The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Samoin, kerrankin katsoin loppuun asti. Onneksi on edessä ohjelmoimaton päivä. Eilinen meni ihan vit...ks muksun kanssa. Paha äiti vei lapsen konserttiin, johon tämä ei halunnut. Voi sitä kiukuttelua ja huonoa käytöstä. Lähdettiin sitten kesken pois ja loppuilta olikin erittäin ihastuttavaa. Niitä harvoja kertoja, kun mielessään toivottaa koko porukan niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Tänä aamuna ollaan jo paremmalla tuulella :)
 
Sain nukkua kymmeneen, jopa yli. :D Pikkulettu tuli sängynlaidalle suklaalevyn ja kortin kera, halitteli ja pusutteli. Hra Lätty onkin ollut yötä kaverin luona ja kotiutuu ehkä alkuillasta, pyydän kieppaamaan kiinalaisen kautta ja tuomaan annoksen ankkaa.

Tänä vuonna en lähde lyllertämään äidin haudalle - menen sitten paremmalla ajalla kesällä vauvan kanssa ja istuttelen taas kukkia.

Hyvää huomenta ja hyvää äitienpäivää sitä viettäville!
 
Voi miksi toi yksi asunto ei vois olla vuokrattavana! löysin myytävistä rivitalokaksion ja nyt mä olen kytännyt sitä varmaan puol tuntia tässä...on päätyasunto,on takka,autotalli,sauna,parkettia ja vaikka ja mitä. Asuinalueesta en tiedä kovin paljon mut ihan eri puolella missä ite nyt asun. Mut miksi se ei vois olla vuokralla...tai edes vuokramahdollisuus ja sit osto jos haluaa. Palvelut suht lähellä sillen just sopivasti et voi mennä autolla pyörällä tai kävellen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä