Ketju uskossa oleville ja uskonasioita pohdiskeleville! :)

"vieras"
[QUOTE="vieras";28084948]Väärin. Pyysit todistamaan, että luoja ei antanut ihmiselle ajattelukykyä. Minä puolestani selitin, että ajattelukyky syntyy aivojen kehityksen mukana eikä sitä saada minkäänlaisena taivaan lahjana ihan tyhjästä. Eli luoja ei anna kenellekään ajattelukykyä, se kehittyy aivojen kehityksen myötä.

Ja miten niin päämäärätöntä? Eivät aivot kehity päämäärättömästi sen enempää kuin muutkaan ihmiskehon osat. Ne kehittyvät ihmiseksi. En ole biologi joten lienee parasta, että en ala heittelemään termejä kuten vaikka DNA ja RNA. Kehitysprosessi ei ole minulle selvä pienimpiä yksityiskohtia myöten koska en ole koskaan tuntenut tarvetta opiskella biologiaa sen syvemmin. Joka tapauksessa ihmisen solut on ohjelmoitu kehittymään juuri ihmiseksi ja kun sanon ohjelmoitu, en tarkoita että mikään jumala on ne ohjelmoinut. Evoluution myötä on kehittynyt soluja (paremman sanan puutteessa, olisi kai parempi puhua DNA-ketjuista mutta kunte sanoin, en ole biologi), joista kehittyy väistämättä ihminen.

Sitten niitä todisteita siitä, että Jumala on antanut ajattelukyvyn.[/QUOTE]

Ahaaaaa!!! Eli ajattelukykyä ei saada taivaan lahjana ihan tyhjästä, mutta ne aivot saatiin ihan tyhjästä? No nyt minä ymmärrän! Maailmankaikkeus syntyi tyhjästä, ja aivotkin siis ovat alunpitäen tyhjästä syntyneet, mutta eihän helvetti sentään nyt AJATTELUKYKYÄ voida saada tyhjästä!!!

Niinpä niin, kehittyy väistämättä ihminen. Miten niin "väistämättä"? Samoista alkuaineista voisi ihan yhtä hyvin kehittyä kani tai marsu, tai olla kehittymättä yhtään mikään!
Mistä se VÄISTÄMÄTTÖMYYS oikein kuvaan mukaan astuu? Hei annas kun arvaan... ihan tyhjästä tupsahtaa eikä minään "taivaan lahjana"? :D
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28084968]Sanoessasi "muista epäjumalista" sanot, että myös puheenaiheena ollut jumala on epäjumala. "Tämä epäjumala ja nuo muut epäjumalat tuolla toisaalla." Muuten sanoisit vaikka "noista epäjumalista" tai ainoastaan "epäjumalista". Et näköjään oikein hallitse suomea.

En usko Jumalaan, joten... en. Olematon ei voi lannistua tai muuttua miksikään muuksi..

Missä välissä minä noin sanoin?[/QUOTE]

Kirjoitin näin:

"Ateistithan ovat ihan fanaattisia tunkemaan kaikkiin mahdollisiin Jeesus-ketjuihin. Heillä on fiksaatio nimenomaan kristinuskon Jumalaan kaikkialla maailmassa, noista muista epäjumalista ateistit eivät ole niin kiinnostuneita."

Eli noista muista epäjumalista (eli siis noista muista jotka ovat epäjumalia) ateistit eivät ole kiinnostuneita.

Älä ala noilla kirjallisilla ja kielellisillä "lahjoilla" ainakaan juristiksi (no tuskin alatkaan, heh) - häviät juttusi.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085019]Älä ala noilla kirjallisilla ja kielellisillä "lahjoilla" ainakaan juristiksi (no tuskin alatkaan, heh) - häviät juttusi.[/QUOTE]

Toimisit nyt valona välillä. Vihamielinen ja ylimielinen asenne ei anna lempeää kuvaa uskovaisista.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085019]Kirjoitin näin:

"Ateistithan ovat ihan fanaattisia tunkemaan kaikkiin mahdollisiin Jeesus-ketjuihin. Heillä on fiksaatio nimenomaan kristinuskon Jumalaan kaikkialla maailmassa, noista muista epäjumalista ateistit eivät ole niin kiinnostuneita."

Eli noista muista epäjumalista (eli siis noista muista jotka ovat epäjumalia) ateistit eivät ole kiinnostuneita.

Älä ala noilla kirjallisilla ja kielellisillä "lahjoilla" ainakaan juristiksi (no tuskin alatkaan, heh) - häviät juttusi.[/QUOTE]

Jos kirjoittaisin seuraavasti:

Eläimiinsekaantujathan ovat ihan fanaattisia sekaantumaan kaikkiin eläimiin. Heillä on erityinen viehtymys nimenomaan selkärankaisiin, noista muista ei-selkärankaisista he eivät ole niin kiinnostuneita.

Eli minäkö väitän tuossa, selkärankaiset ovat ei-selkärankaisia?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085040]Toimisit nyt valona välillä. Vihamielinen ja ylimielinen asenne ei anna lempeää kuvaa uskovaisista.[/QUOTE]

Sehän sinulle, ja monelle muullekin tietenkin sopisi, että kääntäisin tässä vielä pari kertaa poskea. Mutta kun ajattelin katsoa, onko siellä vastapuolella mitään muuta kuin pelkkää tyhjää ja sanojen pyörittelyä.
Onko liikaa vaadittu, että joskus puhuisitte siitä asiasta, mitä teillä omien väitteidenne mukaan on niin paljon, että sitä ihan "tieteelliseksi maailmankuvaksi" voidaan nimittää.

Nyt ei muuta kuin vastaansanomattomia tieteellisiä todisteita tänne esille, syitä ja seurauksia, ja jos lempeitä uskovaisia haluat tavata niin käypä katsomassa jos joku muu uskonto kuin kristinusko niitä tarjoaisi iloksesi. Näitähän on muitakin vaihtoehtoja nykyään, Suomessakin. Oikein lempeitä ja rakkaudellisia, varsinaisia valonpilkahduksia.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085019]"Ateistithan ovat ihan fanaattisia tunkemaan kaikkiin mahdollisiin Jeesus-ketjuihin. Heillä on fiksaatio nimenomaan kristinuskon Jumalaan kaikkialla maailmassa, noista muista epäjumalista ateistit eivät ole niin kiinnostuneita."[/QUOTE]

Tässä ketjussa on myös agostikkoja ja muita uskonnottimia joita olet epähuomiossa niputtanut ateisteihin.

Mutta jos puhutaan ateisteista jotka yrittävät todistaa että jumala ei ole olemassa (eikä sitä että emme voi tietää onko olemassa vai ei) niin Suomessa kohtaavat useimmiten juuri kristittyjä koska muut ryhmät ovat huonosti edustettuja.

Muualla maailmalla keskusteluihin osallistuu huomattavan paljon mormoneja, muslimeja ja juutalaisia. Kristityt ja mormonit erottuvat lähinnä koska käännyttäminen on keskeinen osa heidän uskoa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085109]Kristityt ja mormonit erottuvat lähinnä koska käännyttäminen on keskeinen osa heidän uskoa.[/QUOTE]

Käännyttäminen ei ole osa kristinuskoa, evankelioiminen on. Käännyttäminen kuvaa väkivaltaista, pakolla tapahtuvaa toimintaa, jota nykyään harrastavat pelkästään muslimit. Ainoastaan islam leviää tänä päivänä siten, että kaula poikki jos luovut islamista tai et suostu kääntymään islamiin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085093]Onko liikaa vaadittu, että joskus puhuisitte siitä asiasta, mitä teillä omien väitteidenne mukaan on niin paljon, että sitä ihan "tieteelliseksi maailmankuvaksi" voidaan nimittää.[/QUOTE]

Tässä ketkussa on nyt useita harmaita vieraita.. mutta minä en ole puhunut sanaakaan tieteellisestä maailmankuvasta. Vain uskovaisista ja ei-uskovaisista.

Harva ei-uskovainen löytää kaikki vastaukset tieteestä vaan joutuu toteamaan että on paljon mitä emme tiedä/voi tietää. Uskovaiset (ja monet ateistit) ovat ylimielisen varmoja siitä että tietävät suurella varmuudella miten asiat on ja mikä on totta.. minusta se on varoittava merkki siitä että on pakkoajatusten vallassa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085127]Käännyttäminen ei ole osa kristinuskoa, evankelioiminen on. Käännyttäminen kuvaa väkivaltaista, pakolla tapahtuvaa toimintaa, jota nykyään harrastavat pelkästään muslimit. Ainoastaan islam leviää tänä päivänä siten, että kaula poikki jos luovut islamista tai et suostu kääntymään islamiin.[/QUOTE]

Niin joo ristiretket eivät olleet osa kristinuskoa vaan pieni 200 vuotta kestänyt paavillinen virhetulkinta? Evankelointi kuulostaa rauhanomaiselta mutta kyseessä on silti aktiivinen ja äänekäs käännyttäminen.

Muslimit tyytyy monesti mulkaisemaan ja juutalaiset katsovat huvittuneena kun äänekkäämmät riekkuu. Kun muslimin kanssa ystävystyy hän tarjoaa pienen kirjasen jossa on islamin alkeet on selitetty for dummies tyyliin.. mutta muuten ei tuputa.
 
"vieras"
Raamattu ei muuten ota kantaa siihen voiko Jumalalla olla useita maapalloja pelissä. Kaikkivalitas on saattanut luoda suuren määrän erilaisia maailmoja ihan vaan huvin vuoksi.

Raamattu ei myöskään sulje pois ettei Jumalia voisi olla useitakin. Maapallon ihmisillä ei ole lupa nähdä tai pitää muita Jumalia, mutta tämä käsky koskee vain mietä.

Siksi kristinusko ei kaadu vaikka ufot laskeutuisi ja saisimme vieraita.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085326]Raamattu ei muuten ota kantaa siihen voiko Jumalalla olla useita maapalloja pelissä. Kaikkivalitas on saattanut luoda suuren määrän erilaisia maailmoja ihan vaan huvin vuoksi.

Raamattu ei myöskään sulje pois ettei Jumalia voisi olla useitakin. Maapallon ihmisillä ei ole lupa nähdä tai pitää muita Jumalia, mutta tämä käsky koskee vain mietä.

Siksi kristinusko ei kaadu vaikka ufot laskeutuisi ja saisimme vieraita.[/QUOTE]

Tuo on jo aivan naurettavaa Raamatun sanoman vääristelyä. Piruko sitä siellä on lukemassa?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085196]Niin joo ristiretket eivät olleet osa kristinuskoa vaan pieni 200 vuotta kestänyt paavillinen virhetulkinta? Evankelointi kuulostaa rauhanomaiselta mutta kyseessä on silti aktiivinen ja äänekäs käännyttäminen.

Muslimit tyytyy monesti mulkaisemaan ja juutalaiset katsovat huvittuneena kun äänekkäämmät riekkuu. Kun muslimin kanssa ystävystyy hän tarjoaa pienen kirjasen jossa on islamin alkeet on selitetty for dummies tyyliin.. mutta muuten ei tuputa.[/QUOTE]

Ensin kannattaa selvittää itselleen MITÄ OLIVAT RISTIRETKET?

VASTAUS: Ristiretket olivat kristikunnan reaktio muslimien väkivaltaiseen valloitussotaan Lähi-Idässä. Muslimit rynnivät kristittyjen alueille, katkoivat kristittyjen päitä ja pakkokäännyttivät kristittyjä muslimeiksi. Bysantti joutui pyytämään paavilta sotilasapua, ja näin syntyivät ristiretket, kun Rooman kirkon avustuksella kristityt nousivat vastustamaan islamin murhajoukkoja.

Ristiretket – Wikipedia

Saamme siis kiittää sotaisaa rauhanuskonto islamia ristiretkistä. Ilman islamia ei ehkä ikinä olisi syntynyt ristiretkiäkään.

Evankeliointi on sitä mitä Jeesus teki, ja mihin Hän seuraajiaan kehotti. Oliko Jeesuksen toiminta mielestäsi äänekästä käännyttämistä? Viittomakielelläkö olisit toivonut Hänen kommunikoivan?

Muslimit tyytyvät monesti mulkaisemaan? Veriset ovat mulkaisut.

Are Judaism and Christianity as Violent as Islam? - WikiIslam

Koraanin mukaan islamin jättänyt henkilö on tapettava. Samoin vääräuskoinen on tapettava, ellei hän suostu kääntymnään islamiin tai alistumaan ja maksamaan toisen luokan kansalaisena islamille veroja. Nämä ovat Koraanin määräyksiä. Tämä sinun on hyvä tietää, kun otat muslimeilta vastaan ystävällisesti ojennetun lehtisen. Islam ei vielä ole Euroopassa niin vallitsevassa asemassa, että heillä olisi mahdollisuus toimia koko yhteiskunnassa sharian käskyjen mukaan, mutta paikoitellen esimerkiksi Britanniassa heillä on jo omiensa keskuudessa voimassa sharialaki.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085572]Tuo on jo aivan naurettavaa Raamatun sanoman vääristelyä. Piruko sitä siellä on lukemassa?[/QUOTE]

Tuskin sentään piru, todennäköisesti joku ihan keskiverto NewAgeen vinksallaan oleva suomalainen, joka lisäksi kuvittelee olevansa erittäin kriittinen ja tieteellisen maailmankatsomuksen omaava.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085572]Tuo on jo aivan naurettavaa Raamatun sanoman vääristelyä. Piruko sitä siellä on lukemassa?[/QUOTE]

Kyse oli siitä mitä Raamatussa ei lue. Raamattu kertoo vain yhden planeetan ja sen lähiavarauuden kohtalosta.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28085874]VASTAUS: Ristiretket olivat kristikunnan reaktio muslimien väkivaltaiseen valloitussotaan Lähi-Idässä. Muslimit rynnivät kristittyjen alueille, katkoivat kristittyjen päitä ja pakkokäännyttivät kristittyjä muslimeiksi. Bysantti joutui pyytämään paavilta sotilasapua, ja näin syntyivät ristiretket, kun Rooman kirkon avustuksella kristityt nousivat vastustamaan islamin murhajoukkoja.

Ristiretket – Wikipedia

Saamme siis kiittää sotaisaa rauhanuskonto islamia ristiretkistä. Ilman islamia ei ehkä ikinä olisi syntynyt ristiretkiäkään.[/QUOTE]

Mikisi jätät suurimman osan linkittämistäsi wikipedia-artikkelista lukematta? Ensimmäisen ristiretken syy oli puhtaasti krikollispoliittinen. Paavi halusi järjestää yhteistä puhaa ortodoksien kanssa koska tämä skisma hiersi kristittyä maailmaa.

Bysantti ei ollut todellisen uhan alla mutta Urbanus II valitsi sen helppona operaationa. Ilman Paavin levittämää kiihkomielistä propagandaa, Raamatun sanan vääristämistä ja suoria valheita ensimmäinen ristiretki ei olisi lähtenyt liikkeelle.

Ensimmäinen ristiretki sai kannatusta johtuen kristittyjen aikaisemmista onnistuneista aluevaltauksista. 9 suuren ristiretken lisäksi kristityt harrastivat väkivaltaista sodankäyntiä Jumalan nimessä 1300 luvulle saakka (mm. kaikissa pohjoismaissa).
 
[QUOTE="vieras";28086078]Kyse oli siitä mitä Raamatussa ei lue. Raamattu kertoo vain yhden planeetan ja sen lähiavarauuden kohtalosta.[/QUOTE]

Raamatun näkemys ihmiskunnan ja erityisesti juutalaisten merkityksellisyydestä:



Vanhan Testamentin sanomassa oli jotain tolkkua silloin, kun paremman tiedon puutteessa uskottiin maailman olevan vain muutama tuhatta vuotta vanha ja universumin keskipiste. Tähdet olivat vain reikiä taivaankannessa. Nyt tiedämme paremmin, mutta vanhoihin uskomuksiin takerrutaan yhä.
 
  • Tykkää
Reactions: Jehnny Tightlips
"vieras"
[QUOTE="vieras";28086078]Kyse oli siitä mitä Raamatussa ei lue. Raamattu kertoo vain yhden planeetan ja sen lähiavarauuden kohtalosta.[/QUOTE]

Tuohan on aivan päätön logiikka. Eli pinkit, verkkosukkahousuihin pukeutuvat lentävät ja muinaissyyrian kieltä puhuvat elefantit ovat myös totta, koska Raamatussa ei sanota että ne eivät ole?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28087539]Tuohan on aivan päätön logiikka. Eli pinkit, verkkosukkahousuihin pukeutuvat lentävät ja muinaissyyrian kieltä puhuvat elefantit ovat myös totta, koska Raamatussa ei sanota että ne eivät ole?[/QUOTE]

Raamatussa ei ole kuvattu jokaista maailman elukkaa ja ilmiötä ja silti ne ovat olemassa. Eikö näin? Syvässä meressä ihmeellisiä eläinlajeja joiden olemassaololle ja monimutkaiselle anatomialle ei löydy Raamatullisia perusteluja. Kuun ja muiden planeettojen rakennetta ei ole mainittu ja ovat silti olemassa. Siksi on selvää että muuallakin voi olla ihmeellisiä asioita jotka eivät ole listattu Raamatussa.

Raamattussa on vain oleelliset ohjeet joiden avulla ihmiskunta pärjää lyhyen ajan tällä väliaikaisella planeetalla ennen kuin Jumala tuhoaa sen ja ottaa ihmiset luokseen. Kaikki ihmiskunnan kannalta epäolennainen on jätetty pois.
 
Raamatun näkemys ihmiskunnan ja erityisesti juutalaisten merkityksellisyydestä:



Vanhan Testamentin sanomassa oli jotain tolkkua silloin, kun paremman tiedon puutteessa uskottiin maailman olevan vain muutama tuhatta vuotta vanha ja universumin keskipiste. Tähdet olivat vain reikiä taivaankannessa. Nyt tiedämme paremmin, mutta vanhoihin uskomuksiin takerrutaan yhä.
Menetelmä jolla väitetään maailmaa miljoonia vuosia vanhaksi on epävarma, näin myöntävät tutkijatkin. Kun taas muut seikat luonnossa ja eläimissä viittaavat siihen, että maailma olisi n.6000vuotta vanha niin kuin Raamattu kertoo...

Lääkäri Pekka Reinikainen: Evoluutio on suurta huijausta
- Darwinismi on kuollut ja kuopattu, mutta kukaan ei halua kuulla sitä, koska se edellyttää uskoa Jumalaan, lääkäri Pekka Reinikainen lataa.

Teräksenlujana ateistina Pekka Reinikainen uskoi mukisematta Charles Darwinin kehitysoppiteoriaan. Sittemmin hänelle avautui totuus: maailma on Jumalan tarkalleen suunnittelema ja luoma. Reinikainen opiskeli tuolloin biokemiaa.

- Biokemiassa selviää hyvin nopeasti, ettei ihmisen rakenne voi syntyä itsestään. Jos alamme tehdä ihmisen perimämolekyyliä dna:ta, se on erittäin vaikeaa laboratoriossakin. Luonnossa siihen tarvitaan useita kymmeniä nanokoneita ja energiaa, joka on sitoutunut kemiallisiin sidoksiin.

- Vaikka koulukirjassa lukee, että alkuliemen molekyylit kehittivät itseensä informaatiota, se on roskaa. Rupesin tajuamaan, että tässähän on menossa suuri huijaus: tieteen varjolla koetetaan kieltää Jumalan olemassaolo.

Reinikainen tutki aihetta ja hankki lisää tietoa vuosikymmenten ajan. Eräässä kristittyjen lääkäreiden konferenssissa hän kuuli ranskalaisen lääkärin terävän huomion: suurin syy siihen, etteivät ihmiset usko Jumalaan tai luopuvat uskostaan, on evoluutioteoria.

- Fanaattisimmat evoluutioteorian kannattajat sanovat suoraan, että heidän tavoitteensa on poistaa usko yliluonnolliseen ja usko Jumalaan.

- Kokonaisia sukupolvia koululaisia ja yliopisto-opiskelijoita on aivopesty uskomaan täyteen valheeseen. Seuraukset näkyvät tuolla kadulla: mielenterveyshäiriöitä, väkivaltaa, päihteiden käyttöä, tarkoituksettomuutta, itsemurhia. Syy on darwinismi eli se, että Jumala pannaan syrjään ja tehdään naurettavaksi sellaisilla perusteilla, joita ei ole olemassakaan, Reinikainen toteaa.


Ihminen ei ole päivitetty simpanssi

Pekka Reinikainen kiittelee professori Tapio Puolimatkan tuoretta kirjaa Usko, tiede ja evoluutio (Uusi Tie 2008) loistavaksi. Miehen oma englanninkielinen uutuuskirja The Image of God (suom. Jumalan kuva) ilmestyy ensi vuonna ja on saatavilla Suomen teologisesta instituutista. Se on tarkoitettu ennen kaikkea lähetyskentille.

- Pyrin kirjassani osoittamaan, että maailmankaikkeus on suunniteltu ihmistä varten ja että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi Eedenin puutarhassa, Reinikainen kertoo.

Hän ei usko, että luomista ja evoluutiota voisi mitenkään yhdistää. Hän pitää suorastaan jumalanpilkkana väitettä, että Jumala olisi askarrellut maailmankaikkeuden kanssa 13 miljardia vuotta saadakseen aikaan planeetat ja auringot, minkä jälkeen hän olisi työskennellyt sen kanssa neljä miljardia vuotta tehdäkseen bakteerista ihmisen.

- Sellainen ei ole kaikkivaltias Jumala. Mitä järkeä Jumalan olisi ollut askarrella aineen kanssa tuhansia miljoonia vuosia, koska ihminenhän täällä on kuitenkin kaiken keskipiste, ei torakka tai kärpänen? Reinikainen kysyy.

