Pikkulauantain pärstäkuvaketju. :)

  • Viestiketjun aloittaja virvatuli
  • Ensimmäinen viesti
Peyote
Sain 7,21. Tuossa vaikuttaa paljon se kuinka suoraan edestä kuva on otettu, itsellä onneks löyty tämä niin on kuitenkin suht suora. Korvat piti arpoa missä ne on :D
katso liitettä 19568
Tykkään kuvasta, en tyhmästä ohjelmasta. Ootteko ajatelleet et jos kuva on puhelimella otettu tai muuten läheltä, niin se vääristää mittasuhteita? Nenä pitenee ja myös nenän ja suun välinen alue pitenee ja leuka lyhenee. Korvat katoaa usein kokonaan. Sitten se ohjelma laskee semmoisesta kuvasta. Sen takia semmonen ohjelma on ihan yhdentekevä.
 
"Sadie"
No pakko myöntää, että en lukenut, mutta lukemistani kommenteista sain kuvan, että ongelmana oli HG:n vääristynyt käsitys itsestä. Närää tuntui herättävän erityisesti se, että hän oli erehtynyt kuvailemaan itseään kauniiksi ja että miehet ovat kehuneet häntä.

Ilmeisesti multa on jäänyt juuri ne olennaiset kommentit lukematta ja kyse olikin aivan jostain muusta, missä tapauksessa pahoittelen syvästi.
Ei lainkaan syytä minkäänasteiseen pahoitteluun!:)

HG veti herneet nenään, kun kaikki eivät olleetkaan samaa mieltä siitä, että hän olisi huippu kaunis ja mahtava ja ihana jajajaja.. Ja sai itkupotkuraivarit siitä, kun jotkut sanoivat häntä nätiksi ja käänsi asian niin, että häntä on haukuttu rumaksi yms. Ja kiukutteli Freiyalle siitä, kun hän (siis HG) oli kehunut Freiyan kuvia, ulkonäköä yms ja kun Freiya ei alkanutkaa ylistämään häntä, alkoi haukkuminen ja sanojen vääntely.
Sekavasti selitetty :D
 
Pessimisti
[QUOTE="Sadie";29898581]Ei lainkaan syytä minkäänasteiseen pahoitteluun!:)

HG veti herneet nenään, kun kaikki eivät olleetkaan samaa mieltä siitä, että hän olisi huippu kaunis ja mahtava ja ihana jajajaja.. Ja sai itkupotkuraivarit siitä, kun jotkut sanoivat häntä nätiksi ja käänsi asian niin, että häntä on haukuttu rumaksi yms. Ja kiukutteli Freiyalle siitä, kun hän (siis HG) oli kehunut Freiyan kuvia, ulkonäköä yms ja kun Freiya ei alkanutkaa ylistämään häntä, alkoi haukkuminen ja sanojen vääntely.
Sekavasti selitetty :D[/QUOTE]

Ah. No kiitos kun väänsit rautalangasta.
 
"hmh"
Minusta oli kiintoisa käänne tää, että pärstäkuvan voi selkeästi korvata desimaaliluvulla, että kertoo miten kaunis sitä itse on tieteellisesti mitattuna.

Näin ketjun sisältö pysyy asiallisena ja kaikki saavat objektiivista tietoa palstailijoiden kauneuden määrästä ilman että minkäänlaiset subjektiiviset näkemykset pilaavat hommaa ja pahoittavat mieltä.
 
Ja pessimistille myös tiedoksi, minkä varmaan oikeasti tiedät vaikkei nyt tullut mieleen:

Monasti ihmisillä on joku ihan toinen motivaatio kun osallistuvat ketjuun mitä on myöhemmässä vaiheessa kun se ketju on jo X sataa kommenttinen tappelu.

Sinänsä alun pointti hämärtyy kun mennään eteenpäin ja se alkaa olemaan lähinnä reagointia viimeisimpiin kommentteihin.

Sitten yleisesti toteamuksena:
En ymmärrä ollenkaan ketjuista toiseen ilmentyvää "miksi täällä puhutaan eri asiasta kuin aihe" valitusvirsistä, kun käsittääkseni jokainen joka on pitempään ollut netin keskustelupalstoilla tietää sen että avoimilla palstoilla asiat menee miten menee, jos haluaa kontrolloitua täsmäkeskustelua jostain aiheesta, on pakko turvautua suljettuihin foorumeihin jossa moderointi on oikeasti mahdollista sääntöjen puitteissa. Täällä on ihan liikaa roskaa siivottavaksi joka päivä ja lisää vaan tulee.

Se että ripittää yhtä siitä että sanoi jotain mikä ei aiheeseen kuulu, synnyttää vaan kaksi muuta jotka pahimmassa tapauksessa aukoo päätä tästä huomautuksesta.

Jos on olevinaan niin viksu, että pitäytyy aina aiheissa, niin sitten ehkä on ihan väärässä paikassa, kun se ei ole mahdollista kautta linjan avoimessa palstassa.

Toki kun valitaan mahdollisimman tylsä aihe, niin todennäköisyydet nousee, ettei sekaan tule aiheesta poikkeavia.
 
[QUOTE="hmh";29898626]Minusta oli kiintoisa käänne tää, että pärstäkuvan voi selkeästi korvata desimaaliluvulla, että kertoo miten kaunis sitä itse on tieteellisesti mitattuna.

Näin ketjun sisältö pysyy asiallisena ja kaikki saavat objektiivista tietoa palstailijoiden kauneuden määrästä ilman että minkäänlaiset subjektiiviset näkemykset pilaavat hommaa ja pahoittavat mieltä.[/QUOTE]

Tieteellisesti?

Saahan sitä toki ajatella että jos jotain on netissä, sen täytyy olla tarkkaa tiedettä.

Se onko oikeassa on taas toinen juttu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja metsänpeitto;29898612:
Eikö se nyt kuitenkin osoita sen, että vaikka ehkä yleisesti ottaen tietyt mittasuhteet toistuvat ja miellyttävät, kauneus on kuitenkin jotain muutakin kuin juuri tietynlaista symmetriaa ja tiettyjä mittasuhteita? :)
Ei tuo osoita minusta yhtään mitään.
 
Alkuperäinen kirjoittaja häppärityypit;29898685:
Sulla on kyllä varaa motkottaa niistä tieteellisistä kauneusihanteista. Nekin on niin "tieteellisiä". Taisit iltalehdestä josksu lukea artikkelin. Pelle.
Ai sää olit se pelle-tyyppi. Mahtaa olla vaikeaa kun sirkus tulee kaupunkiin.
 

Yhteistyössä