Jos alottajaa esittää kysymyksen; Teettekö aina letut ja pannarin maitoon, ja kertoo itse tekevänsä veteen, ei se mielestäni kerro että hänen tapansa olisi vaan se oikea.eikös viimeks rollon tapa tehdä sämpylöitä ollut se ainoa ja oikea?ja nyt sitten letut :xmas:
No kyllä tuo aloituksen sävy vähän sellaisen kuvan antaa. Itse en tekisi lättyjä muusta kuin täysmaidosta, koska en oikein välitä hilloista tai kermavaahdostakaan, vaan mieluiten syön lätyt ihan pelkiltään.Jos alottajaa esittää kysymyksen; Teettekö aina letut ja pannarin maitoon, ja kertoo itse tekevänsä veteen, ei se mielestäni kerro että hänen tapansa olisi vaan se oikea.
Hän myös väitti, että kermavaahto ei ole kermavaahtoa jos siinä ei ole sokeria. Että kyllä Rollo todellakin nimenomaan väittää hänen tapansa tehdä asioita olevan juuri se AINOA ja OIKEA. Joka muuta väittää on tietenkin VÄÄRÄSSÄ sekä lisäksi KATEELLINEN.Jos alottajaa esittää kysymyksen; Teettekö aina letut ja pannarin maitoon, ja kertoo itse tekevänsä veteen, ei se mielestäni kerro että hänen tapansa olisi vaan se oikea.
öljyä lorautan sekaan, ikinä en mittaile aineita ja hyvä on tullut =)Itse teen maitoon ja vielä kevyt maitoon. Jos on vaan rasvatonta, niin sitten yleensä lisään kermaa.
Laitatko sä sitten jotain rasvaa sihen ja mitä rasvaa? Ku mun mielestä letut just tarttee tuollaisen rasvaisemman maidon, jotta paistuvat hyvin jne. Mulla meinaan kerran epäonnistuneet, kun tein pelkkään rasvattomaan maitoon, muuta eroa ei siis ollut.
Yäk, mahtaa olla makuelämys vesi-öljymuussi. :xjuu veten mäkin teen. se vesi on jo kuumaa jotenm ei trvii tuehaan maitoja lämmitellä. JA usien lakitan myös öljyä muusiin, oikeaa voita en käytä koskaan.
tämä öljyn käyttö oli jossain kevytruokaohjeessa. Mä laitankin muusisin mausteita, muutakin kuin suolaa, usien muussissa on valkopippuria, tilliä tai persiljaa, ripaus mustapippuria.Yäk, mahtaa olla makuelämys vesi-öljymuussi. :x
Sulla ei kyllä oo makuaistia jos vesiöljymönjä maistuu samalta kuin aitoon voihin ja maitoon tehty muussi. Niin, ja mun tyylin muussia ei tarvitse syödä puolta lautasellista täyttyäkseen, pieni kauhallinen riittää. Ja arvaa kumpi pitää täydempänä ja kumpi lihottaa enemmän? Niinpä niin..
Mä jätän pienen määrän sitä keitinvettä kattilaan ja lisään sekaan kylmän maidon/kerman ja hyvin on aina muusit onnistunu. Muusiin käytän voita.juu veten mäkin teen. se vesi on jo kuumaa jotenm ei trvii tuehaan maitoja lämmitellä. JA usien lakitan myös öljyä muusiin, oikeaa voita en käytä koskaan.
oletko OIKEASTI maistnut? en laita suolaa enkä sokeria normaalia eenmmän, kun kerran hilloa laitetan lettujen päälle.Joko tyrnimaitoon tai kulutusmaitoon. Kerman loputkin olen välillä lykännyt joukkoon. Vesiletut nyt ei ol ihan samaa tavaraa, pitää laittaa paljon suolaa ja sokeria jos meinaa saada edes vähän sinne päin makua ja täytyy käyttää paljon voita paistamisessa.
Olen oikeasti maistanut.oletko OIKEASTI maistnut? en laita suolaa enkä sokeria normaalia eenmmän, kun kerran hilloa laitetan lettujen päälle.
Niin totta. Tuo keskimmäinen poika oli niin allerginen pienempänä, että meillä ei paljon mitään voitu käyttää ja kun perunaa kykeni syömään niin jouduin tekemään veteen kun soija, kaura yms. oli vielä kiellettyjen listalla ja myös kaikki mausteet...maistelin tietenkin miltä maistuu ja, hmmm...joo...onneksi poika saa syödä jo melkein mitä vain.Mä jätän pienen määrän sitä keitinvettä kattilaan ja lisään sekaan kylmän maidon/kerman ja hyvin on aina muusit onnistunu. Muusiin käytän voita.
Joskus työharjoottelus keittiöllä tein maidotonta muusia veteen ja kyllä siitä maustamalla sai ihan ok makuusta, mutta ei se voita ikinä maidolla ja voilla tehtyä muusia.
Joo ei tota katastrofia kyllä mitkään mausteet pelasta, se on silti perunaa kera veden ja öljyn. Etkä vastannut kuinka isoja annoksia tuota pitää syödä tullakseen täyteen? Tuskin riittää pieni kauhallinen? Sopii miettiä miten niitä annoskokoja saa pienemmäksi. Vinkki: tekemällä ruoasta täyttävää.tämä öljyn käyttö oli jossain kevytruokaohjeessa. Mä laitankin muusisin mausteita, muutakin kuin suolaa, usien muussissa on valkopippuria, tilliä tai persiljaa, ripaus mustapippuria.
en mä noita veteenkään tehtyjä jaksa syödä kuin ENINTÄÄN kolme,lapset säis maitolettujakin vaikka 100, jos niille antaaNiin, ja lätytkin teen rasvaan ja maitoon, eipä tarvitse niitäkään montaa syödä, ja maku on ihanan makea ja täyttävä. Kyllä, mun lätyt maistuukin joltain, eivät välttämättä tarvitse muuta kun ripauksen sokeria tai hunajaa päälle. Tai ei sitäkään.
maitomuussia meillä mene IHAN YHTÄ paljon kuin tuota tositakin muussia, olen kokeillut.Joo ei tota katastrofia kyllä mitkään mausteet pelasta, se on silti perunaa kera veden ja öljyn. Etkä vastannut kuinka isoja annoksia tuota pitää syödä tullakseen täyteen? Tuskin riittää pieni kauhallinen? Sopii miettiä miten niitä annoskokoja saa pienemmäksi. Vinkki: tekemällä ruoasta täyttävää.
Teilläkö vesi on ilmaasta?Lettutaikina siinä täytetyissä letuissa ei ole pääasia van ne täytteet, miksi kjäyttää kallista maitoa kun YHTÄ HYVÄÄ; jopa parempaa saa ilmankin.