The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
Aamua. Minä juon nyt teetä, vien pp.n tarhaan ja lähes sitte tk.seen jonottamaan. Ei ole helpottanu oo.

Onko muuten ihan normaalia että kaulan sivuilla, suunnilleen korvien alapuolella on kipeät ja erittäin kosketusherkät kohdat?
 
kahvikirahvi
Sulla on kirahvi imusolmukkeet turvonneet tai jotku sellaiset -> tulehdusta ja varmasti saat lääkettä vaivoihisi.
Sais ny sieltä tk.sta jonkun edes puhelimen päähän ajanvarausta varten ettei tarttis mennä vuoronumeron kaa jonottamaan, siel on kuitenki jättimäinen lauma mummoja tähän aikaan :|

Vai meenkö vaan suosiolla jonottamaan, äääh.
 
kahvikirahvi
Miten se teidän jonotus toimii? Täällä ei kannata mennä jos ei oo oven rivassa roikkumassa ennen avaamisaikaa. Ajanvarauksesta jätetään soittopyyntö ja ajan saa hyvässä lykyssä parin viikon päähän.
Täällä on sillain että terveyskeskuksen puhelin on aina ruuhkautunut, jos haluaa soittamalla ajan, niin yleiseen terveyskeskusvaihteeseen täytyy soittaa ja ajan saattaa saada toisella puolella kaupunkia sijatsevaan tk.hon. Tai sitten menee kiltisti omaan tk.seen ja ottaa vuoronumeron ja odottaa niin kauan että sisälle pääsee. Siinä taitaa vissiin täytyä myös ilmottautua vastaanottotiskille ja kertoa mikä vaivaa ennen kun pääsee jonottamaan.. Muistaakseni.
 
kahvikirahvi
terveyskeskusten homma on kyllä menny aivan ala-arvoseks, joku soteuudistus tähän maahan tarvittas ja pian

selvää on että kunnat sitä ei osaa hoitaa
Pitäisköhän meän alkaa hoitamaan näitä asioita josko alkais hommat sujua.

Mä en tajua mikä järki on koko pitäjän terveyskeskuksille varata yhteinen puhelinvaihde ja saaha aika sitten johonkin parinkymmenen kilometrin päähän tk.seen. Ei huvita kun kahen kilometrin päässä on oma.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä