi? Oli tänään taas. Tuota on ollut vuosien ajan.
Voiko alhainen verenpaine aiheuttaa sitä?
 
Toi ämpärihän on aika mestari jos osaa ja tietää lasten huoltoa ja tapaamisia koskevat asiat paremmin kuin asioita työkseen käsittelevä sosiaalialan ammattilainen.
Jotenkin kumminkin toivon, että suunnattomasta osaamisestaan huolimatta ämpäri ei hakeudu tolle alalle töihin.
Se on ollu yhteydessä Tampereen lastenvalvojaan ja sosiaalitoimistoon, ilmeisesti myös oikeusaputoimistoon tms. En tiedä millaisen version se on stripparin kanssa tilanteesta sinne kertonut, mutta ei ilmeisesti täysin totuudenmukaista, koska hänen sieltä/niistä saamansa info on ollut erilaista kuin se, mitä lastenvalvoja tänään luki meille ääneen lakikirjasta.
Ja sen verran mitä tyyppiä tunnen, niin se ei oo koskaan ollut noin vittumainen riidankylväjä, et epäilen erittäin vahvasti sillä muikkelilla olevan kannustavat stripparinsormensa pelissä tässä sopassa.
 
IhQ
Siis mitvit??? Kiertävä kaffenkeittovuoro ny on ihan normaalia, mut et jollain menee koko iltapäivä muiden tiskeihin? Kyl normikäytäntö on se, et jokainen huuhtelee sen oman kahvimukinsa+ mahdolliset muut kipponsa itte. Oli tiskikonetta tai ei.
Nokun ei keittiöhenkilökuntaa oo ollut koko kesänä. Tuossa aiemmin oli yks henkilö jolle oli annettu muiden juttujen lisänä hommaksi se tiskaus ja kun sillä loppui sopimus niin meille sit. Ja se kahvi nyt on ollu koko kesän pääasiassa meijän vastuulla myös.
 
IhQ
Ja iltapäivää ketjuun siis!
Tässä kahvilla..siivoilin vähä kun mies oli kutsunu veljensä ja kaverinsa pelaamaan korttia.

Ei o enää höyrykaappia vessassa!! Jee, siis se veski tuplas kokonsa kun sen kaapin sai pois sieltä. Huomenna tulee kosteustarkastaja ja jos ei oo mitään valituksia niin sit saapi alkaa asentaa uutta suihkua! :LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Boobabe
No eipä se ole ennenkään tullu järkiinsä missään asiassa, niin ei ole nytkään toiveet korkealla. Taidan soitella huomenna itekin oikeusaputoimistoon ja kysellä sieltä vähän neuvoja, jos tää nyt oikeusriidaksi kehkeytyy.

Mutta ainakin mulla on lastenvalvojan lausunto ja tuki täysin omalla puolellani. Näin päiväkodin johtajankin tänään ja rupateltiin vähän, saan tarhastakin itselleni puoltavan lausunnon ja mielellään antavat sellaisen, jos sitä tarvitaan.
Joo ei sitä suuria kannata odotella ko. limaskolta, mutta jos nyt ei ihan oikeuteen.
Hyvä ja oikein, että sulla on puoltajia :)
 
Jotta elämä ei olisi pelkkää ruusuilla tanssimista, niin tanssit on tanssittu vähäksi aikaa. Saa...lin polvi sanoi sopparin irti ja tod näk edessä on leikkaus. Miks aina mulle? Eikö nykyiset vaivat jo riittäisi?
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä