The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
Iltoja ja öitä!
Mie oon viettäny iltaa vampyyrien ja miehen ja sen kavereiden kans nettipelin ääressä. Ja herkkujen..:oops:

Huomennako taas töihin, omg. Nyt äkkii nukkumaan! Toivon ettei mies ala kovin kovasti ölisemään.
Puspus!
 
Hello there!.. ja sitten kun pitkästä aikaa ajattelen, että nyt on rauhallista ja hommat hoidettu- rentoudun ja tulee mieleen, että käynpäs palstalla katselemassa ja ihmettelemässä, niin eikös vain uutukaisen pikku vuoteesta kuulu...huutoa.
eli siis, pika visiitti.
Heippati - ja onnea onnea ihanasta uuden uutukaisesta perheenjäsenestä koko teijän perheelle :)! Nautiskele ja nuuhkuttele ihanaa vauvatuoksua :)<3...ja muista pitää itsestäsi hyvää huolta myöskin :)
 
..että shit happens...*halaa rutistaa*...meinaako ne zombiemummot ja -paapat heittäytyä vallan mahdottomiksi ja kiusiivat sua?

No..aattele niin, että lompakkos kuitenki kiittää :) - ja sä oot just se paras hoitsu siellä tänä yönä :) <3!
Eii täällä mitään ihmeellistä oikeesti oo, just nyt ei vaan jaksattais. Ja osaston ainoana hoitajana on helppo olla se paras :ROFLMAO:
 
Eii täällä mitään ihmeellistä oikeesti oo, just nyt ei vaan jaksattais. Ja osaston ainoana hoitajana on helppo olla se paras :ROFLMAO:
Nää..eli liian helppoa yötä pukkaa :)...ongelma se osaa kyllä olla sekin, yöaikaan kuitenkin sais olla sopivasti sitä äksöniäkin ettei menis aivan pilkkiessä...kait sä otit mukaan jonkun jänskäpänskädekkarin luettavaksi että olis jotain hiuksianostattavaa tiedossa...vai ootatko että sieltä kohta kuitenkin VienoKaino hipsii pitkin käytäviä ja aikoo mennä järkkäämään liinavaatevaraston uuteen uskoon :rolleyes:...?

No ni, rinnusta rottingille sitten vaan siellä - nti osastonhoitaja :) - sulle on niin turha tulla tänä yönä ryttyileen :). Koetahan jaksaa siellä vielä muutama tunteroinen, pistät palstaspämmäilyt kehiin jos meinaa mennä ihan taisteluksi :)...
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä