joku perkeleen valopää MUUTTAA tähän aikaan !

  • Viestiketjun aloittaja "tuohtunut"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras."
Ei muakaan haittais jos muutto tapahtuis vapaapäivänä paitsi jos olisin äiti ja lapsi ei saisi siksi unta niin satavarmasti soittaisin virkavallan. Kotirauha pitää antaa yöaikaan juurikin siksi että ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita.
Poliisi sanois sulle, notta kipitäs nyt v*ttuun nillittämästä (jos vaan kehtaisivat). Onko sulla useinkin noin kova pyrkimys Vuoden Suosituin Kaveri-kisassa? Tosin, sun määritelmä häirikkönaapurista oli naapurin pappa, joka käy ulkona röökillä ja TÖMISTELEE lumet pois kengistä sisälle mennessään.

Tiedätkö, että kerrostalossa voi jopa pitää juhlia hiljaisuuden aikana?

"Isännöintiliiton Marina Furuhjelm sanoo.

– Joitain ääniä kuuluu väistämättä. Se on sitä yhteisöasumista.

Silloin tällöin meteliä saa olla enemmänkin.

– Ihmisellä saa joskus olla juhlat yöaikaankin, Furuhjelm huomauttaa. "

"Yksittäisistä uudenvuodenjuhlista häätöä ei voi saada, vaikka ne olisivat kuinka äänekkäät. Häiriön täytyy olla toistuvaa, eikä häätöä voi saada varoituksetta. "

Varo, t

Joten yksi muutto on vain yksi muutto. Kerrostaloelämä on.
 
"sipsi"
jos soittaisi, on äärimmäisen vaikea uskoa, että poliisi tekisi tilanteessa kuitenkaan mitään.

en soittaisi itse, en soittaisi vaikka muutto jatkuisikin yli virallisen yleisen hiljaisuusajan.
Ja jopa sellaisen muutonjälkeisiloittelun ääniä kuuntelisin, ehkä jo vähän hampaita kiristelleen, mutta tuskinpa poliisille soittaisin, ellei meno äityisi kuulostamaan siltä, että ehkei se olekaan enää niin iloista.
Juurikin näin tekisin minäkin :)
 
"hih"
[QUOTE="teukka";29629537]Mikäs tämän happyn ammatti on, veikkaan että joku byrokraatti tai virkamies jonka aivot on menny sekaisin pilkun viilaamisesta. Näitähän tässä maassa riittää, sormi pystyssä molottamassa muille jostain helvetin pykälistä ja säännöistä.[/QUOTE]

Ilmeisesti just 22v lapseton ihminen....
 
No eikä tule. :D

Se on taloyhtiön sääntö, ei mikään laki jota poliisin on velvollisuus valvoa.

Kyllä sinne hiukan vakavampi häiriö vaaditaan, jotta poliisi saapuu paikalle. Onneksi.
Väärässä olet, todellakin poliisi tulee tai hän laiminlyö työtehtäviään.

Edelleenkään en tekis mitään ellei se tapahtuisi hiljaisuusaikana ja niin, että se häiritsisi perhettä tai työhön meno olisi aamulla.
 
v i e r a s
Joo-o.. Ymmärrän toki että ap:tä ottaa päähän kun lapsi ei saa nukuttua. Tässähän ei puhuttu mitään siitä,esim miten raskas päivä ap:llä on lapsen kans ollu,miten väsyny ap itse on tms.. Mutta,kyseessä nyt kuitenkin on vaan yks muutto. Itse tässä joitain viikkoja sitten hurrasin itsekseni kun meiän alakerran naapurit muutti pois. Siellä on n 2,5v ajan (joka me ollaan tässä asuttu) lapsi/lapset metelöiny lähes joka ilta n21-22 asti,yleensä juoksua ja huutoa/itkua (sellasta perus "mä en haluu mennä nukkuu"-tyyppistä iltariehumista/nukkumaanmenon viivytystaistelua). Oma esikoiseni pienempänä (varmaan ekan vuoden ajan mitä tässä on asuttu) ei saanu nukuttua/nukahtaminen venyi kun lapsi jäi kuuntelemaan alakerrasta kuuluvia ääniä ja kyseli mm "miksi se poika taas juoksee? miksi se itkee?".. Itseä harmitti tilanne usein ja ilahduin aina kun näin tämän perheen lähtevän esim viikonlopuksi reissuun. Silti,kertaakaan ei käyny edes mielessä valittaa asiasta edes perheen äidille/isälle,puhumattakaan että olisin isännöitsijälle jotain sanonu.. Kerrostalo on meiän oma valinta,emme halua asua "maalla" tai omakotitalossa. Lasten äänet,oli ne sitten kuinka rasittavia tahansa,on elämisen ääniä ja ne kuuluu kerrostaloon. Kuten sekin että aina joskus siellä talossa vaihtuu asukkaat.
 
