Ruokakuvaketju

Keittiönoita
[QUOTE="MiMeira";27624390]Kiitos, aika sama pohja kuin mulla muutenkin mutta kokeilen. Ja muistan että mummukin paistoi ne pannulla, harvemmin tulee itse siinä tehtyä, kokeilut välillä kyllä.[/QUOTE]
Kerma, voi ja pannulla paistaminen saattoivat olla just se juttu, mikä teki mummosi lihapullista niin hyviä :)
 
Keittiönoita
Retroruokaviikon viimeinen päivä. Koitettiin eilen porukalla muistella, mikä tämän annoksen nimi oli eräässä ravintolassa 60-luvulla, mutta kenellekään ei muistunut nimi mieleen. Enivei lapsena tilasin aina ko ravintolassa tällaisen leikkeen, jossa päällä oli säilykehedelmäsalaattia. Huomatkaa säilykeparsat, ne oli kova juttu silloin :D

 
SourD
[QUOTE="Vieras";27630334]Saisko mantelikeksien ohjeen. Näyttivät niin hyviltä.[/QUOTE]

Onneksi on helppo ohje koska olen onneton kirjoittamaan ohjeita, mutta yritetaan..

300g jauhettua mantelia
300g tomusokeria
2tl hunajaa
3 munan valkuaista
manteli oljya(mita se onkaan mita kaytetaan leivonnassa maustamaan?) muutama tippa maun mukaan.

Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri kulhossa sekaisin, lisaa loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jaahdta jaakaapissa vahintaan 30 min. Tomusokeroi poyta hyvin jottei tartu kiinni ja pyorita taikina neljaksi potkoksi. Leikkaa jokaisesta potkosta noin 10 palaa, pyorita palloiksi tomurokerisella poydalla. Paina sormella kolo keskelle jonka voi tayttaa esim manteli lastuilla tai jollain hillolla/ marmeladilla. Paista 160c noin 15 min tai kunnes kauniin varisia.

Eli todella helpp tehda ja hyvia :p Kerro miten onnistui!
 
Sama kysyjä
Onneksi on helppo ohje koska olen onneton kirjoittamaan ohjeita, mutta yritetaan..

300g jauhettua mantelia
300g tomusokeria
2tl hunajaa
3 munan valkuaista
manteli oljya(mita se onkaan mita kaytetaan leivonnassa maustamaan?) muutama tippa maun mukaan.

Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri kulhossa sekaisin, lisaa loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jaahdta jaakaapissa vahintaan 30 min. Tomusokeroi poyta hyvin jottei tartu kiinni ja pyorita taikina neljaksi potkoksi. Leikkaa jokaisesta potkosta noin 10 palaa, pyorita palloiksi tomurokerisella poydalla. Paina sormella kolo keskelle jonka voi tayttaa esim manteli lastuilla tai jollain hillolla/ marmeladilla. Paista 160c noin 15 min tai kunnes kauniin varisia.

Eli todella helpp tehda ja hyvia :p Kerro miten onnistui!
Kiitos ohjeesta. Pitää ostaa aineita.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27639992:
Tänään oli joustettava luomuperiaatteesta ja käytin kaupan chorizoa. Eli chorizo-paprikakastiketta, riisiä, avocadosalaattia ja rehuja:



Jälkkäriksi kotitekoista suklaa-mantelijäätelöä:

minkä kaupan ?
lidlin vastaava ei toiminu kastikkeessa ollenkaan. |O
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;27645163:
Tänään tortilloita ja ananassalsaa:

Ihan tajuton määrä lihottavaa soosia. Kannattaisi opetella tekemään tortilloja terveellisistä ja hyvistä kevyistä rakaa-aineesta. Makuaistikin parantuu kun jättää tollaset soosit pois ruokavaliosta.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";27647625]Ihan tajuton määrä lihottavaa soosia. Kannattaisi opetella tekemään tortilloja terveellisistä ja hyvistä kevyistä rakaa-aineesta. Makuaistikin parantuu kun jättää tollaset soosit pois ruokavaliosta.[/QUOTE]
:LOL:
Kaikki eivät joudu kamppailemaan kilojensa kanssa ;)
 
Keittiönoita
[QUOTE="vieras";27647625]Ihan tajuton määrä lihottavaa soosia. Kannattaisi opetella tekemään tortilloja terveellisistä ja hyvistä kevyistä rakaa-aineesta. Makuaistikin parantuu kun jättää tollaset soosit pois ruokavaliosta.[/QUOTE]
2 rkl maustettua laktoositonta kermaviiliä on tajuton määrä? :O
 

Yhteistyössä