- Ihminen näkee itsestään, ettei hän ole mikään päivitetty simpanssi. Ihmisellä on erityisominaisuuksia, jotka eivät ole selitettävissä millään muulla kuin erityisellä luomisella.

Reinikainen muistuttaa, että Jumala tiesi ihmisen lankeavan syntiin. Jumala myös tiesi, että hän joutuu lähettämään Poikansa maailmaan ihmiseksi, jotta hän voi kertoa muille ihmisille pelastuksesta. Tähän ihminen tarvitsee puheen, eikä simpanssilla sitä ole.


Aika on evoluution vihollinen

Evoluutioteorian kannattajat puhuvat maailmankaikkeuden synnyn yhteydessä valtavista ajanjaksoista. Pekka Reinikainen huomauttaa, että aika on evoluution vihollinen. Jos jossain kohtaa ihmisen dna:ta tapahtuukin hyödyllisiä mutaa*tioita, toisaalla sitä tuhoutuu kaiken aikaa.

- Mitä enemmän aikaa, sitä enemmän koodia tuhoutuu. Tässä vihamielisessä, langenneessa maailmassa mikään otus ei säily hengissä 10 000 vuotta johtuen siitä, että koko ajan Jumalan täydelliseksi luoma dna kaikissa eläimissä tuhoutuu, Reinikainen selvittää.

- Kun Jumala loi ihmisen, tulos oli sangen hyvä, niin kuin Raamattu sanoo. Sitten tuli syntiinlankeemus ja ihminen alkoi rappeutua. Koodikirjaimia menee tuhansia päivässä avaruussäteilyn, radonin ja kaikkien mutageenien takia.

- Ihmiskunta kärsii 7 000:sta dna-virheen aiheuttamasta sairaudesta. Siitä näemme, että hänet on luotu noin 6 000 vuotta sitten, koska tuossa ajassa tulee näin paljon tauteja.


Evoluutiogurujen tiedot ovat hataria

Pekka Reinikainen on saanut osakseen vastustusta näkemystensä vuoksi.

- Se innostaa minua tekemään enemmän, se rohkaisee minua ja ennen kaikkea se osoittaa, että olen oikealla tiellä, mies kuittaa.

Hän tapasi evankelista Billy Grahamin Helsingissä vuonna 1987. Maailmankuulu Jumalan mies totesi tuolloin, että on kavahdettavaa, jos ihmiset puhuvat uskovista pelkkää hyvää.

- Pidän hyvästä taistelusta. Tämä olisi aika tylsää, jos ei tulisi lunta tupaan. Se kuuluu pelin henkeen. Kivahan tätä on tehdä, kun tietää, että on totuuden puolella, Reinikainen jatkaa.

- Evoluutiogurut ovat erittäin heikoilla tiedoilla varustettuja. Richard Dawkins ei ole opiskellut biokemiaa ollenkaan. Hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia käsittää sitä, että alkuliemi ei synnytä soluja, koska hän ei ymmärrä aiheesta yhtään mitään.
 
[QUOTE="vieras";28097052]Tiedäthän ettei Pekka Reinikaisella ole minkäänlaista uskottavuutta oikeassa maailmassa? Hän on tuottanut suuren määrän huuhaakirjoita jotka lähinnä hellarit, jehovat ja lestat ostavat. Heikkomielisten rahallista hyväksikäyttöä.[/QUOTE]

jaahas... luitkos koko jutun minkä laitoin?
 
[QUOTE="vieras";28097017]Niin kun avaruudessa on planeettoja jotka eivät ole kuvattu raamatussa niin ei kai mikään sulje pois ettei niissä voisi olla elämää. Jumalan luomaa elämää.

Taivaassa saatamme tavata sieluja jotka ovat eläneet maallisen elämänsä muissa galakseissa.[/QUOTE]

mitähän ihmettä se meidän elämään muuten liittyy, onko jossain muualla elämää vai ei?
 
"vieras"
Pidä nyt herranen aika joku tolkku noissa väitteissäsi. Koulupoikakin tietää, että jo kulttuureista on kauemmas jälkiä kuin 6000 vuoden päähän.
No jos lääkäriksi lukenut sanoo että jäljet ovat tuoreempia niin asia on niin.

Reinikaisen lempiargumentti on että "asia X ei toimi noin, koska koska minusta X ei voi toimia noin ja minä olen lääkäri". Ja koska Jumala.
 

Yhteistyössä