[QUOTE="teukka";29629678]Onko hiljaisuusaikana sinun mielestä ihmisillä oikeus mennä kotiin? Koska jokuhan voi häiriintyä kun rappukäytävässä kävelee, soittaisit varmasti poliisit jos näin kävisi, eikö niin.[/QUOTE]

Haha, no tottakai ja kaikki normaalit äänet saa kuulua. Muuttaminen on hieman äänekkäämpi homma ja hölmökin tajuaa ettei ole asiallista alkaa roudata huonekaluja kerrostalossa YÖLLÄ.
 
"teukka"
Haha, no tottakai ja kaikki normaalit äänet saa kuulua. Muuttaminen on hieman äänekkäämpi homma ja hölmökin tajuaa ettei ole asiallista alkaa roudata huonekaluja kerrostalossa YÖLLÄ.
Oletko ikinä miettinyt, että muuttaa voi myös ilman äänekästä mekastamista. Mutta eiköhän tässä palstalla olevat mammat olisi korva seinässä kiinni, jos joku pieraisee niin soitto välittömästi poliisille.
 
fd
Ei pidä paikkaansa.
Ei sinun tarpeesi mene heidän edelleen, sori nyt vaan. Luuletko että poliisi tulee heidän ovensa eteen ja sanoo: " Ei, jättäkää tavarat ulos. Ette saa enää muuttaa tänään koska se häiritsee hg-91:stä. Ai vauvan pullot on vielä ulkona? Ei voi mitään, ne jäävät ulos. Nukkukaa lattialla, ei meitä kiinnosta. Naapureita häiritsee joten lopettakaa".

Naurettavaa.
 
Ei sinun tarpeesi mene heidän edelleen, sori nyt vaan. Luuletko että poliisi tulee heidän ovensa eteen ja sanoo: " Ei, jättäkää tavarat ulos. Ette saa enää muuttaa tänään koska se häiritsee hg-91:stä. Ai vauvan pullot on vielä ulkona? Ei voi mitään, ne jäävät ulos. Nukkukaa lattialla, ei meitä kiinnosta. Naapureita häiritsee joten lopettakaa".

Naurettavaa.
Järjestyssäännöt on tehty noudatettaviksi ja vuokrasopimus voidaan purkaa tai antaa varoitus.
 
"teukka"
Jep, eiköhä mulle piisannu tää ketju. Ei voi muuta sano kun voi luoja mitä idiootteja tässäkin maassa asustelee. Ei tosiaan tarvitse olla Pertti Pasanen ollakseen Spede.
 
"teukka"
Jep, sillä muuttaminen on senverran kovan luokan häiriköintiä ja öykkäröintiä, että putkaan joka jätkä ja muija. Rikosnimikkeen syy, vein sohvan asuntooni, tuomio:3 vuotta ehdotonta.

Saadaan nämäkin hampuusit pois kaduilta saatana häiritsevät normaaleja ihmisiä muutoillaan, joku roti.

Ja tämä oli sitten sarkasmia, pakko erikseen mainita sillä tuskin tämän yhden järki riittää sitä ymmärtämään.
 
vier ass
no vieläkö se sohva kimittää siellä käytävässä?

Vai saivatko homman hoidettua parissa tunnissa - olen meinaan ollut mukana useissa muutoissa ja ainut kerta kun meni yli 2 tuntia, on semmonen keikka missä oli 600 litran akvaario ja matkaa 50 km.

Eikä ole koskaan ollut muuttofirmaa, vaan kaveriporukalla ja useammalla pakulla. (<-ilmainen vinkki. Meinaan yhdellä autolla muuttaessa menee vain käämit)
 
  • Tykkää
Reactions: Happygirl-91
Pin
Joskus mä ihmettelen näitä sääntökyttääjiä joilla ei ole tippaakaan ymmärrystä mihinkään poikkeustilanteisiin. Ei jousteta sitten millään kun sääntö on sääntö. Jos joku kerran nyt siihen viereen muuttaa ja vaikka auton saaminen myöhästyy tai mitä tahansa syynä voi ollakin, ei vaan kyetä yhtään olemaan se reilu kaveri joka sen kerran viitsisi vähän ymmärtää ja kestää yhden illan kitisemättä. Ollaan soittamassa jopa poliisille kun joku muutto venyy, oikeesti?
 
  • Tykkää
Reactions: Ciervo
Pin
[QUOTE="teukka";29629731]Jep, sillä muuttaminen on senverran kovan luokan häiriköintiä ja öykkäröintiä, että putkaan joka jätkä ja muija. Rikosnimikkeen syy, vein sohvan asuntooni, tuomio:3 vuotta ehdotonta.

Saadaan nämäkin hampuusit pois kaduilta saatana häiritsevät normaaleja ihmisiä muutoillaan, joku roti.

Ja tämä oli sitten sarkasmia, pakko erikseen mainita sillä tuskin tämän yhden järki riittää sitä ymmärtämään.[/QUOTE]

:LOL:
 

Yhteistyössä